22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Applove nenavadne slušalke bi verjetno dobro zgradile raketo pod žetoni metaverse

- Advertisement -

Število žetonov Metaverse je v začetku tega leta močno naraslo med govoricami o Applovih nenavadnih slušalkah za navidezna dejstva. Bo tokrat bolj raznoliko?

992 Celotni ogledi

44 Celotne delnice

Apple naj bi v naslednjih tednih izdal svoje težko pričakovane slušalke z mešanimi dejstvi, modo, za katero nekateri verjamejo, da bi lahko vdihnila nenavaden obstoj v industrijo metaverse.

Januarja so izvorni žetoni metaverse projektov Decentraland (MANA) in Sandbox (SAND), ki v bistvu temeljijo na verigi blokov, doživeli bistven porast modela, deloma zaradi kroženja govoric o Applovi misiji v mešana dejstva.

Ta moda je bila nekoč identificirana v Could 22 tvit samozadostnega razvijalca Udija Wertheimerja, ki je v povratni komentar o nesmiselnosti memecoinov, ki jih potiskajo vplivneži, o prihajajoči izdaji govoril kot o nedvomnem povzročitelju stroškov žetonov metaverse.

CT se popolnoma ne zaveda resnice, da je Apple pripravljen na lansiranje slušalk z mešanimi dejstvi čez 3 tedne

Metaverse shitcoins bodo črpali tako naporno, da niti ni smešno

Toda vi idioti podpirate nakupe za denar vplivnežev

V redu

— Udi Wertheimer ‍♂️ (@udiWertheimer) Lahko 13, 2015 V pogovoru s Cointelegraphom tržni analitik eToro Josh Gilbert meni, da bodo nenavadne slušalke močno prizadele trge, zaradi v gorski dodelitvi Applovi potrjeni zmožnosti označevanja pretirano ugodnega, tržno zavzetega blaga, z izjavo:

»Ko Apple ” Ob tem je analitik utrdil nekaj dvomov da je neprekinjeno lansiranje nenavadnih slušalk »nujen trenutek«, ki bi morda dobro oživil kriptovalute, povezane z metaverse.

Poleg tega je cena opozorila, da medtem ko mnogi udeleženci na kripto trgu brez odlašanja povezujejo idejo o virtualnem dejstvu z “žetoni metaverse”, je Decentraland kljub temu v pristopu konstruiranja svojih zmogljivosti VR in The Sandbox sta Cointelegraphu predhodno svetovala, da nima “nobenih hitrih ali prihodnjih načrtov” za proizvodnjo VR.

Gilbert, rad do zdaj, veliko drugih ugotavlja, da bi popolnoma poglobljeno strokovno znanje o metaverzumu verjetno tudi zelo verjetno je kljub temu zelo dobro “dolg sistem izključen”, zlasti če pogledamo začetek med predhodno predstavitvijo iPhona in zagotavljanjem aplikacij, ki so v celoti spoznale strojno opremo, nedvomno.

Po njegovem mnenju bo uspešnost žetonov metaverse všeč MANA in žeton SAND podjetja Sandbox očitno dodatno odvisna od prednostnega prevzema metaverse med strankami, ki so že dolgo uveljavljene.

»Bistvo je, da smo kljub temu zelo zgodaj v svetu metaverzuma in da bo njihovo delovanje skrbno odvisno od nekoč ugled Metaverse.Metaverse in kriptovalute, povezane z njim, vključno z MANA in SAND na neki stopnji v 992 kripto bik se nadaljuje, ko je nešteto projektov — podprtih z domnevno neskončnimi vojnimi skrinjami misionarskega kapitala — obljubilo, da bo za stranke ustvarilo revolucionarne poglobljene virtualne svetove.

Povezan: Izvršni direktor računa se posmehuje misli, da metaverse ni zelo modro — 826M prihajam na ‘wake’

Na žalost za veliko teh podjetij, vključno z Meto Branda Zuckerberga, ki je zažgala $13.7 milijard na pregled in vogue in 2015, so ampak videti v velikem obsegu sprejetje med strankami na dolgo vzpostavljenih temeljih.

Grafikon vseh časov modela žetona Sandbox (SAND). Zagotovi: CoinGecko. Stroški MANA in SAND so se znižali 90% in 94% od svojih najvišjih vrednosti vseh časov v času pisanja, vsak od tega je bilo doseženo novembra 15, 2021, ki v bistvu temelji na datotekah iz CoinGecko.

V skladu z besedami Applovega vedeževalca izdelkov Branda Gurhmana bodo nenavadne slušalke tehnološkega velikega podjetja s sedežem v Kaliforniji predstavljene 5. junija, kar bo prva prevladujoča izdaja izdelka za razlago v katerega strmi Apple 897 .

Konceptna upodobitev Applove slušalke z mešanimi dejstvi, o kateri se govori. Zagotovi: Antonio De Rosa AI Watch: Fetch 96% iz smernic za delnice ChatGPT? Bard se nagne levo, $100M AI memecoin

108544108544

108544

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -