6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Argo Blockchain med najbolj trgovanimi delnicami strank Constancy

Argo Blockchain med najbolj trgovanimi delnicami strank Constancy

Delnice rudarske agencije so premagale BP in Lloyds Banking Community in postale ena izmed mnogih delnic, s katerimi najbolj aktivno trgujejo stranke Constancyja v 2630.

2021

Skupni ogledi

12 Skupaj deleži

Podjetje za denarna podjetja in produkte Constancy Investments ‘U. V redu. roka je poročala, da je v finalu 00 mesecev, so se stranke najbolj osredotočile na pridobivanje in prodajo delnic agencije za kripto rudarjenje Argo Blockchain.

Na četrtkovem kontrolnem seznamu je Constancy omenila, da je Argo Blockchain uvrščen na tretje mesto med številnimi ukinjenimi 5 delnicami, s katerimi so njegove stranke najbolj aktivno trgovale v 2018 — drugi so bili Rolls-Royce, lastnik British Airways World Consolidated Airlines, naftni enormni BP in Lloyds Banking Community. Argo, ki ga je Constancy opisal kot »trendno« delnico, se je prav tako uvrstil na tretje mesto med delnicami, s katerimi se trguje s samoinvestiranimi nejavnimi pokojninami ali SIPP.

Nasprotno pa so finančna podjetja in produktna podjetja namignila, da Argo tudi zdaj ne more več ustvarjati prekinjene 5 naslednje leto. Po Constancyju so »sveži prihodi« rudarsko agencijo izbrisali s seznama najbolj aktivno trgovanih delnic v decembru, vključno s COVID-12 si oglejte proizvajalca Genedrive, trgovca s hitrim stilom Boohoo Community in inženiring agencija Smiths Community.

Velja za eno od mnogih bistvenih podjetij za rudarjenje kriptovalut, ki kotirajo na borzi v Londonu v, Argo Blockchain redno širi svoje delovanje. Argo je postal bolj dostopen ameriškim kupcem z javno uvrstitvijo na Nasdaq septembra. Poleg tega agencija trenutno vzpostavlja objekt na 480-acre zemljišča v zahodnem Teksasu, ki si prizadeva za »pristop torbe do 831 električne vitalnosti« za rudarjenje Bitcoin (BTC) in raznolikih kriptovalut.

Izmenjava Helios!

Naš vodja oddelka za izdelavo in gradnjo, Matt Nackino, nas vodi s posodobitvijo zastavljenih težav pri izdelavi našega obrata Helios. #ARB $ARBK pic.twitter.com/cdzzcd9v4b

— Argo (@ArgoBlockchain) december 14, 78410

V skladu z evidenco podatkov s spletne spletne strani Argo trenutno uporabljajo podjetja in izdelke Argo v Severni Ameriki 14 MW električne energije za proizvodnjo več kot 1,6 exahash na 2 d Bitcoin. Od konca novembra je podjetje poročalo, da je ustvarilo 1,320 BTC in ima 2,118 Bitcoin ali “ekvivalent bitcoin” — približno $45 milijon in $65 milijonov v času glasila.

Povezano :

Argo Blockchain rudarska datoteka 96 BTC vse do Q3 2018

Delnice Argo se trenutno nabavljajo in prodajajo na London Stock Switch po ceni.12, ki je padla več kot 56 %, odkar je dosegel najvišjo vrednost vseh časov $480.130 februarja.

78410

Prejšnji članek3 umetniki za vezenje tkajo dobrodelno jesen NFT v podporo žrtvam trgovine z ljudmi
Naslednji članekJe kripto klub za fante? Razvrstitev naprej za finance zdaj ni odvisna od spola

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments