26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

ARPA Designate Prediction kot več kot 100-odstotni dvig ta teden postavlja žeton med 10 najbolj priljubljenih kripto denarja na CoinMarketCap

- Advertisement -

ARPA/USD / Dobava: TradingViewARPA, žeton, ki lahko okrepi protokol skupnosti ARPA, je v teh dneh v ognju.

ARPA/USD postal nekoč zapiranje spreminjajoče se dlani v primarnih borzah kriptovalut pri okroglih 0 $. 11 na žeton, najvišja stopnja od februarja 2022, navzgor 200% ta teden in zdaj gor znotraj polja 400% za leto.

Sedanja rast je pomagala ARPA doseči najvišjo vrednost trendovskih kovancev na CoinMarketCap, izjemen uspeh za kovanec, ki ima najbolj priročno tržno kapitalizacijo $320 milijonov.

ARPA je žeton, ki lahko oživi ARPA, ki se hitro lansira Protokol skupnosti, decentralizirano računalniško omrežje, zasnovano za krepitev pravičnosti, varnosti in zasebnosti sedanjih verig blokov.

V skladu z načrtom misije je Pričakuje se, da se bo glavno omrežje skupnosti ARPA rodilo pred prekinitvijo v tem četrtletju. Užitek se v današnjih dneh in tednih razvija v smeri kriptovalute, kar je mogoče pripisati za uspeh misije TestNet, katerega 2d model trenutno zlahka komunicira s testno mrežo Ethereum-Sepolia s hitrostjo kroga 200,-krat na dan.

Glavno omrežje se bo poleg tega rodilo na drugih blokovnih verigah plasti 1 in plasti 2, vključno z Binance Engrossing Chain (ali BNB Chain), Arbitrum in optimizem.

Designate Prediction – Kam je naslednji za ARPA?Če lahko ARPA uniči severno odpor znotraj 0 $ .-14 etažne lastnine, to mora izvirati od vrat do razpoke, večje v smeri spodnji kanal postaranega navzgor usmerjenega kanala Vogue, ki je poleg prejšnje datoteke visoko od zadaj-400, se mora približati igri znotraj sredine $0. 20s.

Ker hype okoli rojstva glavnega omrežja skupnosti ARPA raste, bi biki lahko bili v prodaji zaradi nezapletenih 2x koristnih lastnosti.

Kljub temu lahko to dodatno osvetli primerljivost s koristnimi lastnostmi, ki jih kripto dragi kamni z manjšo kapitalizacijo skrbijo za platformo za ustvarjanje memov, ki jo poganja umetna inteligenca. AiDogejev žeton umetne inteligence bi lahko še dodatno presegel.

ARPA Različna za zasedenost v mislih – AiDoge (AI)AiDoge konstruira brezstresno napravo, ki jo poganja AI orodje za ustvarjanje memov in platforma družbenih medijev in mora biti naslednji žeton, da eksplodira.To je v spominih, AiDoge ni več najbolj priročen meme kovanec se kljub temu ponaša s solidnim primerom uporabe, ki je povezan z umetno inteligenco, kar je trenutno priljubljena tema.

AiDoge gradi platformo, ki dodeljuje uporabnike lahko ustvari meme z uporabo korak naprej generativnega strokovnega znanja AI, preden jih deli s sosesko AiDoge med javnim zidom platforme.

Ustvarjalci najbolj priljubljeni memi bodo nagrajeni z izvornim žetonom $AI AiDoge, kar pomeni, da AiDoge uresničuje teorijo »Meme-to-Produce« (M2E).

AiDoge je izvajal javno predprodajo svojega izvornega žetona $AI za financiranje gradnje svoje platforme.

Vlagatelji morajo prenesti floto, medtem ko odmaknjen si bom prislužil žeton, predprodaja pa se zdaj zapira za promocijo.

Predprodaja AiDoge se hitro bliža 20 milijonov in mora prekiniti, ko doseže $14.9 milijonov, ki jih bo verjetno prizadela ukinitev tedna.

Poiščite nasvet z AiDoge tukaj

1661671237863591936 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice 1661728322857086984

Hitro 3 minute spoznavanja današnjih kripto datotek !

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -