21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Avalanche (AVAX) je aprila izgubil 30 %+, vendar njegov odtis DeFi pušča prostor za bikovsko

- Advertisement -

Vstopnica za plaz (AVAX) ni več kot 30% aprila, vendar brez teme negotova vstopnica, čudovita pogodbena platforma ostaja glavni kandidat za decentralizirane aplikacije zaradi svoje razširljivosti, nizkocenovnih transakcij in njegov obsežen odtis v panorami decentraliziranih financ (DeFi).

Žeton AVAX/USD na FTX. Vir: TradingViewSkupnost je primerna za Ethereum Digitalni stroj (EVM) in rutina, saj se ne sooča z enakimi operativnimi ozkimi grli, kot so pretirani stroški transakcij in preobremenjenost skupnosti.

Avalanche je bil včasih pripravljen zbrati več kot 9 milijard dolarjev v skupni zaklenjeni vstopnici ( TVL) z zagotavljanjem ločljivosti skaliranja sloja 1 za dokaz vložka (PoS). Ta kazalnik je močno povezan s prejo, saj meri depozite na ljubkih pogodbah skupnosti. Naj sprejmemo, veriga BNB, ki deluje od septembra 817, drži $18.4 milijarde TVL.

Zagotovo bi zapisi morda dobro okrepili vstopniceTudi če domnevamo, da je žetonska karta AVAX poškodovana in da je TVL na razbremenitvi približno enega od svojih nasprotnikov, vlagatelji ostajajo bikovsko naravnani v skladu s precej zamudljivim razvojem, ki je minilo v mesecu aprilu.

V skladu z aprilskim zgodba Bloomberga, Ava Labs, vodilni razvijalec blockchaina Avalanche, je zbrala $350 milijonov od vlagateljev. Ta posel je podjetje vrednotilo na 5 $ 04 milijard in v skladu z zapisi DappRadarja ima Avalanche skoraj 100 aktivnih aplikacij, začenši od decentraliziranega financiranja do tržnic z nezamenljivimi žetoni (NFT) in iger.

V začetku aprila so organizacije na razbremenitev algoritemskega stabilnega coina Terra USD je kupila mešanih 200 milijonov dolarjev v AVAX-u za svoje ali njene strateške rezerve Terra USD. Soustanovitelj Terra Design Kwon je navedel trden razvoj ekosistema Avalancheja in grozljivo veliko osebo.

Tudi z zapisi o naporu ostaja vstopnica AVAX 40% pod svojim $ ves čas pretirano, kar vodi do $10.4 milijarde tržne kapitalizacije. Ko je naslednjič, tržna kapitalizacija Terra (LUNA) znaša $20.0 milijard, Solana (SOL) pa ima 31.3 milijarde skupnih vstopnic.

Skupno število zaklenjenih vstopnic .5 %, vendar sledi velikemu padajočemu trendu na trgu Glavna metrika DApp Avalanche se je okrepila v zaključku 20 dni, ko se je TVL skupnosti vrnil na 92 milijonov AVAX.

Avalanche Total Mark Locked, AVAX. Vir: DefiLlama Zgornji grafikon razkriva, kako Avalanche’s DApp vloge so dosegle vrh 121.9 milijonov AVAX marca 20, vendar se je v začetku aprila močno zmanjšalo na najnižjo raven od 3. januarja. Posledično se je sedanjih 8,5 milijarde USD TVL zmanjšalo 14.5 % nad zaprtje 28 dni.

Za primerjavo, Solanin (SOL) TVL se je v enaki dolžini zmanjšal za 9,5 % in dosegel 4,8 milijarde dolarjev. Enako so ljubki pogodbeni depoziti Ethereum znižani z $88 0,3 milijarde dolarjev 80.1 milijardo znotraj enake dolžine, kar je 9-odstotni upad.

Če želite dokazati, ali je padec TVL v Avalanche zapleten ali ne, boste morali mirno analizirati meritve uporabe DApp. Nekatere aplikacije DA, podobne igram in zbirateljskim predmetom, ne zahtevajo več obsežnih depozitov, zato meritev TVL v teh primerih ni pomembna.

Avalanche DApps 30-dnevni zapisi. Vir: DappRadar Kot dokazuje DappRadar, aprila 027, število naslovov skupnosti Avalanche, ki sodelujejo z decentraliziranimi aplikacijami, se je zmanjšalo za 10 % v primerjavi z zastarelim mesecem. Ko je postavljeno naslednje, se je skupnost Solana soočila z 33% določena oseba podaljša, medtem ko je Ethereum ostal nespremenjen.

Informacijski primer Avalanchea zaslužka DeFi je miroljuben in bikovski del Tudi če domnevamo, da je TVL Avalanche najbolj prizadel v primerjavi z enakimi ljubkimi pogodbenimi platformami, bi morda obstajala dobra obveščenost skupnosti znotraj segmenta DeFi. Naj objamemo, Supplier Joe’s 121,817 aktivni naslovi presegajo število aktivnih naslovov Ethereumovega vodilnega pripomočka DeFi, MetaMask Swap, ki ima 92,180 aktivne stranke.

Zgornji zapisi kažejo, da Avalanche ohranja tla v primerjavi s konkurenčnimi verigami. Pod pogojem, da je vstopnica AVAX padla 30.5 % v 30 dni, vlagatelji ne bodo morali biti več vznemirjeni, saj je skupnost decentraliziranih javnih služb objavila solidne evidence o uporabi TVL in DApp.

Mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorja in ne dosegajo več v bistvu podvajajo pogledov Cointelegrapha. Vsaka vozovnica za financiranje in trgovanje vključuje tveganje. Pri izdelavi verjetnosti boste morali primerjati miroljubne navade, ki jih imate.

8139 8139

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -