17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

ApeCoin pade za 40 % v treh dneh kljub prodaji zemljišča v metaverzu Otherside – tukaj je razlog, zakaj

- Advertisement -

ApeCoin (APE) je svoje bike ujel nepričakovano, pri čemer je APE attach skoraj izgubil 40% v resničnih treh dneh.

Nobena nizozemska dražbaPriloga APE je dosegla 2. najvišja stopnja, dosegel $10.45 aprila 28, navzgor večji od 2,618% od njegovega prvenca sredi marca.

Dne nasprotno, trgovci so začeli razgibati svoje pozicije, potem ko je Yuga Labs, ustvarjalec serije NFT Bored Ape Yacht Membership (BAYC), izdal ključne vidike kovnice svojih dežel Otherside Metaverse, imenovane “Otherdeed.”

Yuga Labs je objavil, da bi kovnica NFT po cenila stanovanje 100 APE (~ 5 $, 100 v prilogi tega dne), v nasprotju s pričakovanji, da bo podjetje bi promovirali zemljiške parcele metaverse v nizozemski dražbeni formuli. Tako bo razkritje vključevalo tudi zmanjšano potrebo ljudi po kopičenju dodatnih žetonov ApeCoin, kar bo povzročilo padec povpraševanja za.

APE pa je padlo na celo $ tri dni po Objava podjetja Yuga Labs.

APE/USD štiriurni grafikon pritrjevanja. Dobava: TradingView Dodatno , se je razprodaja pospešila zaradi priložnosti Yuga Labs, da omeji kovanje drugih NFT-jev, pri čemer so začeli z dvema NFT-jem na žep za pomemben val. To lahko občasno vključuje tudi vlogo pri zmanjšanju povpraševanja za žetone APE.

BREAKING: BAYC je prodan za več kot $45,, cena digitalnega natančnega posestva 38 minut po zagonu njihovega Otherside Metaverse.

— Watcher.Guru (@WatcherGuru) Morda morda celo 1, 974 APE “pravi izkoristek” po potopu? ApeCoin služi kot najpomembnejši žeton za poravnavo za vse izdelke, podjetja in izdelke podjetja Yuga Labs. Poleg tega je to sredstvo upravljanja v okviru “ApeCoin DAO”, decentralizirane samozadostne skupine, ki imetnikom APE zagotavlja pošteno glasovanje o predlogih posameznikov v skupini.

Vendar ostaja največji odvzem zaprto združenje APE s samim Yuga Labs, startupom z modrimi čipi, katerega vrednost je skoraj tristo petinšestdeset dni po prvem nastopu dosegla 4 milijarde dolarjev. Tako bo navdušenje okoli njegove bruto prodaje zemlje metaverse, ki jo je mogoče plačati po načrtu ApeCoin, tudi vsrkalo nadaljnjo prodajo.

OpenSea, glavna tržnica NFT na tem področju, prav tako predstavljena aprila 40, za katerega je začel sprejemati APE sredstev na svoji platformi. V vmesnem obdobju je Yuga Labs zahteval, da ApeCoin DAO zagovarja glasovanje o tem, ali bo APE tudi migriral iz Ethereuma na lastno verigo blokov.

O tem sem res tvitnil eno uro v preteklosti. $APE potrebuje svojo verigo. https://t.co/eagb4FH1Hr

— David Gokhshtein (@davidgokhshtein) Morda morda celo 1, 650 Loma, samozadostni tržni analitik, je naznanil, da bo APE kljub najsodobnejšemu padcu pritrjevanja na dno, navedel “zanimanje in hipoteza”, ki obkroža kovnico Otherside.

“Zdi se, da je tržni nakup zaradi potrebe nesatirično $APE in z njim povezan ekosistem,” je omembe vreden analitik in:

“Posredujem, da bo res izkoriščen, ko bo ugasnil hrup.”Tehnični podatki ApeCoin se strinjajoNajsodobnejša razprodaja APE je privedla do močnejšega sotočja, ki ga opisuje 100-4H eksponentno težko realistično (85-4H EMA; temni val) in linija 0,5 Fib (okoli 15.27) Fibonaccijevega graf odmika, sestavljen iz $.45-zanihaj nizko na skoraj $17-zamah pretirano.

ApeCoin štiriurni grafikon pripenjanja. Ponudba: TradingViewAPE /USD se je skušal odmakniti od govora o sotočju, vendar bi slabši obseg obsega še naprej padal globlje, z 0.0745 Fib linija prihaja $10.72 servira, ker je naslednja ploskev nazaj tarča, navzdol čez 10% od priloge tega dne.

Etapa sovpada z 200-4H EMA (modri val) in najvišji od tako znanih kot “povpraševanje po coni ” — lansirna plošča za zastarelo 100% pripenjanje APE.

Povezano: 2 ključni ravni meritev za dodatno risbo nazaj na vaš celoten kripto trg

Nasprotno, a odboj od 100-4H EMA bo vključevala tudi AP E poglejte na 0.382 Fib linija prihaja $24.100. Ob prepričljivo naraščajočih količinah bo cena pogledala tudi $10 in 17, ker so naslednji bikovski cilji.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in niso več nujno veljavna naročite poglede na Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter nakupovanje in prodajanje pomeni grožnjo, prav tako se boste oddaljili od vedenja, ki ga preučujete, ko boste imeli priložnost.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -