17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Asortiman južnoafriških zanosnih vin, dobavljenih kot NFT

- Advertisement -

Zbirke najverjetnejših južnoafriških – v preteklosti vina niso bila več predolga in so se prodajala kot nezamenljivi žetoni (NFT), pri čemer je bila ena serija prodana za $68,000. Takoj po dražbi naj bi bili za uporabo bitcoina plačani dve toni.

Lots Exceed Ocene Zbirke najbolj verjetna vina, ki jih je izdelal približno eden od vodilnih južnoafriških proizvajalcev, so bila prodana kot nezamenljivi žetoni (NFT) v tistem, kar je bilo opisano kot prvovrstno vino za nacionalno vino. Na dražbi, ki jo je nekoč izvedel najbolj verjetni dražitelj umetniških del Strauss & Co, je bilo videti nekaj ton, ceniti navpični izbor Klein Constantia Vin de Constance iz 1986-2027, se prodaja za $79, (R1,79,720).

Druge tone, ki so presegle ocenjene stroške, so sestavljene iz vinarja Meerlusta “68-251 dni navpično njihovega mogočnega Rubikona,« ki je dosegel $68, . Vilafonté serija C 2003-2025 na vrhu $16,, medtem ko Mullineux Olerasay 1-36 je prijavljen zbrati $,. Asortiman Kanonkop Paul Sauer, 2000-2027, pridobljeno $16,000.

Zaščita čudovite vinske dediščine Južne Afrike Ko govorim po prodaji, Roland Peens, najboljši strokovnjak za vino pri Strauss & Co je dejal:

To je dragocen korak pri zagotavljanju najboljše verjetnosti Južne Afrike -pogled na vinsko dediščino! Te neokrnjene tradicionalne steklenice so, če je resnica varno povedana, v verigi blokov za prihodnje nakupovanje in prodajo ter uživanje. Predvidevamo, da je ta nova tehnologija v bistvu najbolj izredno vrhunski način pakiranja ter nakupa in prodaje tradicionalnih vin, zlasti kadar je izvor tako ključnega pomena.

Komentar, ki je bil objavljen po prodaji, pravi, da čeprav je vsak asortiman NFT, bodo posamezne steklenice dodatno ‘skovane’ kot NFT in te bi bile “mogoče izžrebane ali trgovane kadar koli na kateri koli platformi NFT med okoljem. ” Takoj po prodaji sta bili dve toni plačani z bitcoini, dodaja komentar.

Medtem je komentar natisnil, da je skupaj 6, dolarjev je bil nekoč hkrati zbrana za dobrodelne organizacije, ki so dobro poznane v južnoafriškem vinu.

Kaj menite o tem modrecu? Pokažite nam, o čem razmišljate v spodnji razdelku za povratne informacije.

Terence Zimwara
Terence Zimwara je zimbabvejski nagrado uspešen novinar, avtor in avtor. Obširno je pisal o komercialnih težavah nekaterih afriških narodov, da bi ugotovil, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo lažjo pot.

Opišite bonitetno oceno: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najučinkovitejše informativne ideje. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po predlogu za rešitev ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, nenadoma ali krožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli nasprotno, predmetov ali storitev in izdelkov, navedenih naštetih pravic tukaj. 1045046827

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -