19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Anketa finančnega svetovalca: 26% načrtuje priporočilo kriptovalut v naslednjih 12 mesecih

Anketa finančnega svetovalca: 26% načrtuje priporočilo kriptovalut v naslednjih 12 mesecih

Financial Advisor Survey: 26% Plan to Recommend Cryptocurrencies Over Next 12 Months

Nedavna raziskava finančnih svetovalcev in njihove naložbene strategije kažejo “pomemben premik k sprejemanju kriptovalut.” Več kot 26% je navedlo, da načrtujejo za povečanje priporočil za kriptovalute v naslednjem 12 mesecev. Poleg tega je 49% svetovalcev reklo, da stranke so jih vprašali o vlaganju v kriptovalute v zadnjih šestih mesecih.

Finančni svetovalci kažejo pomemben premik k sprejemanju kriptovalut

Trendi 2021 v Anketa o naložbah, ki sta jo izvedla Journal of Financial Planning in Association for Financial Planning Association (FPA), podprla pa jo je družba Onramp Invest, je bila objavljena v začetku tega meseca.

Združenje za finančno načrtovanje je glavna članska organizacija za certificirane finančne načrtovalce, strokovnjake, vzgojitelje in strokovnjake za finančne storitve. Onramp Invest je tehnološko podjetje, ki zagotavlja dostop do kripto sredstev za registrirane investicijske svetovalce.

Prejeta anketa 529 odzivi finančnih svetovalcev različnih okolij in poslovnih modelov. Ugotovilo je:

Svetovalci kažejo pomemben premik k sprejemanju kriptovalut.

Kriptovalute so bile prvič dodane v raziskavo leta 2018, ko je 1,4% svetovalcev navedlo, da so trenutno z uporabo ali priporočanjem strankam. Ta odstotek je padel pod 1% pri obeh 2019 in 2020, vendar povečana na 14% v 2021.

Glede na rezultate ankete:

Več kot četrtina (26%) svetovalcev, navedenih v 2021 raziskava, da nameravajo v naslednjem obdobju povečati uporabo / priporočilo kriptovalut 12 mesecev. In 49% svetovalcev je navedlo, da je v v zadnjih šestih mesecih so jih stranke spraševale o vlaganju v kriptovalute, in sicer od 17% v 2020.

Predsednik uprave Onramp Invest Tyrone Ross je komentiral: “Iz teh rezultatov je razvidno, da smo dosegli prelomno točko na področju upravljanja premoženja. Svetovalci se zdaj soočajo z bazo strank, ki od svojega svetovalca glede kriptoasset zahteva znanje, dostop in nasvete. “

Kaj menite o tej raziskavi? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

There Are Now Twice as Many 2021 'Bitcoin Deaths' Compared to 2020's BTC Obituaries List

Mexico's Third Richest Man Recommends Bitcoin, His Bank Is Working to Accept BTC, Says Fiat Money Is a Fraud

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments