0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Ardana sodeluje s protokolom Near na infrastrukturi mostu Cardano

Ardana sodeluje s protokolom Near na infrastrukturi mostu Cardano

Ardana bo v okviru partnerstva s protokolom Near zgradila most za prenos sredstev med Cardano in NEAR.

76593

Skupno število ogledov

Skupaj deleži

Ardana partners with Near protocol on Cardano bridge infrastructureArdana partners with Near protocol on Cardano bridge infrastructureArdana partners with Near protocol on Cardano bridge infrastructureArdana partners with Near protocol on Cardano bridge infrastructure

Ardana, Cardanovo rastoče središče stabilnih coinov, je v torek napovedala strateško partnerstvo s protokolom Near. Partnerstvo omogoča prenos sredstev med dvema protokoloma, v katerih bo Ardana zagotovila premostitveno infrastrukturo.

Ardana je decentralizirano vozlišče stablecoin, zgrajeno na omrežju Cardano. Medtem ko je Ardana (DANA) njegov upravljalni žeton, bo dUSD uporabljal kot preverjeno zavarovanje v verigi, da bo posojilojemalcem omogočil, da izkoristijo svoje Cardano (ADA) ali druga podprta sredstva.

Zahvaljujoč njegovemu mostu s protokolom Near bodo uporabniki Cardana kmalu lahko prenašali sredstva iz Cardana v Near in obratno. BLIŽINA (NEAR) bo kmalu na voljo tudi kot sredstvo na Cardanu. NEAR bo služil kot zavarovanje na Ardani za kovanje stabilnih kovancev.

Z uporabo soglasja dokazila o deležu Near že deluje skupaj z Ethereumom, Polkadotom, Cosmosom in drugimi. Dodajanje Cardana v njegov portfelj blokovnih verig treh generacij bo okrepilo omrežje in prineslo nadaljnje integracije med Cardanovimi partnerji, kot je Ardana. Ryan Matovu, izvršni direktor in ustanovitelj Ardana, je dejal:

“Sodelovanje bo obema organizacijama pomagalo raziskati nove poti rasti v nastajajoči ekosistem tehnologije veriženja blokov in se bo v prihodnosti izkazal za mejnik za razširljivost blockchain.

Cointelegraphu je povedal, da je Adana sodelovala z Nearom, ker “so vrhunski ekosistem s trdno tehnologijo.”

Novice so vroče za petami Cardanove močne rasti posvojitve. Omrežje je pred kratkim preseglo mejo 2 milijona denarnic in po podatkih fundacije Cardano je bil prejšnji mejnik 1 milijon denarnic ADA dosežen pred samo šestimi meseci.

»Vizija NEAR-a je vedno predstavljala svet z več verigami, v katerem bi lahko vsak blockchain brezhibno govoril in izmenjal podatke med seboj. Ardana za pomoč pri ustvarjanju sveta z več verigami, takšne integracije pa pomagajo uresničiti ta cilj,« je dejal Erik Trautman, izvršni direktor NEAR Foundation.

Partnerstvo za NEAR sledi nizu partnerstev v zadnjih šestih mesecih, vključno z Alchemy Pay, Ceramic in Octopus Network.

Končno je vizija Charlesa Hoskinsona za omrežje ta, da bo Cardano “zmagal kot ekosistem kot gibanje.” Partnerstva, mostovi in ​​integracije blockchain bodo pripomogli k napredku fundacije Cardano pri doseganju tega cilja.

Ardana partners with Near protocol on Cardano bridge infrastructure

3547
Prejšnji članekBitcoin je v Turčiji dosegel najvišjo vrednost v zgodovini, saj je fiat valuta lira v prostem padu
Naslednji članekIzvršni direktor pravi, da bo primer Ripple s SEC “verjetno” dosegel zaključek leta 2022

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments