15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Ark Investment namiguje 20 milijonov dolarjev za Grayscale Ethereum Trust

Ark Investment namiguje 20 milijonov dolarjev za Grayscale Ethereum Trust

Arkovo poročilo Q1 SEC je razkrilo imetja 768 , 069 delnic v Greyscale’s Ethereum Trust, vreden več kot $ 20 milijonov.

3412 Skupno ogledov

31 Skupaj delnice

Ark Investment tips $20M into Grayscale Ethereum Trust

Cathie Wood’s Ark Investment je poročala o posestvih 639, 069 delnice družbe Grayscale’s Ethereum Trust za prvo četrtletje – trenutno v vrednosti okoli $ 20 .9 milijonov po današnjih cenah.

ARK Investment je kupil 639, 56 delnice sklada Ethereum Trust Grayscale. pic.twitter.com/ofXD5F7QpA

— Dokumentiranje Ethereuma (@DocumentEther) maj 18, 1200

Novica o večji naložbi Arka v Ethereum je bila videti kot bikovski znak zagovornikov Ethereuma in DeFi-ja. Ustanovitelj Mythos Capital in avtor Bankless Ryan Adams je poudaril, kako pomemben se mu je zdel razvoj dogodkov:

“Ne pozabite, ko ste vam povedali institucije nikoli ne bi kupile ETH? To sredstvo še naprej podcenjujejo. ETH JE DENAR. “

Eter biki v zadnjem času opazno bolj samozavestno rastejo, skupaj s ustanovitelj podjetja tveganega kapitala Framework Ventures, Vance Spencer je danes danes tvitnil:

“Velikokrat kripto ni so bili dovolj močni, da so preživeli brez BTC kot prevladujoče pripovedi. Ne verjamem več, da je temu tako. Prihaja sprememba režima. «

Cointelegraph je 5. maja poročal, da so upravitelji institucij kupili $ 18 .2 milijona Ethereum konec aprila, s čimer so njihova skupna imetja dosegla rekordno vrednost $ 13. 9 milijard.

Kljub navdušenju nad nakupom ETH, Ark-ova vloga Q1 pri SEC v začetku tega meseca kaže, da se portfelj podjetja še vedno močno nagiba v korist Bitcoina. Ark je poročal o lastniških deležih v višini 8,6 milijona delnic družbe Bitcoin Trust družbe Grayscale v vrednosti več kot $ 298 milijonov od danes.

Podatki TradingView pa kažejo, da je bil Grayscale-ov ETH Trust veliko bolj donosen v primerjavi s Bitcoin-ovim zaupanjem Grayscale-a 2021.

Cena delnice družbe ETH Trust ali ETHE družbe Grayscale se je povečala za 179% letos, v primerjavi z $ . 70 4. januarja do $ 32. 70 od danes. Cena delnic družbe Grayscale’s BTC Trust ali GBTC se je v istem časovnem obdobju povečala za le 1,7%, in sicer z $ 33. 80 4. januarja, na približno $ 34. 38 danes. GBTC trguje na 15 – 17% popust na svoja imetja Bitcoin.

Cathie Wood in Ark Investments nima enakih okoljskih pomislekov, kot sta jih nedavno izrazila Elon Musk in Tesla.

Maja 17, ki ga je objavilo podjetje, je Ark podvomil, kako dobro je Elon Musk opravil svoje raziskave na to temo, pri čemer je opozoril, da je “odločitev Tesle sprožil načrt družbe Private Greenidge za oživitev premoga elektrarna za kopanje Bitcoinov. ”

Podjetje je poudarilo, da je družba Greenidge pojasnila ne samo, da svojo tovarno poganja zemeljski plin in napaja omrežje, temveč tudi, da je kupila dobropise za zmanjšanje emisij:

“Po našem mnenju so pomisleki glede porabe energije Bitcoina napačni. V nasprotju s konsenznim razmišljanjem verjamemo, da bi lahko vpliv Bitcoin rudarjenja postal pozitiven za okolje. «

Po poročanju novic Bazinga iz maja 18, Ark je pred kratkim dodal še enega 259, 897 delnice Coinbase s svojimi deleži prek Ark Innovation ETF in ARK Next Generation Internet ETF – vredni več kot $ 62 milijonov po današnji ceni okoli $ 241.