2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Aplikacija Baidu metaverse bi imela 6 let za mesnato otvoritev, pravi VP

Aplikacija Baidu metaverse bi imela 6 let za mesnato otvoritev, pravi VP

Baidujeva aplikacija metaverse ne bo več izboljševala digitalnih valut ali NFT-jev, ki niso predmet njenega zanimanja na digitalni infrastrukturi, je priznal podpredsednik.

480 Celotni pogledi

56

Popolne delnice

Baidu metaverse app would take 6 years for a full launch, VP saysBaidu metaverse app would take 6 years for a full launch, VP says

Kitajski spletni ogromen Baidu se skoraj danes ne sprašuje o popolni otvoritvi svoje aplikacije metaverse XiRang, nobena tema, ki bi jo predhodno predstavila v ponedeljek, v bistvu temelji na višjem izvršnem direktorju.

Baidu Podpredsednik Ma Jie meni, da je do inavguracije mesnatega XiRanga še milj mirnih “negativnih šest” let, je v četrtek poročal CNBC. Znal je, da se je posodobitev aplikacije začela decembra 1200 .

Ma je ​​govorila o »Make 2020,« Baidujev prihajajoči letni turnir za razvijalce, ki ga podjetje promovira, ker je prva kitajska konvencija, ki bo gostila v metaverse condominium prek XiRang. Aplikacija se bo po poročanju spopadla do ,00 digitalni sodelavci, ki sodelujejo med seboj z uporabo avatarjev metaverse na tridnevni konvenciji, ki se začne v ponedeljek.

Izvršni direktor je bil znan, da namerava Baidu zgraditi platforma za začetek zagotavljanja, ki se osredotoča na razvijalce metaverse, ponuja infrastrukturo za gradnjo v digitalnem svetu.

Kljub specializaciji za digitalno infrastrukturo Baidujeva aplikacija metaverse ne bo več izboljšala digitalnih valut ali nakupovanja in prodaja virov, povezanih z digitalno lastnino, je priznal Ma. To ni tema, da XiRang uporablja osnovne tehnologije, ki bi bile morda identične blockchainu, je dodal. Ideja v bistvu temelji na vnovični prepovedi Kitajske kriptovalut, ki je bila objavljena septembra 2021.

Ozračje metaverse XiRang. Vir: Pandaily

Eno v vsakem od idealnih podjetij za spletne iskalnike v Kitajska se je Baidu uradno pridružil industriji metaverse s prijavo za blagovno znamko “metaapp” oktobra 2021. Agencija je nato izdala svojo prvo metaverse aplikacijo XiRang, prevedeno, ker je “Dežela upanja”, s približno enim od prvega digitalnega XiRang-a, kot da se od začetka novembra spremeni v takoj na voljo na trgu za stranke.

Povezan:

Kitajska podjetja se lotijo ​​hitenja z blagovnimi znamkami metaverse

Baidu nedvomno ni več najbolj dobro podjetje na Kitajskem, ki agresivno proizvaja metaverzalno znanje in izkušnje, saj domači velikani občudujejo Tencent in Alibaba, ki so se ukvarjali s svojimi nalogami, povezanimi z metaverzom. V začetku novembra je Kitajski inštitut za sodobno mednarodno družino, možganski center, povezan s kitajskim ministrstvom za popolno varnost, uradno opozoril na varnostna tveganja Metaverse po vsej državi, navajajoč politične in družbene vidike spretnosti.

128018

Baidu metaverse app would take 6 years for a full launch, VP says

52150851429

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments