15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice AquaGoat: Shranjevanje oceanov po en ekokovanec naenkrat

AquaGoat: Shranjevanje oceanov po en ekokovanec naenkrat

AquaGoat: Saving the Oceans One EcoCoin at a Time

sponzorirano

AquaGoat je ekološka socialna kriptovaluta z namenom: reševanje oceanov planeta. Cilj AquaGoat je pomagati pri financiranju in doniranju pobud, osredotočenih na čiščenje in zaščito oceanov in vodnih poti planeta, hkrati pa ustvarjati dohodek (ustvarjanje donosa) in vrednost za svoje imetnike.

Ker se je projekt začel 7. aprila, 2021 je AquaGoat doniral trem dobrodelnim organizacijam: The Ocean CleanUp, organizaciji, ki razvija nove tehnologije za pomoč oceanska plastika; Društvo za ohranjanje morskega pastirja, skupina, ki sodeluje v kampanjah neposrednih ukrepov za iskanje in zaustavitev nezakonitih ribolovnih podjetij; in Fundacija Blue Marine, dobrodelna organizacija, ki neposredno obravnava okoljska vprašanja pretiranega ribolova. Nekaj ​​več kot $ 19, 000 je bila podarjena med vsemi tremi dobrodelnimi ustanovami, zato daleč z namenom, da bi v bližnji prihodnosti še naprej darovali za več namenov prek dvotedenskih anket v skupnosti in donatorskih akcij.

Kaj ločuje AquaGoat od običajnega dobrodelnega žetona? Njihov cilj je oblikovati dolgoročno partnerstva s svojimi upravičenci – izobraževanje o kriptovalutah, povezovanje vlagateljev za osebno prostovoljno sodelovanje z njimi, in jih nastavi tako, da lahko prejemajo preostale prihodka prek lastnih kripto denarnic AquaGoat v prihodnjih letih.

Poleg prijaznih donacij njihove skupnosti ima AquaGoat še sprejel koralni greben z zasaditvijo 10 sadike koral na Bahamskem grebenu s pomočjo organizacije Coral Vita, ki širi zavest o pomenu koralnih grebenov, hkrati pa vlaga v gojenje raznolikih koralno odpornih koral, pa tudi dva delfina iz Društva za ohranjanje oceanov, ki je izvajati znanstvene raziskave za ohranjanje oceanov. Med dobrodelnimi donacijami in posvojitvami namerava AquaGoat širiti ozaveščenost o tekočem vprašanju podnebnih sprememb in o tem, kako vplivajo na naše oceane, pa tudi o zapletenosti kripto trga z organiziranjem tedenskih izobraževalnih seminarjev. Ti izobraževalni seminarji bodo spodbujali vrednost vlaganja v kripto trg, hkrati pa bodo svoje občinstvo poučevali o čudežih in pomembnih zadevah ohranjanja oceanov.

Od uvedbe AquaGoat je njihov žeton dosegel množično spremljanje, ki narašča v mrežo več kot 270, 000 imetniki, z več kot 4, 000 sledilci na Redditu, 6, člani na Discord, 12, 000 Sledilci v Instagramu, 17, 000 je združil člane in spremljevalce na Facebooku, 33, 000 člani skupnosti Telegram in 48, Sledilci v Twitterju (ne vključujejo številnih mednarodnih in večjezičnih kanalov, skupin in strani, ki so jih člani skupnosti razvili za svoje potrebe države).

Poleg naraščajočega števila vlagateljev skupnost žetona člani so s pomočjo svoje predane administrativne ekipe skrbeli za njihovo vključujoče spremljanje, medtem ko so svoje nove vlagatelje izobraževali o pomenu ohranjanja oceanov in modrem kripto investiranju. AquaGoat resnično vodi skupnost z ekipo za razvoj prostovoljcev, ki jo sestavlja približno 35 ljudi, od katerih jih pet predstavlja glavno upravno skupino. Trije od teh vodilnih skrbnikov tako verjamejo v projekt, da so odstopili od svojih dnevnih služb, da bi lahko polno delali v AquaGoatu.

V bistvu AquaGoat deluje kot deflacijski avtomatizirani protokol neposredne distribucije likvidnosti in samokontrole. Za vsako transakcijo z AquaGoat se plača 4% provizije; 2% vseh transakcij se pošlje v likvidnost, preostalih 2% pa se neposredno prerazporedi vsem imetnikom. Ko se transakcije sčasoma izvajajo, se količina žetonov v denarnici za zapisovanje (ki deluje kot imetnik) poveča, kar vodi do napihovanja stopnje izgorevanja z več mrežne aktivnosti. Posledično se prerazporeditev ponudbe in imetnikov v obtoku sčasoma zmanjšuje, kar spodbuja zgodnje kupce in dolgoletne imetnike. V nasprotju z običajnimi kriptovalutami, kot sta Bitcoin ali Ethereum, AquaGoat deluje v verigi Binance, ki deluje po sistemu Proof-of-Stake, kjer se transakcije potrjujejo prek likvidnostnega sklada, v nasprotju z energetsko intenzivnim sistemom Proof-of-Work kjer se transakcije preverjajo z rudarjenjem.

Trenutno AquaGoat’s donacijska denarnica deluje tudi kot imetnik in prejme del 2% prerazporeditve. Da bi čim bolj povečali avtomatizirano dodeljevanje dobrodelnih organizacij z vsako transakcijo, bo žeton ustvarjal lastne zamenjave, kmetije, vložke in loterijo (izid načrtovan konec julija). Poleg tega bo skupina za razvoj programske opreme Aquagoat začela uvajati aplikacije z začetkom junija in bo imela dostop do različnih API-jev za notranji razvoj botov in programske opreme. Nekateri od teh dogodkov so že bili uporabljeni v skupnosti Discord and Telegram.

AquaGoat ugotavlja, kako škodljivo onesnaževanje, ki ga povzroči človek, lahko vpliva na svetovne oceane, ekosisteme in morsko življenje, ki ga naseljuje. S podporo svoje skupnosti in s svojimi številnimi dobrodelnimi pobudami si AquaGoat še naprej prizadeva za nenehno rast njihovega žetona, pri čemer ves čas bistveno vpliva na splošno zdravje oceana.

Pri dobrih dveh mesecih lahko AquaGoat že zainteresirani vlagatelji lahko kupijo na desetih borzah (več jih je v pripravi kmalu): PancakeSwap, Coinsbit, SnowgeSwap, LBank, VNDC, BKEX, HotBit, ZT, Bibox in Bitrue. Podroben vodnik za povsem nove vlagatelje ter več informacij o projektu in skupini, ki stoji za njim, je na voljo na njihovi spletni strani (https://www.aquagoat.finance/)


To je sponzorirana objava . Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

SmartKey and Orange Revolutionize the Blockchain of Things

Sweet Integrates Polygon / Matic Into Its Broad-Scale, Consumer-First NFT Platform

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments