0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Appleov izvršni direktor je lastnik kriptovalute – Tim Cook meni, da je...

Appleov izvršni direktor je lastnik kriptovalute – Tim Cook meni, da je 'smiselno imeti v lasti kot del raznovrstnega portfelja'


Apple's CEO Owns Crypto - Tim Cook Thinks 'It’s Reasonable to Own as Part of a Diversified Portfolio'

Generalni direktor tehnološkega velikana Apple Tim Cook je razkril, da je lastnik kriptovalute, in dejal, da se mu zdi smiselno, da jo ima v lasti kot del raznovrstnega portfelja. Cookove izjave izhajajo iz nastopa z gostiteljem New York Timesa Dealbook Andrewom Rossom Sorkinom.

Apple Izvršni direktor Tim Cook je novinarjem povedal, da je lastnik kriptovalute in da je to nekaj, kar Apple ‘gleda’

)Ekonomija kriptovalut je bila na raztrganju in je ta teden nedavno dosegla vrednost 3 bilijone dolarjev, saj so bitcoin (BTC) in številna druga kriptovaluta dosegla najvišje cene vseh časov. Vrednost kriptoekonomije je zdaj več kot

$214 milijarda večja kot tržna kapitalizacija Apple. Tudi kriptoekonomija je rasla bistveno hitreje kot ameriško multinacionalno tehnološko podjetje.

Medtem je Appleov izvršni direktor

razkril

, da je lastnik kriptovalute in izvršni direktor meni, da je smiselno dodati portfelju. Na vprašanje, ali ima v lasti kriptovalute, je Cook odgovoril: »Imam. Mislim, da ga je smiselno imeti v lasti kot del raznolikega portfelja.” Poleg tega so Cooka vprašali, kaj misli o »potencialnem sprejetju prek Apple Pay ali kako drugače.” Appleov izvršni direktor je odgovoril:

Hm, to je nekaj, kar gledamo. To ni nekaj, za kar imamo takojšnje načrte. Nekako bi to opisal, saj obstajajo stvari, ki jih ne bi počel, kot je naše stanje gotovine. Tega ne bi šel vlagati v kriptovalute, ne zato, ker ne bi vložil svojega denarja v kriptovalute, ampak zato, ker mislim, da ljudje ne kupujejo delnic Apple, da bi bili izpostavljeni kriptovaluti.

Cook se že nekaj časa zanima za kripto in raziskuje predmet

Na Twitterju se je izvršni direktor Microstrategy Michael Saylor odzval na Cookove izkaze o stanju gotovine in

je rekel

: “Če bi Apple dodal podporo za Bitcoin v iPhone in pretvoril svojo zakladnico v Bitcoin Standard, bi bil za njihove delničarje vreden vsaj bilijon dolarjev. Številni drugi zagovorniki digitalne valute

so delili

izjave izvršnega direktorja Apple, saj so bili izjemno veseli, ko so slišali, da ima izvršni direktor tehnološkega podjetja roko v kripto vedro.

Potem ko je Cook rekel, da se mu zdi smiselno, da ga ima v lasti kot del razpršenega portfelja, Appleov izvršni direktor je še poudaril: “Mimogrede, nikomur ne dajem nasvetov o naložbah.” Cook je dodal, da že nekaj časa raziskuje kriptovalute in verjame, da je to fascinantno.« Že nekaj časa me zanima in veste, raziskujem in tako naprej. In zato mislim, da je zanimivo,« je dejal Cook.

Kaj menite o Applovem izvršnem direktorju Timu Cooku, ki pravi, da že nekaj časa raziskuje kriptovalute in ima v lasti tudi kriptovalute? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

AMC Theatres on Track to Accept 4 Cryptocurrencies Next Month: CEO Expects Dogecoin and Shiba Inu to Follow

2021

AMC Theatres on Track to Accept 4 Cryptocurrencies Next Month: CEO Expects Dogecoin and Shiba Inu to Follow

2021 Oznake v tej zgodbi 1280

Alternativna kriptosredstva, Andrew Ross Sorkin, izvršni direktor Apple, apple crypto , Applov Tim Cook, Bitcoin, BTC, Crypto, kripto sredstva, kriptovaluta, ETH, Ethereum, michael saylor, NYT Dealbook, Tim Cook, Tim Cook Bitcoin, Tim Cook Crypto, Tim Cook Ethereum

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments