18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Anketa: Kriptotrgovci napovedujejo donosnost naložbe Ethereuma, da bo leta 2021 vrnila Bitcoin...

Anketa: Kriptotrgovci napovedujejo donosnost naložbe Ethereuma, da bo leta 2021 vrnila Bitcoin donos ob koncu leta

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Bitcoin in množica digitalnih sredstva so v zadnjih dneh zaznali močan padec vrednosti, medtem ko sta se vodilna dva kripto sredstva Bitcoin in Ethereum borila za prevlado na trgu. Ta teden je velika prevlada bitcoinov nad kripto ekonomijo padla na triletno najnižjo stopnjo 41. 9%, medtem ko je tržna kapitalizacija ethereuma zajela 18. 6% kripto ekonomije. Zdaj nedavno objavljena anketa Benzinga kaže, da udeleženci raziskave verjamejo, da bo ethereum “zdrobil” bitkoine 2021 vrnitev ob koncu leta.

Več 80% trgovcev, ki jih je anketiral Benzinga Verjemi, da bo Ethereum do konca leta presegel Bitcoin

Benzinga, fintech medijsko in podatkovno podjetje s sedežem v Detroitu v Michiganu, je objavilo poročilo z naslovom „Ethereum predvideva, da bo zmanjšal donosnost naložbe Bitcoina v 2021. ” Anketa je pridobila podatke od 100 trgovci s kriptovalutami in vlagatelji in mnogi verjamejo, da bo ethereum kmalu glavno kripto sredstvo.

80. 8% anketiranih v raziskavi Benzinga kaže, da bo ETH presegel BTC “do konca 2021. ” Benzinga še pojasnjuje, da ethereum že zapoveduje svinec donosnosti naložbe (ROI) 2021 do sedaj.

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Kljub favoriziranju ethereuma v primerjavi z bitcoini, so udeleženci Benzinge po zadnji anketi podjetja še vedno “naklonjeni bitcoinu”. “Samo 8% vprašanih meni, da bo Bitcoin zaključil leto pod $

k mark, «podrobno opisuje ustvarjalec vsebine Benzinga Logan Ross.

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Napovedi Ethereuma so bile bolj pozitivne, kolikor so bili ciljni cilji raziskave

„Samo 20. 5% kripto vlagateljev meni, da bo Ethereum zaključil leto pod $ 4k, medtem ko 11 .8% je reklo, da bo Ethereum končal leto nad $ 10 k, «poudarja Rossovo poročilo. “Večina verjame, da bo ETH leto končal med 6 USD – 10 k. “

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Ko je Ross vprašal 100 udeleženci, kaj jim je bil najbolj zanimiv projekt, zgrajen na vrhu mreže Ethereum, so anketiranci govorili o vložku ETH 2.0.

“Odprt je vhodni vložek ETH 2, zaradi katerega bodo mnogi kupovali in ne bodo mogli prodati, če bodo vložili v promocijo nove verige blokov (vključno z mano),” Benzinga. “Verjamem, da bo to zvišalo ceno, dokler ne bo izdan ETH 2, nato pa velika razprodaja, ki bo ustvarila popolno priložnost za” nakup dip. “”

The Flippening Watch

Poročilo Benzinga prihaja v času, ko je bitcoin (BTC) je v zadnjih mesecih ogrožal ethereum (ETH). Bitcoin.com News je v začetku tega tedna poročal, da dobiva BTC svojo prevlado na trgu, ki so ga izkoristili ETH in številna druga digitalna sredstva.

Spletno mesto z imenom “Flippening Watch” se zbira podatke tudi v realnem času, da bi zabeležili dogodek, če bo uresničen. Kar zadeva podatke iz dnevnih nagrad za rudarstvo, je ETH v tej areni že premagal BTC.

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Obstajata še dve metriki, za katere ethereum uporablja, vključno s skupnimi tržnimi ocenami in 24 – obseg trgovine po urah. V času objave BTC še vedno zapoveduje te položaje, toda ETH se zelo približuje vodilnemu kripto sredstvu. Trenutno ETH zajema 68. 2% dnevnega obsega trgovine BTC danes in 44. 6% celotne tržne omejitve BTC. Če ETH preseže BTC v 2021 in zajame višjo tržno oceno, bo flippening razkrijejo se pred očmi kripto skupnosti.

Kaj razmišljate o nedavni raziskavi Benzinga z 100 kripto trgovci? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High

Bitcoin Drops Below $40K, Crypto Economy Down 17%, Markets Lost $250 Billion Last Week

Oznake v tej zgodbi

100 Trgovci, Bear Run, Benzinga Anketa, Benzinga Survey, Bitcoin (BTC), BTC, Bull run, kriptotrgovci, ETH, Ethereum (ETH), Flippening, Flipping, Logan Ross, Market Cap, Anketirani udeleženci, poročilo, Return-on- Naložbe, donosi, donos naložb, študija, anketa, Flippening Watch

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, buybitcoinworldwide.com/flippening/, benzinga. com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments