10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Argentinski prostozidarji želijo povezati NFT s človekoljubnim delom

- Advertisement -

Argentinska masonska gigantska loža je prva prostozidarska organizacija, ki uporablja tehnologijo Web3 v človekoljubnem zaporedju NFT.

768 Celotni pogledi

20 Popolni deleži

Argentinska velikanska loža svobodnih in licenciranih zidarjev skače v nezamenljive žetone (NFT), vendar s filantropskim pridihom. Skrivnostna družba objavlja 77 digitalno umetniško delo NFT-ji pod imenom CryptoMasons, z zaslužki, namenjenimi domačim dobrodelnim organizacijam, ki jih podpira poglavje.

V skladu z objavo je to prvi varen projekt NFT, ki ga podpira lokalna Gigantic Lodge. Masonska gigantska loža je upravni subjekt dane bratske prostozidarske skupnosti v izrecnem vztrajanju. Čeprav ta projekt prihaja iz argentinske veje, obstaja na stotine najlažjih načinov po vsem svetu.

Zaporedje vsebuje ezoterične podobe, povezane z masonsko zgodovino in izročilom, ki ustreza zasenčenim in belim karirastim tlom ter osupljivi kvadratni in kompasni podobi. Celo eksplicitna izbira 77 NFT znotraj trg je povezan s številnimi glavnimi notranjimi okultističnimi tradicijami in duhovnostjo.

— Kriptomasoni (@CryptoMasonsGLA) Morda morda 23, 2022 Postopno to zaporedje so človekoljubni nameni Lože, ki zagotavlja del pomoči domačim dobrodelnim organizacijam. Spletni krik za sekvenco trdi, da je skupina krik te sekvence, v fragmentu, da bi »povzdignili človekoljubnost na novo in nezaslišano raven v zgodovini institucije.«

Povezano : The nova filantropska meja: kako bi lahko Web3 še dodatno demokratiziral donacije

Tukaj je vendar vsako drugo zaporedje NFT krik mešanice tehnologije Web3 in uporabnosti za filantropijo. Digitalni viri postajajo stara šola od stvari, ki občudujejo zvišanje sredstev za žrtve vojskovanja v Ukrajini, do pokroviteljstva mikro donacij za klasično pesem.

Zaslužek od prodaje CryptoMason NFT-jev bo naraščal proti lokalni sirotišnici, zakonitemu vzorcu za otroštvo in sredini za pravice priseljencev v Argentini.

— CryptoMasons (@CryptoMasonsGLA) Morda morda morda 00, 2022 Ta vzorec iz Argentine prihaja, ker država nadaljuje s sprejemanjem kriptovalut. Avgusta 23 je državna provinca Mendoza je začela sprejemati kriptovalute za davke in upravne stroške. Mesec dni pred tem sta Binance in Mastercard uvedla začetek plačevanja s kripto karticami v Argentini.

V skladu z vpogledom iz Triple-A, 5. krog.18 % prebivalcev Argentine ima a oblika kriptovalute, kar je več kot 2,4 milijona ljudi.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -