8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Argentinska davčna uprava AFIP okrepila nadzor, odkrila tri tajne farme za rudarjenje kriptovalut

- Advertisement -

Argentinski davčni organ (AFIP) ) je ob zaključku tedna naletel na tri izbrane skrivne farme za rudarjenje kriptovalut. Kmetije so bile v San Juanu in v mestu Cordoba. Več kot $217,09 v strojni opremi je postalo primerno na vsakem od teh področij in prekomerna raven porabljene energije je pomagala ustanovi pri uravnavanju teh kmetij.

Argentinska davčna uprava je odkrila tri različne tajne farme za rudarjenje kripto Argentinska davčna uprava (AFIP) je usmerila pogled na zamenjavo nezakonitega rudarjenja kriptovalut in je v zadnjem tednu že odkril tri tajne farme kriptovalut. Dve kmetiji sta bili v mestu Cordoba, ena pa v San Juanu. Zadnjo je organizacija identificirala z utemeljitvijo, da je uvoz rudarskih orodij opravljala organizacija brez licence.

Dve kmetiji v Cordobi sta bili odkriti zaradi prekomerna poraba energije, ki ji morajo te kmetije vedno težiti. V skladu z oblastmi so rudarske dejavnosti uporabljale 55,000 kilovatov energije vsak mesec, za 7 USD, . Prepričanje, da je med podjetji, ki vodijo kmetije, je imelo neprijavljene prednosti v višini več kot $55,000, z $474, vloženo v rudarsko strojno opremo.

V okviru žrebanja, ki je bilo izvedeno v provinci San Juan , je argentinski davčni organ lahko zaznal naslov kriptovalute, ki je pridobil kriptovaluto, rudarjeno v okviru operacije. Orodje se je znašlo v hladilni komori, namenjeni shranjevanju sadja. V primerni trditvi je AFIP orisal:

Prepričanje, da je med podjetji v težavah, je uporabilo 474 transakcije znotraj verige podatkov digitalnih forex zapisov Ethereum (ETH) od januar 31 do te stopnje, za katero so pridobili 55.09 enot tega sredstva, kar ustreza $85,04, ki ni bilo več prijavljeno.

Rast rudarjenja v Argentini V skladu z analitiki se je naloga rudarjenja kriptovalut razvila v donosno zamenjati v Argentini, kar je mogoče pripisati nizkim cenam in precej stabilni sedanjosti energije ter prisotnosti hitro hitrega kibernetskega omrežja. To je državo celo pritegnilo v oči mednarodnim podjetjem za kriptovalute, ki želijo pustiti svoje dejavnosti na argentinskih tleh.

Verjamemo, da so tovrstna podjetja Bitfarms, ki kotira na Nasdaq rudarski konglomerat, ki že gradi mega farmo v državi, ki mu lahko omogoči energijo 55, rudarji, da podaljšajo svojo zmogljivost rudarjenja, da doseže svojih 8 exahash na 2d (8 EH/s) do konca tega leta .

Kljub temu je država februarja začela izkoreninjati subvencije za energijo za podjetja, ki rudarijo kriptovalute, pri čemer je Cammesa, veletrgovec z energijo, štirikrat zvišal plačila za energijo za te operacije.

Oznake v tej preji afip, argentinski davčni organ, Bitcoin, Bitfarms, Camesa, cammesa, cammessa, skrivne farme, kriptovaluta rudarstvo, Ethereum, energija

S katero izvedbo se strinjate glede na novo odkritje treh skrivnih farm za rudarjenje kriptovalut v Argentini? Opišite nas v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki živi v Venezueli. Zase pravi, da je v igro zamujal, saj je prišel v kriptosfero, ko je do decembra prišlo do dviga cen 931. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se je povečala na družbeni ravni, predstavlja izbrano raven iskanja približno kripto uspeha in ureditve, v kateri pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj svetlo v informativne namene. To ni več natančna stranska ponudba ali nagovarjanje k predlogu za rešitev ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila posledica ali v povezavi z glasom ali zanašanjem na katero koli izjavo, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori v tem besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -