20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Aplikacija YOLOREKT dApp je zdaj v živo. Zaznajte več o platformi Gamified-Social Sign Prediction.

- Advertisement -

pritisnite začetek

SPOROČILO ZA JAVNOST. Potem ko je bil v prikritem načinu od 2019 in predstavljajo drastične izboljšave postopka in izboljšave igranja, POVSEM NOVI YOLOREKT je zdaj V ŽIVO. Posamezniki se lahko pogovarjajo in porabijo v USDC za različna sredstva v 3-minutnih video igrah.

POVSEM NOVI YOLOREKT Popolnoma nova formula YOLOREKT popolna zabava in možna popolna zmaga. V skladu s 3-minutnimi krogi uporabniki obsegajo neomejen izbor možnosti za razpravo o tem, ali bo Strike označevalec navidezno nad — ali pod — določenim označevalcem modnih sredstev Ethereum, Bitcoin, MATIC, Doge, Tesla, Gamestop. — s številnimi dodatki v pripravi. Zdi se, da se bodo uporabniki pripravljeni pogovarjati tolikokrat, kot se bodo poskušali poglobiti v katero koli od triminutnih video iger – celo pogovarjati se o video igrah 08 krogov v prihodnosti. PRILOŽNOST 1 $+ KVADRILIJON TRŽNE VREDNOSTI –

Yogesh Srihari, soustanovitelj pri YOLOREKT, pravi: »Obseg na nekdanjem trgu izvedenih finančnih instrumentov je kjerkoli nad 1+ kvadrilijon $ v primerjavi s količino kripto izvedenih finančnih instrumentov, ki znaša le $32+ bilijon v 2021” “Zmožni smo biti katalizator uvesti uporabniški kviz v Web3 z našo igrificirano formulacijo za označevanje gibanja,« dodaja Yogesh Srihari.

»Označevanje idej je za trgovce na drobno zelo zahtevno,« pravi Garen Vartanian, soustanovitelj podjetja YOLOREKT. Paul Veradittakit, partner pri Pantera Capital pravi: “YOLOREKT’ Njegova osrednja raven na domišljijskem uporabniškem strokovnem znanju – ena stvar, ki je v večini primerov spodaj poudarjena v spremembi – bo z malo sreče spodbudila dodatno radovednost pri špekulacijah in preučevanju kriptovalute.«

»YOLOREKT se nahaja na prijetnem presečišču teh lastnosti velikanske podobe, ki ne predstavljajo nobene karte za upočasnitev,« dodaja Paul Verdittakit.

O YOLOREKT-u: YOLOREKT je nekoč postal izbran za razdelku Coinlist Seed Spring Batch 2019 in uspešno izvedla svoje nejavno zapiranje kroga 62 dni od navdušenih vlagateljev, ki si želijo Pantero Capital, Cluster Capital, LemisCap, Deep Ventures, Angel DAO, Kretos Ventures in kopica različnih vrhunskih angelskih vlagateljev.

Vsa žrebanja njegovega beta programa, ki ga gosti YOLOREKT 30v redu uporabniki na beli listi, da preizkusijo izdelek.

Zaustavite se do te točke in se pridružite skupini YOLOREKT:

Spletna stran | Twitter | Discord | Telegram | Zendesk Tukaj je obvestilo. Bralci bi lahko morda tudi nepristranski kljub temu dosegli svojo dolžno skrbnost prej kot pa ukrepali v zvezi s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ni odgovoren, neposredno ali v krožnem žrebanju, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno pripisana ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli mucanje, blago ali podjetja, omenjena v začetku klikanja. Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vsako malenkost, povezano s kripto. Obrnite se na ads@bitcoin.com, če želite razpravljati o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in različnih alternativah.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -