2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Authentic-Bitcoin Senator bo uvedel celovit kripto račun v ZDA

Authentic-Bitcoin Senator bo uvedel celovit kripto račun v ZDA

Pro-Bitcoin Senator to Introduce Comprehensive Crypto Bill in US

Ameriški strokovnjak za bitcoin Cynthia Lummis je menda razkrila svojo misel o uvedbi celovitega kriptovalute, ki bo prešila vse dele od tega, kako so kriptovalute obdavčene in kategorizirane, do zaščite uporabnikov. Račun bo dodatno pomenil rast nenavadnega subjekta, ki bo nadzoroval trg digitalnih sredstev.

Prihaja celovit kripto račun v ZDA, pravi Senatorka

Ameriška senatorka Cynthia Lummis se po poročanju pripravlja na uvedbo celovitega kripto računa naslednje leto. Republikanski senator iz Wyominga je pojasnil, da bo račun prešil vse dele od tega, kako so kriptovalute obdavčene in kategorizirane do zaščite uporabnikov, je v četrtek poročal Bloomberg.

Račun bo zagotovil zanesljivo krmiljenje razred sredstev, v katerega eksplicitno sredstvo pripada in mora dodatno zgraditi okvir za upravljanje stabilnih kovancev, je pozval višji pomočnik senatorja pri poslovalnici s smernicami. Poleg tega bo to pomenilo rast nenavadnega subjekta za nadzor kripto trga, ki bo deloval pod skupno jurisdikcijo obrestne mere za nabavo in prodajo terminskih pogodb (CFTC) ter obrestne mere za vrednostne papirje in zamenjavo (SEC).

Lummis je član senatnega odbora za bančništvo. Številni dogodki so potrdili, da je bitcoin velika trgovina s tečaji. Senatorka je nedolgo nazaj potrdila, da ima v lasti približno pet bitcoinov in jih ne misli prodati. Njen BTC je del obsežnega portfelja, ki upravlja živinorejo njene družine.

Oktobra je Lummis v kongresu priznal: “Hvala bogu za bitcoin in različne nefiatne valute, da presega neodgovornost vlad, skupaj z našo lastnino.”

Kar množica računov je že predstavljena v kongresu z ureditvijo regulacije kripto sektorja. Avgusta, US Bag. Don Beyer je predstavil “Zakon o gradnji trga digitalnih sredstev in o varnosti vlagateljev”. Račun daje SEC pooblastilo nad vrednostnimi papirji digitalnih sredstev, CFTC pa pooblastilo nad digitalnimi viri.

Aprila je predstavniški dom ZDA izročil račun, ki ga je izdal kongresnik pro-bitcoin. Patrick McHenry, ki od SEC in CFTC zahteva, da “izgradita delovno sosesko, osredotočeno na digitalne vire.”

Avgusta sta dva ameriška zakonodajalca seznanjena s predsednikom SEC in dejavnim predsednikom CFTC za izgradnjo skupne delovne soseske za regulacijo kripto virov. Različna prizadevanja za upravljanje s kriptotrgovino utelešajo “Zakon o menjavi digitalnega blaga 2020 (DCEA) ” in “Zakon o kriptoforexu 2020.”

Oznake tega modreca

bitcoin račun, CFTC, zanesljiva kripto regulacija, kripto regulacija, zakon o kriptovaluti, račun za kriptovalute, regulacija kriptovalute, regulacija kriptovalute, cynthia lummis, SEC, ameriški kongres, ameriška kriptoregulacija, ameriški senator

Kateri prilogo ste gledali o tem, da senator Lummis namerava uvesti obsežno račun za kriptovaluto? Sporočite nam v spodnjem delu za komentarje.

Kevin Helms

Učenec avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, metode ponudbe za rojstvo, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Working Group Meets to Prepare Regulations for Cryptocurrencies in Russia

Working Group Meets to Prepare Regulations for Cryptocurrencies in Russia

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je za najpreprostejše informativne možnosti. Ne gre za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za prevzem ali prodajo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, poštenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljšanja ali v zemljevidu krožnega križišča, za kakršno koli bolečino ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli ponudbeno gradivo, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori o tem članku.

2020

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments