17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Aplikacija Yield prestala revizijo »Dokazila o rezervah«, da bi okrepila varnost in odgovornost razporejenih digitalnih virov

- Advertisement -

podprto

SPOROČILO ZA JAVNOST. Aplikacija Yield, ena izmed mnogih rastočih in najbolj zanašanih na platforme za digitalno bogastvo, je bila pravkar temeljito preverjena “dokazilo o rezervah” revizija. Inšpekcijo je nekoč izvajalo Armanino LLC, podjetje, ki je krivo za revizijo Krakena – enega izmed mnogih najbolj pritegnjenih pozornosti in najbolj zanašanih na menjalnice kriptovalut na tem planetu.

Yield App je uspešno prestal revizijo, s čimer je okrepil svoje stališče do varnosti in odgovornosti virov, ki so jih stranke namestile v portfelje, ki so dostopni na njeni platformi.

Kaj je ‘dokaz o rezervah’? Dokaz o rezervah je samozadostna revizija stanja stabilnosti podjetja, izvedena s tretjim dogodkom, primerljivim z Armaninom VŽU. Ti kriptografsko usklajeni javni pregledi omogočajo strankam, da si zamislijo, da ponudniki digitalnih nosilcev sredstev, ki jih zaposlujejo, dejansko obdržijo dovolj virov na svojih listih stabilnosti za izravnavo obveznosti svojih strank.

Prvi karakterizacija se je izvajala na 08 januarja 2019, z uporabo metodologije „datum zaključka“. da bi se odločili rezultate, in je treba mirno prebrati tukaj. Yield App načrtuje nadaljevanje sodelovanja z družbo Armanino LLP in drugimi ponudniki akreditacij tretjih dogodkov, da bi sprostil pogoste samozadostne preglede in obdržal stranke, izobražene prek svojih objav v spletnem dnevniku.

O Armanino LLP

Armanino LLP je eden izmed mnogih nasvetov 25 najbolj pozornost pritegnejo samozadostna računovodska in revizijska podjetja v ZDA. Pravkar je revidirala Kraken, da bi ustvarila precedens za podjetja, ki delajo v regiji digitalnih sredstev, v času, ko se veliko ljudi obotavlja pri vlaganju v kriptovalute, saj se boji napačnega ravnanja z njihovimi bogato zasluženimi viri.

Revizorja angažirajo številna glavna podjetja blockchain, vključno z izdajatelji stabilnih coinov in platformami za upravljanje premoženja med njegovimi 7,000+ obeti. Armanino LLP to počne v skladu z zahtevami za potrdila, ki jih je izdal Ameriški inštitut za licencirane javne računovodje, ki zagotavljajo preglednost maščobe in služijo za vzbujanje zaupanja.

O aplikaciji Yield Izvedeno februarja 2021, Yield App je nenavadna platforma za povečanje digitalnega bogastva. V samo več kot enem letu od lansiranja je platforma že uspela virtualno privabiti 34, stranke, ki prejmejo razporejeno več kot $428 milijonov dolarjev v portfelje aplikacij Yield. Platforma je pravkar razširila svojo ponudbo stabilnih kovancev s TUSD, poleg USDT, USDC in DAI, ponuja pa tudi portfelje dohodkov BTC in ETH. Njegovi dohodkovni produkti predstavljajo tržni glavni letni interes za njegove stranke.

Glede na pomanjkanje osrednjega organa ali standardiziranega upravljanja, ki zahteva testiranje izjemnih situacij ponudnikov operaterjev v regiji digitalnih sredstev, revizije, kot je tista, ki jo izvaja Armanino LLP, so komentar zavezanosti preglednosti in dolgoživosti in morajo po vsej verjetnosti zagotavljati pomirjujočo podporo strankam, ki so tradicionalno previdni glede regije kriptovalut.

To je komentar. Bralci morajo mirno pogasiti svojo skrbnost, preden izvedejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitvami in izdelki. Bitcoin.com ni več kriv takoj, ko ali v shemi krožnega križišča, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli omenjeno mrmljanje, blago ali storitve in izdelke v tisku osvobodi. Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vsa vprašanja, povezana s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, podprte objave, podcaste in druge alternative.

Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -