19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Argentinska nacionalna nogometna selekcija je predstavila svoj uradni žeton

Argentinska nacionalna nogometna selekcija je predstavila svoj uradni žeton

Uvedba argentinske nacionalne nogometne selekcije svoj uradni žeton prejšnji teden, z odličnim sprejemom. Žeton, ki bi navijačem omogočil sodelovanje pri odločitvah glede nogometne ekipe, je bil hitro razprodan. Argentinska nacionalna nogometna selekcija je prva reprezentanca, ki je lansirala svoj žeton navijačev. Kljub temu imajo drugi evropski klubi že svoje navijaške žetone.

Argentinska nacionalna nogometna selekcija je lansirala svoj uradni žeton

Argentinska nacionalna nogometna selekcija, ena najbolj priljubljenih ekip po vsem svetu, je prejšnji teden lansirala svoj žeton navijačev. Žeton, predstavljen v partnerstvu s platformo Socios.com, bo oboževalcem omogočil sodelovanje pri nekaterih odločitvah, ki vključujejo ekipo. Glede na objavo v spletnem dnevniku AFA, Argentinske nogometne zveze, bodo navijači:

“Imeli možnost sodelovanja v anketah, popustih, ekskluzivnih promocijah in edinstvenih izkušnjah, ki bodo namenjene samo tistim, ki so lastniki teh digitalnih valut. «

Zagon je bil uspešen, po uradnih poročilih je bil razprodan v manj kot treh urah. Čeprav je bila prodaja uspešno zaključena, poročila opozarjajo, da se je platforma soočala s kolcanjem in je bila nekaj časa nedostopna. Vendar več kot 600 K žetonov, s čimer je izbor dobil več kot milijon dolarjev.

Argentinian
Domači stadion Argentine je Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti v Buenos Airesu. La Selección (reprezentanca) se je uvrstila na približno pet svetovnih Finale pokala v življenju ekipe.

Prodaja se je odvijala v dveh fazah: 400 K žetonov je bilo prodanih po dva dolarja, nato pa je bila cena določena glede na ponudbo in povpraševanje. Vsak uporabnik je lahko kupil samo 250 žetoni. Argentinska ekipa je prva nacionalna selekcija, ki je lansirala svoj žeton navijačev. Predsednik AFA Claudio Tapia je izjavil:

Preko uradnih žetonov se bodo oboževalci počutili bližje našemu izboru in lahko sodelujejo v ekskluzivnih nagradah in izkušnjah. Zelo smo navdušeni nad to novo objavo, ki krepi zaupanje velikih podjetij v komercialne projekte AFA.

Monetizirajoči trend oboževalcev

Argentina se pridruži drugim ekipam, kot so Atletico de Madrid, Barcelona FC, Juventus in AC Milan pri lansiranju lastnega žetona. Socios.com je pionir pri monetizaciji zanimanja oboževalcev, kar jim omogoča, da špekulirajo s ceno teh žetonov. Storitev ponuja lansirno ploščo, ki skupinam in blagovnim znamkam omogoča, da svoj angažma ovrednotijo ​​prek svoje platforme, ki temelji na Ethereumu.

Več kot 26 športne ekipe so že vzpostavile partnerstva s Sociosom, da bi lansirale lastne žetone. Prejšnji mesec je UFC tudi napovedal, da bodo platformo uporabili za oddajanje svojega žetona, s čimer bodo svojo znamko močno angažirali. Socios.com pričakuje, da se bo več ekip pridružilo njihovi platformi, saj oboževalci iščejo bolj interaktivne izkušnje, ki vključujejo njihove najljubše ekipe.

Kaj menite o tem, da je Argentinska nacionalna nogometna selekcija lansirala svoj žeton? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Docker Changes Free-Tier Service Policy Due to Cryptocurrency Mining Abuse

Bitcoin Remittances to El Salvador Surge 300% Ahead of BTC Becoming Legal Tender

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments