19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Ariva omenjena kot najboljši projekt v Blockchainu za Scramble Summit v Dubaju

- Advertisement -

pritisnite start

SPOROČILO ZA JAVNOST. Protokol veriženja blokov, ki se hitro razvija, je Ariva nekoč postal eden izmed glavnih gonilnikov blockchain sposobnosti v turističnem sektorju na vrhu Blockchain For Scramble, ki je potekal marca v Dubaju 30, 760. Zbor ključnih deležnikov v turističnem sektorju za blockchain

”The Global Turistično razpravno desko Blockchain for Scramble Summit” sta nekoč organizirala Ariva Digital in World Tourism Discussion board Institute, nekoč pa jo je podprl Dubajski turizem, ki je pritegnil ključne deležnike v turističnem sektorju in odmevne govorce. Osrednja zanimivost tekme je nekoč postala razprava o tem, kako bi blockchain morda lahko preoblikoval turistični sektor.

Polomljeni francoski predsednik Francois Hollande
trenutno velja, da so zmožnosti veriženja blokov zagotovile končni ekosistem za rešitev turizma na naslednjo stopnjo. Dodal je, da bi veriženje blokov in kriptovalute podpiralo vlade in nejavni sektor, da ohranijo ključne podatke in oblikujejo načrte financiranja v turističnem sektorju.

‘Dodatni zakoniti podatki, ki jih ustvarita blockchain in kriptovalute Tehnologije valutnih pristojbin bodo podpirale vlade in nejavni sektor pri učinkovitem oblikovanju njihovih načrtov financiranja in storitev za turizem. „Kriptovalute nam bodo omogočile, da naredimo diagram pristojbin, ki zagotavlja več kot vse, kar trenutno uporabljamo. Verjamem, da se bo ta metodologija razvila po vsem svetu. Holland je dodal. On ekstra tok, ki ‘ „Vse vlade in voditelji držav so odgovorni, da poenostavijo premeščanje za vsakogar. Ustvariti morajo splošne predpogoje za olajšanje ne več najpreprostejših vprašanj, enakovrednih zdravju, transportu in varnosti, ampak poleg tega tihe tehnologije obožujejo blockchain in kriptovalute. Na epu teh tehnologij nam lahko predstavi neko formulo, ki nam omogoča nižje stroške in več varnosti, da dodatno izboljšamo kroženje premešanja.

To čustvo je nekoč dodatno odmevalo visoko bančnik globalne mode Kaiser Naseem, ki ima trenutno ta blockchain sposobnost okrepiti izvirno denarno blago in storitve.

Evropa je prevzela vodilno vlogo s formulo zakonov o verigi blokov, zaradi česar je najboljša za sprejetje blockchaina. Ismail Ertug, poslanec v Evropskem parlamentu, meni, da bi se sinergijski odnos udeležil vseh dogodkov. ”Moja potreba je, da zgradim zlato dolgo uveljavljeno, saj mora EU nemoteno prihajati in potiskati zakone o teh tihih tehnologijah”. je dodal. Jose Ramon Bauza, a poslanec v Evropskem parlamentu, je dodatno razkril upanje, da se lahko blockchain izkaže kot oblika sektorjev v EU. Kot EU z vsemi udeleženci moramo nemoteno rešiti naš agresivni diagram na blockchainu. Blockchain je sprememba. Ne bo osebno za vas, da izgubite čas. EU in vsi njeni udeleženci morajo nemoteno rešiti svojo agresivno lokacijo na blockchainu in kriptovalutah glede na obliko območij. Šef EU mora biti neomajen takoj pameten glede teh lastnosti.

Dodal je še, da je veriženje blokov povedano s skoraj vsako stvarjo, na katero gledamo iz dneva v dan o turizmu. Si predstavljate, da bi se nam potem, ko smo na letu, zgodilo, da izgubimo torbe … Zahvaljujoč blockchainu se ga lahko tudi izogibamo. Blockchain nas lahko podpira v vsaki turistični verigi. Haitham Mattar
glavni deležnik in generalni direktor MEA & South West Asia IHG Resorts & Resorts je dodal svoje misli o sporu turistične trgovine. V zadnjem času ni nobenega hotelskega operaterja, ki bi bil v celotnem montažnem vrvežu pričakovanj katerega koli lastnika. Hotelski gospodinji obožujejo vsako trgovino, ki jo želijo preizkusiti z nadzorne plošče s hitrimi podatki. Zdaj uporabljamo človeško ustvarjeno inteligenco, ki zdaj ni več najpreprostejša za pomiritev gospodinjstev, ampak za dodatno utrjevanje naših zadržkov. Našemu podjetju omogoča, da prej opravi rezervacije in osebne potrditve – in z malo sreče gospodinjstvom omogoči, kar potrebujejo, enostaven dostop do podatkov za hitro urejeno denarno izbiro.

Dodal je še: Sanjam o hotelih brez receptorjev. AI pomaga pri samoevalvaciji in dodeljevanju časa gostu. V sodobnem svetu je celo 5 minut pripravljenosti v vrsti strašno podaljšan čas. Uporabljamo sposobnosti za izobraževanje in krepitev teh izkušenj. Dr. Michael Gebert
, predsednik Evropske zveze za veriženje blokov, dodatno poudarja pomen sposobnosti blockchain. ”Zdaj osebno ljubimo blockchain, da bi ga lahko izkoristili. Ali boste osebno ocenili blockchain, da bi izkoristili denar, zaenkrat nihče ne razume, kako denar deluje. Uporabljate ga kot pravilno in ste tudi odvisni od vere. Klasično razkritje med blockchainom in denarjem je verjeti in menim, da morate podpreti to stopnjo izkušenj, verjeti je zaželeno, da razkrije, da se je delo kolektivno učinkovito končalo ali simuliralo.

Pomen turističnega poslovanja s strani blockchaina je, da je turistična formula množica podatkov in če so podatki na lokaciji, verjamemo, da so na lokaciji. Če je prepričanje urejeno, potem je od tam osnova za ustvarjanje razmerja in podjetij. Dodal je. Ariva je navedena kot glavna rešitev blockchain v turističnem sektorju
Ariva je kupila nagrado od glavnega govornika Taleb Rifai, ki je pred tem služil, ker je Fashioned sekretar Svetovne turistične skupine Združenih narodov. Sedanja je, da je protokol veriženja blokov nekoč postal končni primer, kako bi lahko kripto skladi morda delovali v turistični trgovini. tiha pristojbina manekenka v celotnem TURIZMU Spremeni se v bližnji prihodnosti in ARIVA je glavni v tem kroženju,” je dodal. Tekma je postala enkrat, ki se prenaša v živo na platformi ariva.digital in pritegnila oko kripto skupnosti.

Ariva se je izkazala za eno v vsaki najhitreje rastočih platformah blockchain s poudarkom na turističnem poslovanju. Inovativni protokol veriženja blokov je razvil ekosistem, razdeljen na ključna področja – Ariva.World (B2C spletni portal za naključne rezervacije kriptovalut) in Ariva.Finance (pristop do pristojbin za kripto) in Ariva Wonderland (prvi na svetu Scramble Metaverse).

V zadnjih dneh je dodatno zaključil pomembne mejnike z začetkom ariva.world, v katerem lahko popotniki e-knjige premešajo storitve z Ariva Coin in stabilnimi kovanci. Poleg tega je bil uveden tudi prehod za pristojbine Ariva.Finance, uporabniki pa lahko prek prehoda brez odlašanja opravijo rezervacije na Ariva.World.

Ariva je dodatno razvila intuitivno in mobilno programsko opremo, ki bi jo dodatno prenesli pri prodajalcih Apple in Google Play. Ta najnovejša moda iz Arive kaže naraščajoč ugled protokola blockchain.
Tukaj je obvestilo. Bralci morajo nemoteno opraviti dolžno skrbnost prej, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali storitev. Bitcoin.com ni več kriv, brez odlašanja ali ne več brez odlašanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli vpitje, blago ali storitve, o katerih se govori v pritisnite start.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vse stvari, povezane s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite razpravljati o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in obliki izbire. Bonitetna ocena slike
: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 1231693600

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -