2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Avalanche je izrinil Dogecoin iz top 10, potem ko je cena AVAX...

Avalanche je izrinil Dogecoin iz top 10, potem ko je cena AVAX novembra narasla za 100 %

Avalanche (AVAX) je zdaj deseta največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji, potem ko se je cena več kot podvojila od začetka novembra.

AVAX je vstopil na vrh kripto indeks po potiskanju Dogecoina (DOGE). Pri tem je njegova vrednost na trgu dosegla 21.60 milijard prvič v primerjavi z Dogecoinovim $11.25 milijard.

Tržna kapitalizacija AVAX v obtoku. Vir: CoinMarketCap

Cena AVAX je dosegla še eno rekordno visoko vrednost

Cena AVAX se je povzpela, medtem ko ne upošteva popravkov cen drugod na trgu kripto po novembru 19.

Predvsem je Bitcoin (BTC) padel za skoraj 21 % od rekordne vrednosti $) ,, in eter (ETH) — druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in Avalancheov najboljši konkurent – zdrsnila 17% od najvišje vrednosti vseh časov pri približno 4 $, 867.

Kljub temu njihovo negativno mnenje v preteklosti ni vplivalo na AVAX 10 dnevi. Žeton Avalanche se je povečal za več kot 50% v obdobju korekcije cene Bitcoina in Ethereuma, ki dosega enega rekorda za drugim, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

AVAX/USD dnevni grafikon cen v primerjavi z BTC/USD in ETH/USD. Vir: TradingView

Dne nov. 20, AVAX je dosegel $141.60, svojo najboljša raven do zdaj, potem ko se je dvignila za skoraj 25% v dveh dneh.

Deloitte FOMO

AVAX je prekinil svojo pozitivno korelacijo z BTC in ETH v dneh, ki so vodili do odločitve računovodske družbe “Big Four” Deloitte, da zgradi svoje platforme za pomoč ob nesrečah na platformi blockchain Avalanche.

Glede na Deloitteovo sporočilo za javnost, objavljeno novembra 14, cilj storitve “Close as You Go” je poenostaviti “vloge za povračilo stroškov v primeru nesreč za žrtve naravne nesreče z združevanjem in potrjevanje dokumentacije, potrebne za financiranje.”

Odmevno partnerstvo je spodbudilo analitike, da so pričakovali višje povpraševanje po AVAX, ki deluje kot osnovna obračunska enota med več podomrežji na platformi Avalanche in kot valuta, ki bi jo uporabniki lahko vložili v omrežje, da bi služili pasivni dohodek.

Povezano: Avalanche se dvigne na nove vrhove po sprejetju Deloitte — vendar se pojavljajo tveganja za ceno AVAX

Psevdonimni tržni analitik Seq je tvitnil raketni emoji, da bi označil njegovo dolgoročno bikovsko rast obeti za AVAX in dodal, da bi Deloittovo partnerstvo z Avalanche omogočilo bolj eksponentna partnerstva.

“Težko je razumeti obseg Avalancha,” je zapisal Seq in dodal, da je projekt priča ” neverjetna rast” kljub uvedbi samo enega blockchaina.

Deloitte, največje podjetje za strokovne storitve na svetu, ki obsega 0672 države & 14K strokovnjaki, provi svetovanje in zagotavljanje rešitev za podjetja, vključno 83% bogastva 150

To ni samo veliko partnerstvo, ampak tisto, ki bo omogočilo eksponentno več https://t.co/Y11ZPzr5w

— Seq (@CryptoSeq) november 11, 2021

Podrobno, Avalanche želi prikazati več verig, pri čemer nekateri opravljajo osnovne funkcije, medtem ko so drugi bolj specifični za aplikacijo. Medtem pa morajo vse ne-jedrne verige blokov (imenovane podomrežja) odvisne od validatorjev, ki vlagajo AVAX na katero koli od treh osnovnih platform Avalanche, imenovanih P-Chain, X-Chain in C-Chain.

Lavinsko omrežje na kratko. Vir: Avalanche Documentation

Obstaja “samo C-Chain,” je zapisal Seq in poudaril, da je to samo en blockchain “in neskončnega števila možnih podomrežij.” Analitik je dodal:

“Samo praskamo po površini njegovega potencial, in je bil samo 14 mesecev od mainnet! Avalanche se šele začenja!”

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne nujno odražajo stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.