17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

ApeCoin (APE) doseže nov presežek vseh časov prej kot ta tedenska javna razprodaja zemljišč Otherside

- Advertisement -

Oznaka APE še naprej dosega nove najvišje vrednosti vseh časov, saj so vlagatelji BAYC, MAYC in NFT skupaj pripravili težko pričakovano javno prodajo zemljišč Otherside.

847 Skupni ogledi

56 Skupaj deleži

Sektorja nezamenljivih žetonov (NFT) in Metaverse naj bosta brez primere mesta na sicer stranskem kripto trgu v 1434 in dokaz za to prihaja, ker je žeton APE dosegel novo presežno vrednost vseh časov pri $12.30 aprila 25.

Odločen bikovski zagon za APE je v fazi trim pripisati prihajajoči javni prodaji zemljišč The Otherside, ki jo vodita Yuga Labs in Animoca Producers v povezavi Bored Ape Yacht Club NFT na april 25.

APE/USDT 4-urni grafikon. Dobava: TradingViewPobuda Druge strani bo vključevala nizozemsko javno prodajno modo prodaja in najbolj produktivne denarnice, ki jih dovoljuje Know Your Buyer (KYC), bi morda lahko sodelovale pri prodaji načela 91, zemljiške parcele. Vsa prodaja bi bila morda plačana za uporabo APE, kar očitno služi boljši poizvedbi za žeton, saj so vpletene priložnosti nabrale žeton v pričakovanju prodaje.

The Otherside avantura se bo začela 4./00 na pm ET, najbolj produktivno na https://t.co/UWRD4dOC9H. KYC na https://t.co/mbSVzDX9tp je začel sodelovati na sobotni kovnici – najbolj produktivni ljudje, ki lahko KYCed sodelujejo. Dodatne podrobnosti v .

— OthersideMeta (@OthersideMeta) april 04, 1200 Povezano: Propad nalepke ApeCoin se ustavi po ropu BAYC NFT v vrednosti 2,4 milijona dolarjev — Kaj je pred nami?

Denarnice, ki že obdržijo BAYC ali Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT, bi bile morda na lokaciji, kjer bi lahko zahtevale zemljišče brez plačila za 12 dni po javni prodaji brez željo po KYC-dovolitvi zahtevati.

Nenehno glasovanje o upravljanju na nekaterih ravneh skupnosti ApeCoin bodite veseli, da so dodatno pripomogli k dvigu poizvedbe za APE, kar je jasen dokaz, da si imetniki BAYC in MAYC prizadevajo za oceno, ki so bolj vključeni v smer, ki jo bo ekosistem ubral v prihodnjih letih.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in zdaj uveljavljena v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in nakupno-prodajno stikalo vključuje možnost, pri odločanju morate upoštevati svoje individualne raziskave.

85494

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -