24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Argentinska davčna agencija podpira ustvarjanje svetovnega sistema kripto dokumentov, da bi preprečili utajo

- Advertisement -

AFIP, argentinski davek podjetje podpira pojav centraliziranega stroja, ki služi kot register za imetnike kriptovalut. Po izjavah iz njegove glave bi to lahko po naključju ustvarilo manj zapleteno za davčna podjetja celoten diagram, v katerem s področja omejiti utaje. Skupina je že izvedla podatke o ekonomskih evidencah, da bi ugrabila davke od argentinskih uporabnikov z računi denarnih institucij v tujini.

Argentinska davčna agencija podpira ustvarjanje registra imetnikov kriptovalute AFIP, ki je argentinska nacionalna družba za pobiranje davkov, se mora svoji učinkovitosti približati v zaporedju davkov, povezanih s kripto . V tem smislu je skupina izrazila javno povečanje za izdelavo registra imetnikov kriptovalut s spremembami, ki bodo sestavljene iz digitalnih virov v nedvomno najbolj pametnem avtomatskem nadomestnem stroju za podatke, ki ga upravlja Skupina za gospodarsko sodelovanje in razvoj ( OECD). Vrhunec AFIP-a, Mercedes Marco del Pont, je na turnirju omenil, da:

Nekaj ​​razdalje je nujno, digitalnega denarja, digitalnih valut in kripto virov v globalnih evidencah podatkov nadomestijo mehanizme, da preprečijo, da bi se spremenili v naprave, ki olajšajo utajo.

Poleg tega je Marco del Pont pojasnil tudi nedavno pot regulatorja pri reševanju davčnih utaj za davkoplačevalce, ki niso več imeli računov denarnih institucij ali virov v državi. Regulatorju je uspelo izvesti zamenjavo evidence podatkov z drugimi mednarodnimi lokacijami, da bi se odločili za vstop v pomemben delež teh skladov.

AFIP krepi nadzor Argentinsko davčno lokacijo poslovanja je uspelo sestavljati digitalne denarnice, torej sredstva, ki so jih uporabniki privarčevali na fintech platformah, kot delež virov, ki jih je mogoče celo zasežen za plačilo davčnega dolga. Ta ukrep je skupini omogočil, da je delovala bolje kot 5, primeri, kjer davkoplačevalci niso več zasedli vsake druge nepremičnine za krajo. Zdi se, da skupina prejema izkušnje od fintech korporacij o lastništvu njihovih potencialov.

O teh dejanjih je Marco del Pont omenil:

Poglobili smo okrevanje zmogljivosti Izrečenega pri vprašanjih zaščite straže naprej za zaščito straže na izogibanju in utaji s prevladujočo fokusno ravnjo na povečevanju prispevka k zaporedje sektorjev z najboljšo sposobnostjo plačevanja davkov.

Argentinske oblasti si prizadevajo dvigniti sredstva za odplača dolg, ki ga ima pri Svetovnem finančnem skladu, in ena od njegovih tehnik je izvajanje nenavadnih tehnik davčnega zaporedja. Marca je skupina takoj začela pregledovati premike trgovcev s kriptovalutami in paru pošiljala nujne, da bi dokumentirala svoje gibanje kriptovalut. Poleg tega se je v začetku tega meseca senatu spremenila pravna misija, ki si prizadeva obdavčiti posesti, ki jih Argentinci zasedajo po vsem svetu, poleg stranskih kriptovalut.

Kateri proizvajalec menite o pojavu svetovnega registra podatkov o imetnikih kriptovalut? Predstavite nas v spodnji skupni rabi povratnih informacij.

Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi v Venezueli. Sam sebe opisuje kot neumnega do športa, saj je vstopil v kriptosfero, ko je rast vrednosti v neki fazi decembra . Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom rasti kriptovalut v družbeni stopnji, zagotavlja nedvomno raven vpogleda v uspeh kriptovalute in diagram, v katerem le-ta pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. Ne gre več za pravilno posredovanje ali pridobivanje priporočila, da se znebite ali promovirate, ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali ne takoj, za kakršno koli nevarnost ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali naj bi sprožilo ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na kakršen koli prenos, predmete ali izdelke in storitve, omenjene v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -