17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Argentinske oblasti spodbujajo nastanek nacionalnega CBDC

- Advertisement -

Argentinska vlada je sprejela pomembne korake v izvoru svoje lastne centralne denarne institucije digitalnega tujega denarja (CBDC). Eleganten odlok blagovne znamke je identificiral številko 152/2022 ponuja elegantne šole argentinski kovnici, da se vključijo v preiskavo, trend in izdajo digitalne valute. Zaradi tega se Argentina umakne z lokacij po vsem svetu, ki se baje v Brazilijo in Mehiko, ki sta že zdaj fascinantni glede očaranja svojih e-valut.

Argentina pripravlja samodisciplino za CBDC Argentinska vlada pripravlja pravično temo za prihodnjo izdajo svojega centralnega denarna institucija digitalni tuji denar, digitalni peso. V odloku, sprejetem in objavljenem aprila 26 s številko 152/2022, argentinska vlada je spremenila funkcije in šole kovnice po vsej državi in ​​ji dala elegantne naloge in možnosti.

Na teh elegantnih šolah odlok obsega medvedo in digitalno obdelavo podatkov, fotografij, kod, zvokov in mikročipov, proizvajalca in trenda uporabnosti, izvajanje digitalne varnosti, teleobdelava podatkov, tiskanje in/ali snemanje podatkovnih baz.

Medtem ko je imela državna kovnica trdne šole za tiskanje tujega denarja po vsej državi, eleganten odlok upravičuje to alternativo z navedbo, da:

Trenutno je trend digitalnih okolij v zvezi s transakcijami in sredstvi … umetno ustvarjeni programi za obveščanje in digitalno upravljanje, kot tudi na nastanek in širjenje veščin “blockchain”, kriptografskih tehnologij in bel ongings račun za posodobitev dosežka nacionalne kovnice.

Za Rosendo Gravanago, samo svetovalec v kriptosredstvu build, tukaj je določen prehod na poti za izdajo CBDC. Omenil je:

To nam ponuja vzorec, da se Argentina poskuša odločiti za trend CBDC, trend, ki sprejema centraliziran digitalni fiduciarni denar.

Argentinska nacionalna nadomestna in cenovna platforma Poleg tega obstajajo različne prilagoditve značilnega motiva skupine, ki namiguje na dolgotrajno institucijo borze po vsej državi z možnostmi obdelave tečajev. V tem smislu odlok dovoljuje znotraj kovnice po vsej državi, da upravlja in oblikuje sklade in/ali zbirke v imenu tretjih dogodkov v okviru poučevanja digitalnih naprav, transakcijskih platform ali kakršnih koli različnih načrtov.

Gravanago je domačim medijem izjavil, da:

S to uredbo je kovnica po vsej državi pooblaščena za izdelavo izuma centralna menjava.

Te prilagoditve uvrščajo Argentino v panoramo CBDC v Latamu, zaostajajo za ohlapnimi državami v Braziliji in Mehiki, ki so že vključeni v analize in odgovornosti za trende, povezane z dolgotrajnim izdajanjem njihovih digitalnih valut.

Kakšen konstrukt menite o napravah, ki jih argentinska vlada izvaja v smeri, da bi morda upoštevali izdajo digitalnega pesa?

Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v celoti v Venezueli. Sam sebe opisuje, da je v igro brez hitenja, v kriptosfero je vstopil, ko je prišlo do dviga cene za obdobje decembra 2017. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom povečanja kriptovalut na družbeni ravni, ponuja različno raven znanja o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne funkcije, ki jih najbolj zanima. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za uporabo ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, samo ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez odlašanja ali mimogrede, za kakršne koli težave ali izgube, ki bi jih povzročilo ali domnevno povzročilo navodilo ali zanašanje na katero koli vprašanje, artikle ali ponudnike, navedene v tem besedilu.

085821

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -