14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Apple poskuša najeti upravitelja "alternativnih plačil" s kripto izkušnjo

Apple poskuša najeti upravitelja “alternativnih plačil” s kripto izkušnjo

“Ekipa za Apple Wallets, Payments and Commerce (WPC) išče izkušenega vodjo poslovnega razvoja, ki bi vodil partnerstva za nadomestna plačila,” piše na delovnem mestu.

7420 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnice

Apple seeks to hire 'alternative payments' manager with crypto experience

Svetovni gigant programske opreme Apple zaposluje novega vodjo poslovnega razvoja, specializiranega za alternativna plačila, s čimer sporoča, da je proizvajalec iPhonov ki gravitirajo k digitalnim sredstvom.

Novo delovno mesto za »Vodja poslovnega razvoja – nadomestna plačila« je bilo v torek objavljeno na spletnem mestu Apple kariere. Novi najemnik bo odgovoren za vodenje partnerstev za alternativna plačila in definiranje novih tokov komercializacije.

Apple išče poslovnega strokovnjaka z več kot

dolgoletne izkušnje, vključno s petletnimi izkušnjami “z alternativnimi ponudniki plačil, kot je digitalna denarnice, BNPL, Fast Payments, cryptocurrency «in drugi.

Medtem ko je objavljanje delovnih mest prepričljivo, Apple ostaja večinoma na robu kriptovalute in še ni dal dokončnih načrtov za širitev na ta trg. Zanimivo je, da je borza kriptovalut Coinbase pred kratkim prehitela TikTok kot najpogosteje preneseno aplikacijo v Applovi trgovini App Store.

Špekulacije o vstopu Applea v prostor digitalnih valut se v zadnjih mesecih kar širijo, saj vlagatelji so gledali, kako je Tesla strateškim rezervam dodal Bitcoin (BTC) v vrednosti milijard dolarjev. Po mnenju Paula Stevesa, analitika pri Royal Bank of Canada Dominion Securities, poleg dodajanja BTC v bilanco stanja, bi Apple lahko trajno motil nastajajočo industrijo z vstopom v kripto izmenjave.

„Če odloči, da bo vstopil v kripto izmenjavo, menimo, da bi podjetje lahko takoj pridobilo tržni delež in motilo industrijo, «je februarja dejal Steves. “Podjetje bi lahko z nekaj kliki odprlo večmilijardsko priložnost.”

Apple s tržno kapitalizacijo 2,1 bilijona dolarjev ostaja največje podjetje, s katerim se trguje v Združenih državah. Državah. Podjetje je imelo na razpolago 8 milijard dolarjev gotovine v najnovejšem zaslužku. 192 četrtletje, nižje od $ 136. 06 milijard v prejšnjem četrtletju.

Prejšnji članek3 prepričljivi znaki, da so se Bitcoin medvedi nehali prodajati
Naslednji članekCoinbase vodi 6 milijonov dolarjev sredstev za indonezijsko kripto izmenjavo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments