13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Apple Hiring Manager z izkušnjami s kriptovalutami za zagon novih programov nadomestnih...

Apple Hiring Manager z izkušnjami s kriptovalutami za zagon novih programov nadomestnih plačil

Apple Hiring Manager With Cryptocurrency Experience to Launch Alternative Payments Programs

Apple Inc. je objavil a obvestilo o zaposlitvi za vodjo poslovnega razvoja z izkušnjami s kriptovalutami. “To delovno mesto bo odgovorno za celovit razvoj poslovanja, vključno s pregledom partnerjev, pogajanji in sklepanjem trgovinskih sporazumov ter uvajanjem novih programov,” je opisano v razpisu za delovno mesto.

Apple naj najame upravitelja s kripto izkušnjami, da vodi svoja alternativna plačilna prizadevanja

Apple Inc. objavi v torek obvestilo o zaposlitvi za “vodjo poslovnega razvoja – nadomestna plačila.” V razpisu za delovno mesto piše, da »skupina Apple Wallets, Payments and Commerce (WPC) išče izkušenega vodjo poslovnega razvoja, ki bi vodil partnerstva za alternativna plačila. Iščemo preverjenega strokovnjaka na področju alternativnih in nastajajočih plačilnih rešitev. « Podrobneje:

Ta položaj bo odgovoren za končni razvoj poslovanja, vključno s partnerji za preverjanje, pogajanji in zaključkom komercialni sporazumi in uvajanje novih programov.

Med ključnimi kvalifikacijami, ki bi jih kandidat moral imeti, je »5+ let izkušenj z delom v ali z alternativnimi ponudniki plačil, kot so digitalne denarnice, BNPL, hitra plačila, kriptovalute itd. «

Kandidat mora imeti tudi» Globoko poznavanje ekosistema alternativnih plačil, razumevanje zapletenost pretoka sredstev, vloge / odgovornosti za poravnavo, ustrezni predpisi in industrijski standardi ter širok spekter fintech izdelkov. “

To stališče je interna vloga za polni delovni čas na Appleovem sedežu v ​​Cupertinu v Kaliforniji, ko se podjetje po Covidu vrne na delovno mesto v pisarni, pojasni obvestilo.

Uspešni kandidat bo vodil partnerski program z ključni akterji v ekosistemu alternativnih plačil, “poleg tega, da nudijo vpoglede v panogo in tržne priložnosti Apple-ovim večfunkcionalnim skupinam, vključno z zavezništvom, izdelki, inženiringom in trženjem, da vplivajo na poslovno strategijo in načrte izdelkov za rast Apple Pay-a in Storitve denarnice, «je še opisano v razpisu za delovno mesto.

Apple že nekaj let spremlja kriptovaluto. V 2019 je ‌Apple Pay‌ podpredsednica Jennifer Bailey dejala, da Apple “gleda kriptovaluto.” Takrat je dejala: “Menimo, da ima dolgoročno zanimiv potencial, vendar smo v prvi vrsti osredotočeni na to, kaj potrošniki danes uporabljajo … Večina ljudi je z zgledom zadovoljna s svojo debetno kartico. In tako smo osredotočeni na to, da ljudem to pomagamo na bolj varen način v naši platformi in bolj v realnem času. «

Ali menite, da bo Apple kmalu ponudil kripto storitev? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

BOJ's Kuroda Criticizes Bitcoin — Central Bank Governor Says Trading Is 'Barley Used for Settlement'

NFT Weekly Roundup: Bluezelle’s Innovative Solution, Rob Prior’s Live Stream, Ap’s Iconic NFT Collection, and the Br8ve Auction

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments