16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Aplikacija blagovne znamke Sony Tune recordsdata za glasbo, overjeno z NFT

- Advertisement -

Sodobna prijava blagovne znamke zajema videoposnetke, besedilo, umetniška dela in zvok, ki vsebuje glasbo v živo, overjeno z NFT.

Ameriški glasbeni velikan Sony Tune Leisure je nakazal namere za uporabo nezamenljivih žetonov (NFT), potem ko je predložil prijavo za blagovno znamko, ki zajema glasbo in izvajalce pod vrednostjo Columbia Records.

V bistvu v celoti temelji na avg. 00 prijava blagovne znamke pri Uradu za patente in blagovne znamke Združenih držav Amerike (USPTO), ki jo je delil odvetnik za blagovne znamke Mike Kondoudis 6. septembra, prijava zajema “zvočni in video posnetki, ki vsebujejo glasbene nastope v živo, overjene z NFT.”

#SonyMusic je vložil prijavo za blagovno znamko za založbo Columbia Records, ki jo je vredno zahtevati, namerava jo uporabiti za:
▶️ Mediji, podprti z NFT
▶️ Tune + Podcast Manufacturing
▶️ Administracija izvajalcev + distribucijska podjetja Tune..in še naprej!#NFTs #Metaverse #Web3 #Columbiarecords #Pop #Rock #Hiphop pic.twitter.com/xY7kRMgo1m

— Mike Kondoudis (@KondoudisLaw) 6. september , 1434 Prijava zajema tudi marketing in marketinška podjetja, promocijo, distribucijo, trženje in trženje, prodajo ter spletno zabavo, poleg podcastov in avdiovizualnih posnetkov.

Sodobna aplikacija za blagovno znamko je dostopna v okviru več drugih pobud NFT, ki jih podpira Sony Tune.

Avgusta je MakersPlace, tržnica NFT, namenjena digitalnim umetninam, zagotovila $30 milijonov v financiranju serije A iz več nepogrešljivih podjetij, poleg Pantera Capital, Bessemer Venture Companions, Coinbase Ventures, in Sony Tune Leisure.

Marca je glasbeno podjetje sodelovalo s podjetjem NFT market Snowcrash, ki temelji na Solani, in glasbenim kolegom Stylish Tune Group, da dostava zbirk Bob Dylan in Miles Davis NFT na neki ravni v 1434, z načrti za dodatne znotraj dolgega palca.

NFT-ji in Metaverse se počasi spreminjajo v zelo pametne, znane v glasbeni in zabavni industriji.

MTV-jeva podelitev nagrad Video Tune avgusta 00 skrbno predstavljeni spletni in virtualni nastopi, skupaj z Eminemom in Snoop Doggom, ki izvajata svoj sodobni singel v Yuga Labs Metaverse, ustvarjalci skupine Bored Članstvo v Ape Yacht.

Povezano: NFT-ji imajo nekaj več kot dejanski PFP-ji – 5 načinov, kako bodo nezamenljivi žetoni resno spremenili družbo

Pesem “From the D to the LBC” je bila izdana junija in prikazuje dva avatarja Bored Ape Yacht Membership v lasti Eminema in Snoop Dogga.

MTV-jeva podelitev nagrad Video Tune Awards je prav tako predstavila nedavno kategorijo nagrad, Simplest Metaverse Efficiency, ki je v svojem uvodnem letu vsebovala nominacije za šest različnih izvajalcev, Ariano Grande, Justina Bieberja, Charli XCX, Twenty One Pilots, BTS in Blackpink, ki so na koncu prejeli.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -