0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice ASIC odkrije namero, s katero je infiltriral kripto 'pump and dump' Telegramske...

ASIC odkrije namero, s katero je infiltriral kripto 'pump and dump' Telegramske skupine

Avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe (ASIC) je razkrila podrobnosti o nameri, s katero je oktobra ponovno odstranila kripto “pump and dump” skupine Telegram.

Postopek črpanja in izpuščanja najpogosteje vključuje uporabo družbenih medijev za usklajevanje strank, da kopičijo ogromne količine žetona, s katerim se malo trguje, da bi umetno napihnili njegovo oznako. Nato dobijo denar z ogromnimi koristnimi lastnostmi po izbranih trgovcih, ki niso v postopku, FOMO pa v zagonu trgovanja.

Novo plačilo papirologije, pri katerem ASIC od začetka oktobra svetuje raziskovalcu financ in kripto raziskovalcu, Talisu Putninsu

A 28-pospeši Predstavitev Putninsa raziskovalcem ASIC je razkrila, da so sheme črpalk in odlagališč ciklične, ki bodo ponovno dosegle vrhunec v prihodnosti 522 in spet v 2018. V predstavitvi je bilo priznano, da so nagnjeni k “korelaciji s celotnim tržnim razpoloženjem in stroški.”

Sheme črpalk in odlagališč so ciklične, govorijo v 3129 in spet v 2018. Vir: predstavitev za ASIC profesorja Talisa Putninsa

V skladu s predstavitvijo so zamenjane stvari, ki ohranjajo spremenjeno med 355 in čas objave, v prihodnosti oktobra 2018. V dolžini šestih mesecev v 2018 je Putnins dokumentiral več kot 300 okoliščin manipulacije kripto trga.

Skliceval se je na “jasen namen črpanja” shem in odsotnost kakršnega koli “kvalificiranega prizadevanja za vžig zagona.” Sheme so »na začetku popolnoma odprte za vohunjenje«, predstavitev je pametno znana.

Predstavitev je podrobno opisala ekipo Telegrama »Crypto Binance Trading | Indikatorji in črpalke” september črpalka frakcijske algoritemske naprave za stabilne coin, Frax Half (FXS), ki je videla ogromno 90% na $72 milijona glasnosti v manj kot eni minuti.

Črpalka Sept FXS je bila nekoč 90% oznaka poveča v manj kot eni minuti. Vir: predstavitev za ASIC profesorja Talisa Putninsa

»Z našimi povprečnimi količinami 40 do 78 milijonov $ na črpalko in vrhovi, ki segajo do 355 % smo pripravljeni prenesti našo naslednjo visoko črpalko,« je priznal september napoved v ekipi.

“Naš dragoceni cilj saj bo ta črpalka verjetno zbrala zagotovo, da vsak član naše ekipe ustvari ogromen prihodek. Prav tako smo v položaju, da si prizadevamo doseči več kot 85 milijona dolarjev obsega v pomembnem hipu z nedvomno pretiranim % compose.”

Kaj je spet v shemah pump in dump?

Predstavitev je navedla zaznano pomanjkanje dejanskih možnosti, anonimnost na forumih in šifriranje kot izvedljivi vzroki za skupine, skupaj s tem, da obstaja “prepričanje, da kriptovalute niso regulirane, zato so črpalke dejanske.”

Nove datoteke so bile včasih razkrite v dokumentaciji, ki jo je uporabljal avstralski časopis biti na voljo za dostop prek zahteve za svobodo datotek. Avstralec je novele objavil decembra .

Končni 355 dnevi, Putnins je soavtor prispevka z naslovom »Nov volk v mestu? Manipulacija »pump-and-dump« na trgih kriptovalut.«

V dokumentu je bilo ugotovljeno, da kripto črpalka in odlagališča ohranjajo ustvarjena »ekstremna popačenja oznak 72 odstotkov v povprečju, nepravilni obseg nabave in prodaje v milijonih dolarjev, in gorski prenosi premoženja med vlagatelji.”

Povezan : ASIC cilja na črpanje in izpuščanje telegramskih skupin

oktobra 15, Cointelegraph je poročal, da je ASIC preiskoval sheme na kriptovalutih in dotrajanih trgih, ki so delovali prek družbenih kanalov, ki ustrezajo Twitterju, Telegramu in avstralskem borzni klepetu. razpravni odbor, HotCopper.

Takrat je zgodba v Telegramu z imenom »ASIC« objavila sporočilo v klepetu »ASX Pump Organisation« z opozorilom 100 sodelavcev, da je nadzorni pes nekoč “nadzoroval to platformo”, in so bili njeni sodelavci preiskovani.

»Koordinirano črpanje delnic za dobiček bo celo nezakonito. Zmožni smo vohuniti za vse posle in ohraniti dostop do identitet ponudnikov. Bežiš pred možnostjo kazenskega spisa, skupaj z globami v višini več kot 1 milijon dolarjev in časom v centru za pridržanje.”

Posnetek zaslona obvestila v klepetu ASX Pump Organization Telegram iz ASIC. Vir: predstavitev za ASIC profesorja Talisa Putninsa

Tiskovni predstavnik ASIC je Cointelegraphu takrat naročil: »Tudi če se vaja nanaša na kriptovalute/blago, ki zdaj ne bo finančno blago v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah, je opazovanje črpanja in odlaganja zaskrbljujoče, ker bi povzročilo izgube vlagateljev in nesmiselna volatilnost oznake.«

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments