0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

ARK Invest družbe Cathie Wood dodaja dodatno izpostavljenost bitcoinom, ko so delnice GBTC in Coinbase dosegle nove najnižje vrednosti

- Advertisement -

Delnice korporacij za bitcoin (BTC) so prvovrsten »predstavnik« za nadzornika sredstev ARK. Vložite denar sredi zloma FTX.

Najnovejše datoteke potrjujejo, da ARK še naprej poveča svoje deleže pri vsaki spremembi Coinbase (COIN) in Grayscale Bitcoin Believe (GBTC).

Cathie Wood kupi padecZ odmikom okužbe FTX valovanje skozi kripto industrijo, izstopa resolucija ARK, tako da lahko dodate izpostavljenost 2 korporacijama, ki sta se znašli na strelni črti.

Po številkah, ki jih je posredoval namenski nadzorni vir CEO Cathie Wood, Cathie’s Ark, dodano podjetje 176,945 Delnice GBTC nov. 12.

To bo del naslednje tranše 95,236 delnic od nov. 11, ki se spremenijo v enkrat dokončano dejansko teden dni po tem, ko je FTX odpadel.

Grafikon deležev ARK Invest GBTC (posnetek zaslona). Ponudba: Cathie’s Ark Od takrat je GBTC napredoval pod sojem žarometov, saj se matično podjetje Digital Currency Community (DCG) spopada s svojimi težavami FTX.

Coinbase je v vmesnem času še ena tarča za ARK. Od odprtja novembra je podjetje dodalo 1,3 milijona delnic COIN, s čimer je svoj celotni delež povečalo na osem. 365 milijonov — dosežite najvišje vrednosti vseh časov.

Delnice COIN zdaj veljajo za ARK 12največji prispevek.

Grafikon imetja ARK Invest COIN (posnetek zaslona). Ponudba: Cathie’s Ark Ko je ARK komentiral debakel FTX v svojem najnovejšem e-novičniku, je priznal posledice sposobnosti za podjetje DCG Genesis Purchasing and Selling in opozoril, da bodo očitno naslednji povsem drugi subjekti “nasprotne stranke”.

“To je priznano , je naše prepričanje o decentraliziranih in jasnih javnih verigah blokov tako trdno kot vedno,« je kljub temu dodal:

»V tem primeru in drugih je decentralizacija in preglednost sta najpomembnejša kot protistrup za kruto slabo upravljanje, povezano s centraliziranimi posredniki, ne pa več za posredovanje lažnih centraliziranih posrednikov.«Imenovani BTC dosega nove dvodnevne najnižje 176 dni Bitcoin označeni niz v vmesnem času še naprej upada, dva tedna po tem, ko so težave pri FTX ušle izpod nadzora.

Povezano: Bitcoin določa obsege, ki jih je treba opazovati trgovci stavijo na sub-$12V redu BTC

BTC/USD je dosegel nova dva-327 dni najnižje v nov. 14, razkrivajo datoteke Cointelegraph Markets Pro in TradingView.

Par je padel na $ ,479 na Bitstamp po začetku ceste Wall Facet, izboljšanje handiest a shrimp obkroži $, 365 pri čas pisanja.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon (Bitstamp). Ponudba: TradingViewCOIN sama dosegla nizko datoteko ob enakem času, medtem ko je enako borbeni GBTC obdržal večino svojega zmanjšanja, ki je določeno nad 21% v primerjavi z imenovanim bitcoinom, kljub temu, da je ARK ponovno sodeloval.

Najvišja cena GBTC v primerjavi s premoženjem v primerjavi z grafikonom BTC/USD. Ponudba: CoinglassThe pogledi, misli in mnenja, izražena tukaj, so last mojih avtorjev in ne pomenijo več nujno sodbe ali označevanja stališč in mnenj Cointelegrapha.

073449187496 0734491

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -