2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Aspect․Black oblikuje strateško partnerstvo z DJ Snakeom

Aspect․Black oblikuje strateško partnerstvo z DJ Snakeom

pritisnite brez obremenitve

SPOROČILO ZA JAVNOST. Social- fi je bil vzorec trgovanja z blockchainom v času ohlapnosti. Koncept, ki, skrbno povezan s postulatom o soustanovitvi, združuje besedne zveze »družbeno« in »DeFi« za spodbujanje raznolike interaktivne platforme za javnost. Aspect.Black, najsodobnejša socialno-fantastična platforma, preoblikuje koncept v izvirni oder, tako da premosti vrzel med slavnimi zvezdniki in sledilci. To vključuje njihov šport Pixel Infinity, ki omogoča slavnim osebnostim in sledilcem, da prekinjajo družbene ovire z vključitvijo družbenih interakcij in skupnega ustvarjanja umetnin.

Ne več predolgo, je napovedal Aspect.Black izvirno sodelovanje z DJ Snakeom, francoskim producentom na čelu revolucije elektronskih melodij. DJ Snake je svoj aranžma vključil v najvišjo raven trgovine z melodijami, pri čemer sodeluje med največjimi imeni na področju zabave.

Kdo je DJ Snake?

DJ Snake, katerega zgodnji vplivi zajemajo Cypress Hill in KRS-One, se razvijajo kot dojenček postal pomemben ljubitelj grafitnih del. Skoraj dosledno se je izmikal aretaciji pariških žandarmov, ki so se mu nemočno sprehajali zaradi uničevanja javnih predelnih sten z grafiti. Ta spretnost, da se je izognil, mu je prinesla ime ‘Kača’. Ko je pozneje začel z deejaying-om, se je razvil v krščenega ‘DJ Snake’ in vzdevek se mu je prijel.

Kot dojenček se je začel ukvarjati z DJ-em in nastopati v pariških diskotekah in nočnih klubih. Svetovno priznanje je prejel nekaj let pozneje, ko je sodeloval z Girl Gaga, Diplo in Lil Johnom, da bi izumil in razbremenil številne skladbe na vrhu lestvic. DJ Snake je z Girl Gago prvič sodeloval pri albumu Born This Arrangement, ki je bil nominiran za grammyja. Kasneje v svojem poklicu je sodeloval z raperjem in glasbenim producentom Lilom Jonom pri melodijskem videu ‘Turn Down for What’, ki si je prislužil nagrado Grammy za ‘Najučinkovitejši video posnetek’

Resna prizadevanja DJ-ja Snakea za pionir glasbenih žanrov ‘Entice,’ ‘Dwelling’ in ‘Digital Dance Tune’ so bila nagrajena z nominacijami za nagrado Grammy, Billboard in MTV Video Tune Award.

Aspect.Black Companions z DJ Snake

DJ Snake bo ponudil Aspect.Black z nekaterimi njegovimi nagrajenimi deli, umetniška dela pa bodo kovana kot NFT na platformi Aspect.Black.

Variacije NFT njegova obrt lahko pomembno očitno vpliva na širšo soseščino. DJ Snake morda celo sodeluje v igralni platformi Aspect.Black, “Pixel Infinity”.

Več na Pixelu Infinity

Aspect.Blackova igralna platforma, Pixel Infinity, je vrhunski primer Social-Fi.

Pixel Infinity je prvi šport, ki ga je ustvaril Aspect.Black. Igralci razmišljajo o umetniških delih z barvanjem slikovnih pik na 400×271 slikovno platno. Vsaka slikovna pika v Pixel Infinity ustreza različni barvi na sliki, ki je prav tako ustvarjena z uvozom umetniških del NFT. Tradicionalna enota fotografij je slikovno polje. Platforma predstavlja izbrano vrsto za sledilce, ki jih lahko skupaj razmislijo s svojimi priljubljenimi zvezdniki. Priljubljenost med študenti je pridobil zaradi svoje zmerne cene.

DJ Snake, kot ilustracija, se je nedolgo nazaj pridružil seznamu Aspect.Black. Oboževalec mora kupiti polovico ob predstavitvi umetniškega dela NFT. Takoj, ko je umetnina NFT dobavljena, lahko DJ Snake in oboževalec razdelita donos. Poleg NFT-jev lahko znane osebnosti za obdobje okolice pošiljajo omejene letalske spuste svojim sledilcem.

Soseska Aspect.Black z veseljem pripoveduje DJ Snakea kot prvotnega sostorilca . Pause so se uglasili na njihovih kanalih družbenih medijev, da bi poslušali najnovejše sodelovanje DJ-ja Snakea z Aspect.Black in se mu pridružili na Pixel Infinity.

O podjetju Aspect.Black

Aspect Black je podjetje za športne vzorce in infrastrukturo NFT, ki je razmišlja o povečanju svoje športne platforme/športnega centra in športnega vzorca za zagon vzorca trga NFT.

Aspect Black predstavlja številne zabavne izdelke in podjetja, primerljive z igrami, filmi, melodijami , umetniško delo in zvok. Poleg tega je ekosistem identificiran po svoji tržnici Aspect Marketplace, Digital Wallet & Decentralized Application, Game Center, Public Chain ter Staking & Protocol.

Spletno stanovanje: http:// www.ingredient.gloomy/

Fb: https://m.facebook.com/profile.php?identity=100070875120357&refsrc=deprecated&_rd

Twitter: https://twitter.com/ ELTblack

YouTube kanal: https://m.youtube.com/channel/UCxhYiYczJcBhwsTL9pWtA-A


Tukaj je tisk neobremenjen. Bralci morajo prej opraviti skrbni pregled svojih zmag, kot da bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli njegovim prijateljem ali izdelki in podjetji. Bitcoin.com preprosto ni več odgovoren, brez podaljšanja ali v krožnem prometu, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki bi jo povzročila ali špekulirala uporaba ali zanašanje na kakršno koli priseganje, blago ali izdelke in podjetja, omenjena v tisku, neobremenjena.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavni vir za vse, kar je povezano s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, subvencionirane objave, podcaste in različne alternative.

Cash2Bitcoin CEO Ayman Rida Explains Why Merchants Set up a Bitcoin ATM, Compliance and Regulation

Cash2Bitcoin CEO Ayman Rida Explains Why Merchants Set up a Bitcoin ATM, Compliance and Regulation


Cash2Bitcoin CEO Ayman Rida Explains Why Merchants Set up a Bitcoin ATM, Compliance and Regulation Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments