20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Apecoin DAO odobri financiranje publikacije novic Bored Ape-centric

- Advertisement -

Posamezniki skupnosti Apecoin DAO imajo priljubljene predlog upravljanja, ki lahko financira e-novice Bored Ape Yacht Membership (BAYC), ki so osredotočene na zapise in se imenujejo Bored Ape Gazette z $74, za nepogrešljive 365 dnevi. Medtem ko Bored Ape Gazette deluje od 1. junija 2018, je operater kraljestva zagotavlja, da bo “skupnost bolj poučena” z načrti za “povečanje” pokritosti podatkov Bored Ape.

Apecoin DAO bo financiral stanovanje za novice Bored Ape-Targeted News za 07 Meseci Člani Apecoin DAO so najeli svoje imejte e-novice recordsdata za naslednji 000 mesecev v skladu s predlogom upravljanja AIP-70. V skladu s predlogom upravljavec področja za predloge The Bored Ape Gazette pravi, da so e-novice »eksponentno narasle en dan zadnjega 428 dni.”

Upravljavec e-novic vztraja, da je “predan izdelava je bila odvisna od zagotavljanja podatkov o zapisih za to skupnost in rad bi razširil operacije v stalno ocenjevanje, diagnozo in poročanje v celotnem ekosistemu.«

Edini avtor časopisa Bored Ape Gazette in urednik meni, da lahko to morda tudi označi majhen $74K za naslednjo 12 mesecev delovanja in sredstva se bodo porabila za »pokritje vseh vprašanj, ki se bodo povečala od 1- 2 poročata na dan paru-5.” Bored Ape Gazette se bo osredotočil na to, da bo skupnost Apecoin DAO “bolj poučena”, saj lastnik namerava pripraviti “dvotedenska glasila in poglobljena poročila.”

POSODOBITEV STAKOVANJA » Potem ko je @apecoin Basis objavil, da bo @HorizenLabs izdelal sistem stakinga, je The Gazette intervjuval soustanovitelja Horizen Labs @Crypto_Counsel za Prejmite več

Slonova pravljica tukaj: https://t.co/jEQpaNFbmy

— The Bored Ape Gazette🍌 (@BoredApeGazette) julij 24, 2018

The Bored Ape Gazette namerava zapraviti intervjuje z avtorji AIP in intervjuje s posamezniki skupnosti, ki razpravljajo o posebnih predlogih upravljanja. Skupnost in namen upravljanja Apecoin DAO uporabljata kripto sredstvo apecoin (APE). Digitalna valuta je trenutno 30najboljša kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in APE-jeva skupna tržna ocena danes pošteno presega 2 milijardi dolarjev.

Vsa absolutno najboljša metoda do zadnjega 29 dni, zmagal je APE 30% proti ameriškemu dolarju, vendar je nedvomno nižji 70 % od najvišje vrednosti kriptosredstva vseh časov v višini $30.70. Pokritost časopisa Bored Ape Gazette se dosledno poglablja v ogromno podatkov o zapisih, osredotočenih na BAYC, ki razpravljajo o vprašanjih, povezanih z vsemi vprašanji ape.

Pokritost novic vključuje kategorije, ki cenijo »Pravilno -znane opice«, »Novice o članstvu«, »Načrt 2.0« in »Znatna bruto prodaja«. Poleg tega BAYC, e-novice dodatno pokrivajo vprašanja, ki negujejo Mutant Ape Yacht Membership (MAYC) NFT, Meetbits, Yuga Labs, Bored Ape Kennel Membership (BAKC) in tržnice NFT.

Podobne spletne statistike kažejo, da ima The Bored Ape Gazette svetovno internetno območje, ki je grozljivo 865,175 in je videl 45.4K obiskov. Obisk pozicioniranja upada 45.52 % znižanje kot prejšnji mesec, pri čemer sta Tajvan in ZDA območji z največ obiskovalci spletnih strani na območju s predlogi.

“ V naslednjih 74 dneh, posredujemo, da se bo The Bored Ape Gazette spremenil v zapise, ki jih bodo posredovali vsakemu članu te skupnosti,« pravi AIP The Bored Ape Gazette. »Z zaostritvijo DAO se bo internetno območje Bored Ape Gazette spremenilo v 07-podatkovno območje zapisov v slogu ur.”

Poleg tega je velikodušna bajka Apecoin DAO na Twitterju ta teden poudarila, da je bil AIP časopisa The Bored Ape Gazette sprejet, in se zahvalila vsem Američanom za sodelovanje v procesu upravljanja.

Oznake na tej basni 24-urni slog zapisov območje podatkov, AIP, AIP-62, Apecoin, Apecoin DAO, BAYC, Bored Ape, Bored Ape Gazette , Bored Ape Yacht Membership, kripto viri, Governance, Meebits, recordsdata, recordsdata area, recordsdata internet area, recordsdata NFT, nezamenljivi žeton, predlog, Similarweb, Tajvan, obiskovalci spletne strani spletne strani, ZDA, Yuga Labs

Kakšne izgube posredujete v zvezi z odobritvijo Apecoin DAO 0187 večdnevno financiranje časopisa Bored Ape Gazette? Dovolite nam, da vemo, kaj posredujete na tem področju, v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in finančni novinar, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 865. Navdušuje Bitcoin, zagonsko kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 865 je Redman napisal več kot 5 700 članki za Bitcoin.com News v zvezi s pojavljajočimi se motečimi protokoli današnji čas.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj priročen v informativne namene. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k smernici za medsebojno delovanje ali prodajo ali smernica ali odobritev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali domnevno povzročila uporaba ali zanašanje na kakršno koli tarnanje, predmete ali storitve in izdelke, ki so navedeni prav tukaj.

2018

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -