14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Anketa ugotovi, da je vsaka četrta avstralska volja plačana z bitcoini

Anketa ugotovi, da je vsaka četrta avstralska volja plačana z bitcoini

Every Fourth Australian Willing to Be Paid in Bitcoin, Poll Finds

Nova raziskava je pokazala, da vsak četrti Avstralec bi rad prejel vsaj del plače v kriptovaluti. Medtem ko se motivi med člani te raznolike skupine razlikujejo, rezultati kažejo, da je splošni interes avstralske države za decentraliziran digitalni denar še vedno močan.

4,7 milijona Avstralcev bi sprejelo plačilo za Bitcoin

Anketa je bila izvedena med 1, 000 Avstralski prebivalci po primerjalnem spletnem mestu Finder. Podjetje je pravzaprav med prvimi v državi, ki zaposlenim ponuja možnost, da del plačila prevzamejo v kriptovaluti. Platforma je zdaj ugotovila, da 24% Avstralcev ali približno 4,7 milijona je pripravljenih sprejeti bitcoin (BTC) kot del svojih plač.

Every Fourth Australian Willing to Be Paid in Bitcoin, Poll Finds

Od tistih, ki bi bili pripravljeni plačati v BTC, je Finder poudaril, 14% je to reklo, ker so prepričani, da gre vrednost, medtem ko je druga 000% je priznalo, da bi jim plačilo z bitcoinom pomagalo vlagati v digitalno valuto pred obdavčitvijo.

Taylor Blackburn, strokovnjak za osebne finance pri Finderju, ugotavlja, da je kriptovaluta v zadnjem letu zaznamovala impresivno rast, “kljub nedavnemu padcu in včasih nestanovitni naravi.” V komentarju izida študije je Blackburn nadalje poudaril:

Z več Avstralci, ki iščejo inflacijske žive meje, ki prinašajo donos premoženje in alternativne naložbene priložnosti, ni presenetljivo, da je toliko ljudi pripravljenih, da jim del plače izplačajo v bitcoinih.

Avstralska generacija X in Millennials kripto plačo vidijo kot naložbo

Glede na raziskavo so Avstralci generacije X bolj verjetno kot drugi kripto plačo obravnavali kot pametno naložbo. 22% od anketiranci v tej starostni skupini menijo, da se bo BTC sčasoma še bolj cenil, skupaj z 19% tisočletnikov. Za primerjavo, le 1% baby boomov in 13% generacije Z deli svoj optimizem.

Every Fourth Australian Willing to Be Paid in Bitcoin, Poll Finds

Raziskovalci so tudi odkrili, da moški z višjimi dohodki ($ , 000 in zgoraj) bolj zanima Bitcoin na splošno. Poleg tega moški anketiranci (21%) veliko pogosteje sprejema plačila BTC kot ženske (8%), ker verjamejo, da se bo vrednost kriptovalute povečala. 10% moških oziroma 8% žensk meni, da jim bo plačilo s kripto omogočilo vlaganje pred obdavčitvijo.

Kljub pozitivnim trendom, zabeleženim v študiji, več kot polovica Avstralcev (55%) še vedno ne zanimajo pri kripto plačilu. Druga 13% se boji nestanovitnosti bitcoinov, kar zmanjšuje njihovo zaupanje v kriptovaluto. Finder tudi ugotavlja, da je 8% anketiranih Avstralij izjavilo, da morajo imeti dostop do vsega denarja, ki ga zaslužijo za vsak dan plače.

Ali je vaša plača delno ali v celoti izplačana v kriptovaluti? Delite svoje misli o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Spain's Largest Asset Managers Still Reluctant to Invest in Cryptocurrencies

Spain's Largest Asset Managers Still Reluctant to Invest in Cryptocurrencies

Q1 SEC Filing Shows Argentinian Tech Giant Globant Invested in Bitcoin

Oznake v tej zgodbi

Avstralija, Avstralci, Bitcoin, BTC, kripto, kriptovalute, Kriptovaluta, zaposleni, generacija X, naložbe, tisočletniki, plačilo, anketa, prejemki, plače, plača, študij, anketa, davek, plače

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments