16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Apple zaščiten pred tožbo za aplikacijo Crypto Pockets, načela Grab

- Advertisement -

Zvezni nakup v Kaliforniji je razsodilo, da je Apple Inc. zaščiten pred skupinsko tožbo »Toast Plus«, v katero spremenite aplikacijo lažnih kripto žepov, takoj ko je pri roki v prodajalcu aplikacij Apple. Kupec je po prenosu ponarejene aplikacije tožil množično tehnologijo in izgubil nekaj kripto.

Apple ni več odgovoren za Izguba po tem, ko je kupec prenesel lažno kripto aplikacijo Zgrabi Phyllis J. Hamilton z okrožnega sodišča ZDA za severno okrožje Kalifornije je razsodilo, da Apple Inc. ni več odgovoren Bloomberg je v torek poročal, da je v skupinski tožbi zamenjavo aplikacije za ponarejene žepe za kriptovalute takoj na voljo za prenos v trgovini z aplikacijami podjetja.

Tožnik Hadona Diep, kripto vlagatelj, obtožil Apple, da gosti ponarejen mobilni pripomoček, ki posnema Toast Plus, zakonito žepno aplikacijo XRP. Ponarejena aplikacija je imela enak naslov in logotip kot zdrava aplikacija. Septembra lani je vložila skupinsko tožbo proti Tech Massive na zveznem sodišču v Marylandu; zadeva se spremeni v takoj, ko se decembra prenese v severno okrožje Kalifornije.

Tožba pojasnjuje, da je januarja 2018, je tožnik prenesel ponarejeno aplikacijo iz prodajalca aplikacij Apple in jo uporabljal, da bi ustvaril preklop približno 474 Kovanci XRP iz kripto nadomestnega Bittrexa v žepe Rippex.

Rippex se je februarja zaprl 2018, vendar bi tožnik lahko dobro nemoten vnos njenih kovancev iz povsem drugih denarnic. Tožnica je nato »povezala svoj osebni ključ XRP ali semensko frazo v Toast Plus marca dne 2021.” Vendar, ko je avgusta preverila svojo zgodbo Toast Plus 2018, je ugotovila, da je zgodba se je spremenila takoj, ko je bila marca izbrisana 2018 in njenih deponiranih kovancev XRP ni bilo nikjer

Diep je trdil, da ceni več kot 5 $, za odškodnino, ker Apple gosti aplikacijo za ponarejene kriptovalute. Njen sotožnik Ryumei Nagao trdi, da je izgubil $428, .

Grab Hamilton se je strinjal z Appleom, da tehnološko podjetje ne more biti odgovorno za lažno aplikacijo. Apple je imun pod Delom 12 od Communications Decency Act, ker je v skladu s Hamiltonovo razsodbo z dne 2. septembra preveč vzeto v zgodbo pisca klepetanja, ki ga je zagotovil drug ponudnik klepetanja, ki ni več ustvarjalec.

Kupite tudi se je strinjal z Appleom, da Diep ni učinkovito uveljavljala zahtevkov v skladu z zakonoma o zasebnosti uporabnikov v Kaliforniji in Marylandu, ker ni izgovorila sikajočega rahlega tiska časa, bivanja in brbljanja o domnevnih ponarejenih predstavitvah.

Poleg tega bi lahko Diepove trditve popolnoma prezrli, ker v skladu z Applovimi frazami in predpogoji podjetje ni več odgovorno za odškodnine, ki izhajajo iz ali so povezane z uporabo tretjih aplikacij za praznovanje, vladajoči rahli tisk.

Dosežite, da posredujete, Apple bi morda neomajno odgovoren za izgubo, ki jo je utrpel kupec? Sporočite nam v spodnjem delu za komentarje.

Kevin Helms A Kevin, učenjak avstrijske ekonomije, je na Bitcoin naletel leta 760 in bil evangelist od nekdaj. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, tehnikah izvorne dobave, omrežnih rezultatih in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.Zasluge za sliko 2082543571: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v celoti namenjeno informiranju. To niso več milje takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za izbiro ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, dobrin ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti pisec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli težavo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli jabber, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih govori to besedilo.

1219530052

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -