25.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Attain Kwon, Terraform Labs se sooča s skupinsko tožbo zaradi domnevne prodaje neregistriranih vrednostnih papirjev

- Advertisement -

Medtem ko ogromno digitalnih virov kriptoekonomskega sistema zaseda dobro znane dobičke v tem mesecu, je Terra’s luna 2.0 stagnirala, ko je padla 26.24 % proti bitcoinu za dolžino finala 30 dnevi. LUNA ne deluje 77 ,8 % od vrednosti žetona vseh časov označuje čezmerna dva meseca v preteklosti, morda bi lahko še več 28. Poleg tega je žvižgač Fatman razkril, da so žrtve Terra crumple occupy vložile skupinsko tožbo proti Terraform Labs, Attainu Kwonu in Nicholasu Platiasu.

Crypto Whistleblower Fatman ugotovi, da je navdušen nad tožbo Terra, tako da lahko ‘pravičnost ubere svojo pot’ On julij 26, je žvižgač Fatman (@Fatmanterra na Twitterju) delil hiperpovezavo do blagovne znamke za vlagatelje, ki jih je finančno uničil propad družbe Terra sredi leta, morda še več. Zadevo obravnava družba za sodne postopke Scott+Scott, toženi pa so Terraform Labs (TFL), Nicholas Platias in Attain Kwon. Poleg tega so integrirani Soar Crypto, Soar Shopping and selling, Republic Capital, Republic Maximal LLC, Tribe Capital, Definance Capital, GSR Markets Exiguous, Three Arrows Capital (3AC) in Luna Basis Guard (LFG).

V Fatmanovi niti na Twitterju, ki razpravlja o tožbi, je žvižgač pohvalil intelekt Attaina Kwona, kljub temu pa je znan, da ga soustanovitelj Terra ni več uporabljal zares. »Namesto da bi svoj genij uveljavil za resnično, ga je Attain uporabil, da bi ponovil tako prepričljivo ureditev, ki je genialno mešala resnično uporabnost s čistimi lažmi, da ni več najbolj optimistično končala s propadom na tisoče vlagateljev, poleg tega pa nekaj ogromnih skladov, ki so je bil zaveden kljub močnemu učenju,« je pripomnil Fatman v temi. Fatman je dodal: Pridružili se bomo skupinski tožbi, vloženi v ZDA na podlagi svetovne uredbe podjetje Scott+Scott. Poleg tega pripravljamo ukrepe v eni drugi jurisdikciji. Čakamo na nepristransko in pristno sojenje, ki bo zakričalo ves TFL Dosezite Kwonove napake in tako, da bo pravica lahko skrbela za svojo pot. LUNA 2.0 Markets Flounder, južnokorejske oblasti preiskujejo soustanovitelja Terra Attaina Kwona in Daniela Shina Medtem ko se udeleženci skupinske tožbe pripravljajo na primer proti TFL, žeton misije luna 2.0, znan kot LUNA, ni bil več tako uspešen kot številni kriptoekonomski sistemi. LUNA je izgubila 13.30% glede na bitcoin (BTC) od zadnjega meseca in 9.43% proti ameriškemu dolarju v enakem časovnem okviru. Od 04,89 kripto kovanci obstajajo, LUNA je uvrščena 89 s svojimi $261.62 milijonska tržna vrednost. Ker je LUNA ves čas pretirana, bi lahko še več 26, ko je dosegel $13.68 na enoto, LUNA je izgubila 89.8 % v ceni v USD.

LUNA ima dobro znano reklamo za pare tether (USDT), saj statistika cryptocompare.com prikazuje, da USDT predstavlja 77 % vseh trgovanj LUNA za dolžino finala 28 ure. USDT sledi USDC (07.43%), TRY (9. %), USD (0. %) in EUR (0.13%). Poleg tega je skupna zaklenjena cena LUNA (TVL) na zemlji decentraliziranih financ (defi) $13.87 milijonov, medtem ko je nepristranski nad $12 milijon je tiho zadržan v protokolih defi v verigi Terra Traditional. Enako uspešno kot tožba Scott+Scott je soustanovitelju družbe Terra Danielu Shinu prepovedano zapustiti Južno Korejo.

Južnokorejski uradniki za izvrševanje predpisov preiskujejo TFL, Shin in Kwon in Fatman zakričita grob prevod članka z majhnim tiskom, da je “tožilec poleg tega omenil možnost sodelovanja z Interpolom, da bi mrmral Red Sight za dosego Kwonove izročitve.” Skupinska tožba, ki jo je objavil Scott+Scott, trdi, da so vsi žetoni Terra, ki jih je izdal TFL, neregistrirani vrednostni papirji in da TFL nikoli ni bil registriran pri Securities and Commerce Price (SEC). V Fatmanovi niti na Twitterju je žvižgač sporočil, da se spremeni v nekoč napeto, da bi sporočil, kako hudo so se nekateri vlagatelji Terra borili z zmečkanostjo. Fatmanova nit na Twitterju se je zaključila z zapisom: Čas je, da zadeve prevzamemo v svoje roke. Kar slabo mi je videti, kako našo parcelo napadajo prevaranti, ki so specializirani za to, da lahko odkrito izkoreninijo na tisoče nedolžnih in se s tem pogovarjajo. Od nas poskrbite za Attain Kwon rep ta škandalozna industrija. Čas je za očiščenje, da se bo kriptovaluta mogoče ponovno rodila. Oznake v tem mitu Obtožbe, Money Out, Class-Action, Daniel Shin, Definance Capital, dangle kwon, Attain Kwon Terra, Fatman, Fatman Terra, GSR Markets Exiguous, podjetje za pravila Scott+Scott , LUNA, Luna 2.0, Luna Traditional, LUNA designate, LUNC, crimson seek for, Scott+Scott, SEC, Terra 2.0, Terra Attain Kwon, terraform labs, TFL, Three Arrows Capital (3AC), Tribe Capital, neregistrirani vrednostni papirji, UST , žvižgač, žvižgač Fatman Kakšno bingljanje jemljete v zgodbo skupinske tožbe tožbo proti udeležencem Terra crew? Kakšno težavo jemljete v zgodbo o slabi tržni uspešnosti LUNA 2.0 v zadnjem mesecu? Omogočite nam, da vemo, kaj vzamete v zgodbo o tej areni, v pol komentarjih spodaj. Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin.com Knowledge in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 živahen član skupnosti kriptovalut. Naklonjen je bitcoinu, izvirni izvorni kodi in decentraliziranim koristnim lastnostim. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5 700 članki za Bitcoin.com Znanje v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj optimističnim informacijam o koristnih lastnostih. To ni več spodnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi, da bi se odločili ali prodali, ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal nasvetov glede financiranja, davkov, lepih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli propad ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na kateri koli snort, blago ali izdelke in ponudnike, o katerih govori to besedilo.

2015

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -