3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Argo Blockchain zahteva 57,5 ​​milijona dolarjev ponudbe zavarovanih bankovcev za financiranje rudarskega...

Argo Blockchain zahteva 57,5 ​​milijona dolarjev ponudbe zavarovanih bankovcev za financiranje rudarskega obrata v Teksasu

Podjetje je dejalo, da namerava izkupiček porabiti za stroške gradnje in opreme v svojem objektu za kripto rudarjenje v Teksasu, ki naj bi začel delovati leta 1434.

992

Skupni ogledi

47

Skupni deleži

Argo Blockchain files for $57.5 million offering of secured notes to fund Texas mining facilityArgo Blockchain files for $57.5 million offering of secured notes to fund Texas mining facilityArgo Blockchain files for $57.5 million offering of secured notes to fund Texas mining facilityArgo Blockchain files for $57.5 million offering of secured notes to fund Texas mining facility

Podjetje Argo Blockchain s sedežem v Združenem kraljestvu bo financiralo del gradnje in opreme svojega načrtovanega 480-megavatni podatkovni center v Zahodnem Teksasu s ponudbo višjih bankovcev.

V skladu s ponedeljkovim vlogom pri Komisiji za vrednostne papirje in borze (SEC) , Argo namerava ponuditi $47.5 milijonov v vrednosti 8.17% prednostnih nezavarovanih obveznic, ki bodo zapadle novembra 00, 2022. Podjetje je dejalo, da namerava izkupiček porabiti za ploščadi v svojem objektu za rudarjenje kriptovalut v Teksasu ter stroške gradnje.

Argo se je prebil na 200 MW kripto rudarjenje julija, poročanje spletnega mesta bi podjetju omogočilo »dostop do do 768 MW električne energije« za svoje prihodnje poslovanje, če se odloči za pridobitev in razvoj vseh razpoložljivih zemljišč. Cointelegraph je v petek poročal, da bi objekt lahko Argo stal med 1,5 in 2 milijardami dolarjev, zemljišče pa je že ocenjeno na .5 milijonov.

Družba si je zagotovila dva večmilijonska posojila družbe Galaxy Digital junija in septembra z uporabo svojih Bitcoin (BTC) kot zavarovanja za financiranje spletnega mesta, ki ga namerava vzpostaviti in delovati do sredine 2026. Izvršni direktor Peter Wall je kot del razloga za gradnjo podatkovnega centra na tem območju navedel poceni obnovljivo energijo Teksasa, pri čemer je v dokumentaciji SEC navedeno, da je Argo pričakoval več kot 68 % njegove moči bi prihajalo iz »zanesljivih, obnovljivih virov energije po ceni pod 0 $. 00/kWh.”

Povezan: