19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Aplikacija družabnih medijev Crypto-Fuelled iz družbe NBA Star Spencer Dinwiddie je zbrala...

Aplikacija družabnih medijev Crypto-Fuelled iz družbe NBA Star Spencer Dinwiddie je zbrala 7,5 milijona dolarjev

NBA Star Spencer Dinwiddie's Crypto-Fueled Social Media App Raises $7.5 Million

V skladu z obvestilom, objavljenim dne V četrtek je aplikacija Spencerja Dinwiddieja z imenom Calaxy zbrala 7,5 milijona dolarjev financiranja. Ameriški profesionalni košarkar v ligi NBA Brooklyn Nets je že kar nekaj časa ljubitelj tehnologije veriženja blokov, saj je točkovni igralec zbral 1,3 milijona dolarjev, s čimer je sklenil pogodbo o verigi blokov Ethereum.

Kalaksija, ki jo poganja Hedera, zbere 7,5 milijona dolarjev

 • Žetonska aplikacija zvezde NBA Spencer Dinwiddie Calaxy je v skladu z izjavami, poslanimi na Bitcoin.com News, zbrala 7,5 milijona dolarjev financiranja. Ta teden napovedano povečanje kapitala je izhajalo iz dogovora, ki je vključeval nakup prihodnjih žetonov CLXY.
 • Spencer Dinwiddie’s Aplikacija Calaxy želi biti “prva super aplikacija za družabne medije, ki je ustvarjalcem namenjena ustvarjalcem.” Finančnik Solo Ceesay je glavni direktor in soustanovitelj podjetja Calaxy, ki je dejal, da vidi priložnost v ustvarjanju platforme, ki pomaga monetizirati spletno skupnost.

NBA Star Spencer Dinwiddie's Crypto-Fueled Social Media App Raises $7.5 Million

 • Calaxy izkorišča omrežje verig blokov verig podjetja Hedera Hashgraph, projekt, ki ga podpirajo podjetja, kot sta IBM in Google. Platforma Calaxy bo izkoristila izvorni žeton, imenovan »CLXY.«
 • . Cilj Calaxy je ponuditi interaktivne ankete in sporočanje , video klici in možnost oboževalcev, da sodelujejo z vplivneži, kot so športne zvezde in glasbeniki. Ime Calaxy je igra besed “ustvarjalec” in “galaksija”.
 • V času Calaxy je v zasebni različici beta in prva javna različica aplikacije bo pripravljena v bližnji prihodnosti. Aplikacija bo na voljo v Googlu Play in Applovi trgovini App Store, ljudje pa se lahko prijavijo in zahtevajo zgodnji dostop do javne beta, da dobijo ključ.

 • Spencer Dinwiddie je imel prodajo žetonov pogodbe, ki jo je lani gostil v verigi Ethereum. S prodajo tokenizirane pogodbe Dinwiddie je bilo zbranih 1,3 milijona dolarjev, kar je bila le desetina tistega, kar je projekt želel prodati

. 5 milijonov).

 • Dinwiddie’s Pogodba NBA je bila simbolizirana z izkoriščanjem Dream Fan Shares (DFS), vendar NBA zvezda izkorišča Hedera Hashgraph nad Ethereumom, ker se ponaša z večjo prepustnostjo transakcij.
 • Vodja ekipe Brooklyn Nets je novinarjem najprej sporočil, da bo pogodbo označil za 2019, vendar je NBA zagrozila, da mu bo odpovedala pogodbo. Kljub temu je Dinwiddie nadaljeval svoje poslanstvo in je od takrat zagovornik tehnologije veriženja blokov.
 • Kaj menite o aplikaciji Spencer Dinwiddie in Solo Ceesay za družabna omrežja Calaxy, ki je zbrala 7,5 milijona dolarjev pri financiranju? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

  World Wide Web Inventor Tim Berners-Lee Sells NFT for $5.4M — 'Embarrassing' Coding Error Spotted in NFT

  Legendary Hip-Hop Artist Jay-Z Enters the NFT Sphere — Rapper Lauds Blockchain and Smart Contracts

  Oznake v tej zgodbi

  7,5 milijona dolarjev, Brooklyn Nets, Calaxy, aplikacija Calaxy, zbiranje kapitala, žeton CLXY, pogodba, financiranje, financiranje, Hedera Hashgraph, NBA Spencer Dinwiddie , Socialni mediji, super aplikacija za socialne medije, Solo Ceesay, Spencer Dinwiddie, Spencer Dinwiddie NBA, tokenizacija, žetoni

  Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Calaxy

  Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments