24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Apple prepoveduje uporabo ChatGPT za osebje zaradi strahu pred uhajanjem podatkov

- Advertisement -

Notranji kontrolni seznam tehnologov je navedel, da medtem ko razvija svoje nejavne sposobnosti umetne inteligence, je lahko uporaba odprtih klepetalnih robotov z umetno inteligenco za delavce omejena.

1200 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnic

Wide Tech wide Apple je omejil uporabo razširjenega klepetalnega robota ChatGPT z umetno inteligenco (AI) v podjetju zaradi bojazni, da bi bili njegovi občutljivi zapisi ogroženi.

Datoteka avtorja Wall Facet road Journal je natisnil, da je notranji kontrolni seznam osebju Apple prepovedal uporabo ChatGPT, ki ga podpira Microsoft, in istih orodij AI, medtem ko je podjetje nekoč krepilo svoje nejavne sposobnosti AI.

Pri ohranjanju s kontrolnim seznamom razvijalca iPhonea zanima osebje, ki uporablja programe in razkriva zaupne podatke o evidencah podjetja.

Poleg tega je govoril o omejitvi GitHubove programske opreme AI Copilot, pripomočka v lasti Microsofta, ki avtomatizira pisanje kode programske opreme.

Cointelegraph se je obrnil na Apple za dodatne komentarje.

Ta notranja prepoved prihaja po tem, ko je aplikacija ChatGPT debitirala za iOS pri prodajalcu aplikacij Apple na Could poleg tega .

Sveža aplikacija je trenutno na voljo za uporabnike iPhona in iPada v Združenih državah, vendar se namerava razširiti na dodatne lokacije po vsem svetu “v prihodnjih tednih”, skupaj z različico za Android prihaja kmalu.”

Povezano: Je ChatGPT kralj? Kako visoko so se odrezali brezplačni klepetalni roboti z umetno inteligenco glede na dolžino testiranja discipline

Poleg Applea so različna podjetja zadovoljna z omejeno notranjo uporabo ChatGPT. Na Could furthermore 2 je Samsung osebju poslal obvestilo o prepovedi uporabe generativnih orodij AI, enakovrednih ChatGPT.

V primeru Samsunga je politika sprejela incident osebja Samsung, ki je naložilo »občutljivo kodo« na platformo.

Samsung je osebju povedal, zdaj uporabljajo te funkcije na pripomočkih, ki niso javni, da zdaj ne nalagajo nobenih podatkov o evidencah podjetja, ali pa se bodo morda soočili z “disciplinskim ukrepom v obsegu in vključno z odpovedjo zaposlitve.”

Tako modro kot Samsungu in Applu so podjetja, vključno z JPMorgan, Bank of the United States, Goldman Sachs in Citigroup, zadovoljna, poleg tega so prepovedala notranjo uporabo generativnih orodij AI, oboževala ChatGPT.

Mnoga podjetja, ki prepovedujejo uporabo delavcev klepetalnih robotov z umetno inteligenco je poleg tega v procesu povečevanja njihovih nejavnih funkcij. Pomoč v zgodnji fazi. Poleg tega je izvršni direktor Apple Time Cook Dinner izjavil, da namerava podjetje v svoje blago “vtkati” AI.

Dnevnik: ‘Zakonita odgovornost ‘: Ali lahko veriga blokov v realnosti okrepi vero v AI?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -