29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Arrington Capital bo podprl projekte Algoranda s skladom za rast v višini...

Arrington Capital bo podprl projekte Algoranda s skladom za rast v višini 100 milijonov dolarjev

“Rastni sklad Arrington Algorand predstavlja še en ključni strateški steber pri podpori zagonu tistih, ki gradijo na vrhu, za katerega mislimo, da je najboljša tehnična platforma za regulirano DeFi in prihodnost financ,” je dejal Sean Ford, generalni direktor iz Algoranda.

2376 Skupno ogledov

12 Skupno delnic

Arrington Capital to back Algorand projects with $100M growth fund

Zdi se, da podpora za ekosistem Algorand narašča, saj upravitelj digitalnih sredstev Arrington Capital namenja $ 100 milijonov za projekte, ki temeljijo na platformi pametnih pogodb.

Ogromen sklad za rast Arrington Algorand ali AAGF je bil zasnovan za pospešitev dodatnega razvoja na vseh področjih platforme pametnih pogodb, so v četrtek sporočili iz podjetja. To vključuje aplikacije, ki zajemajo tržnice DeFi, tradicionalne finance, javni sektor in NFT.

AAGF bo vlagal v vrsto projektov, osredotočenih na Algorand, vključno z domačimi kriptovalutami, ki poganjajo nove finančne aplikacije. v omrežju.

Arrington Capital je ustanovil ustanovitelj TechCrunch in Crunchbase Michael Arrington. Podjetje nadzoruje več kot milijardo dolarjev premoženja v upravljanju, njegov portfelj pa vključuje ključne naložbe v Unbound Finance, BlockFi, Polkadot, Kava in mnoge druge.

Michael Arrington je dejal, da je njegovo podjetje “navdihnilo oprijem, ki ga ima Algorand trenutno na trgu,” in dodal:

“Algorand z neprimerljivo tehnologijo, močnimi viri za razvijalce in vizijo dolgoročne trajnosti krepi svojo skupnost, da lažje ustvarja finančno prihodnost.”

Povezano: Pantera Capital in Arrington XRP Capital vodita 5,8 milijona dolarjev nevezanih finančnih sredstev .

Algorand je bil v času pred resen konkurent pametne pogodbe Ethereumu bikovski trg. Blockchain z dokazom o vložku je prejel več kot $ 500 milijona strateških naložb, so sporočili iz podjetja Arrington Capital. To vključuje milijon ameriških dolarjev 25 sklad iz Borderless Capital za podporo digitalnim plačilnim rešitvam v omrežju Algorand.

V času pisanja tega članka je bil Algorand 35 najbolj dragoceno omrežje blockchain s skupno tržno kapitalizacijo skoraj 3,1 milijarde USD.

Prejšnji članekŠtevilo registracij Guild of Guardians pred igro je doseglo 133.000, ko je NFT povečal prodajo
Naslednji članekCena Bitcoinov doseže raven odboja do pretoka, ki je ni bilo od leta 2017 najvišje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments