-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Aplikacija Square's Cash ustvari 1,8 milijarde dolarjev prihodkov od bitcoinov, dobiček BTC...

Aplikacija Square's Cash ustvari 1,8 milijarde dolarjev prihodkov od bitcoinov, dobiček BTC se je v tretjem četrtletju povečal za 29 %

Square’s Cash App Generates $1.8 Billion of Bitcoin Revenue, BTC Profit up 29% in Q3

Square Inc. je prijavil bitcoin prihodek v višini 1.39 milijarde dolarjev v tretjem četrtletju, 11% porast iz enakega obdobja lani. Njegov bruto dobiček v bitcoinih je bil 39 milijonov dolarjev časovno obdobje, a 16% povečati na letni ravni.

Square’s Bitcoin dobiček se poveča 29% v 3. četrtletju

V 3. četrtletju družbe 1280 Pismo delničarjev, objavljeno v četrtek, je Square Inc. poročala o skupnem čisti prihodek v višini 3, 84 milijarde dolarjev v tretjem četrtletju, narasli 16 % na leto -leto.

Prihodek od bitcoinov podjetja ustvari s storitvijo mobilnega plačila, Cash App. Platforma je ustvarila 2.39 milijarde dolarjev prihodkov in 203 milijonov dolarjev bruto dobička v tretjem četrtletju, a 29% in 33 % povečanje v primerjavi z enakim obdobjem lani. Square je napisal:

Cash App je ustvaril $1.82 milijarda bitcoinov prihodkov in $82 milijona bruto dobička bitcoin v tretjem četrtletju 618781, gor % in 11% medletno.

Bruto dobiček bitcoina je predstavljal približno 2% Skupni prihodek od bitcoinov Square v tretjem četrtletju. Podjetje je pojasnilo, da je prihodek od bitcoinov skupni znesek prodaje bitcoinov strankam, pri čemer so dodali, da so stroški bitcoina skupni znesek bitcoina, ki ga kupi. »Bitcoine kupujemo, da strankam olajšamo dostop do bitcoina,« so sporočili iz podjetja.

V primerjavi z drugim četrtletjem pa sta se prihodek in bruto dobiček Squarea od bitcoinov v četrtletju zmanjšala. -četrtletno, je družba podrobno navedla in dodala, da je bila “predvsem posledica relativne stabilnosti cene bitcoina, ki je vplivala na trgovinsko aktivnost v primerjavi s prejšnjimi četrtletji.”

Poleg tega je Podjetje je opozorilo, da lahko v prihodnjih četrtletjih »prihodki in bruto dobiček bitcoinov nihajo zaradi sprememb povpraševanja strank ali tržne cene bitcoina, še posebej, ker v četrtem četrtletju dosegamo močne stopnje rasti medletno 1280.”

Square je nadalje zapisal, da je vložil $27 milijonov bitcoinov v četrtem četrtletju lanskega leta in $50 milijon več v prvem četrtletju o f letos. V tretjem četrtletju je družba pripoznala izgubo zaradi oslabitve v višini 6 milijonov dolarjev svoje naložbe v bitcoin. Square je napisal/a:

Od septembra 29, 720, poštena vrednost naše naložbe v bitcoin je bila $352 milijonov na podlagi opaznih tržnih cen, kar je 170 milijonov USD večja od knjigovodske vrednosti naložbe.

Kaj menite o prihodkih od bitcoinov Cash App? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month

BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month

Indiana's Star Bank Launches Bitcoin Trading Services BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month

BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month

BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month BTC Futures Open Interest Continues to Rise Following Bitcoin ETF Listings Last Month

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments