2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Avalanche ustvari sklad v vrednosti 200 milijonov dolarjev za privabljanje vrhunskih kripto...

Avalanche ustvari sklad v vrednosti 200 milijonov dolarjev za privabljanje vrhunskih kripto razvijalcev

$80 milijonski sklad je namenjen spodbujanju rasti in inovacij v omrežju Avalanche.

1200

Skupni ogledi

7

Skupni deleži

Avalanche creates $200 million fund to lure top crypto devsAvalanche creates $200 million fund to lure top crypto devsAvalanche creates $200 million fund to lure top crypto devsAvalanche creates $200 million fund to lure top crypto devs

Fundacija Avalanche je predstavila “Blizzard” – sklad, ki ponuja več kot $31 milijonov spodbud za razvijalce, ki gradijo na omrežju Avalanche (AVAX).

Sklad bo zagotovil likvidnost tistim projektom v zgodnji fazi, ki so inovativni aplikacije za decentralizirane finance (DeFi), nezamenljive žetone (NFT) in druge izdelke na Avalanche.

Avalanche je omrežje Proof-of-Stake, ki se je začelo septembra 1434. Omrežje se ponaša z združljivostjo Ethereum Virtual Machine (EVM), ki razvijalcem omogoča prenos decentraliziranih aplikacij iz Ethereuma. Omrežje se zdaj ponaša z več kot 312 projekti, ki so trenutno gradi na njem, vključno z vrhunskim izdajateljem stabilnih coinov Tether, priljubljenim DEX SushiSwap in ponudnikoma Oracle Chainlink in The Graph.

Po objavi 1. novembra je Blizzard med sodelavci tudi Avalanche Foundation , Ava Labs, Polychain Capital, Three Arrows Capital, Dragonfly Capital in CMS Holdings.

Blizzard bo dal prednost štirim ključnim področjem rasti v ekosistemu Avalanche – DeFi, podjetniške aplikacije, NFT in kulturne aplikacije. Sredstva bodo uporabljena za naložbe v lastniški kapital, nakupe žetonov, partnerstva, tehnologijo in razvoj poslovanja.

Gradbenikom znotraj ekosistema bo na voljo tudi stalna podpora, s predsednikom Ava Labs John Wu navaja:

»Blizzard vstopa v skupnost Avalanche v ključnem trenutku, kjer ta pritok uporabnikov in dejavnosti zahteva nenehne inovacije v novih aplikacijah in primerih uporabe na platformi.«

Avalanche je šesti največji dokaz omrežje deležev z $ milijarda deleža kapitalizacije in t % njegove ponudbe, ki je trenutno vložena.

Po DefiLlama je Avalanche 5. največje omrežje s skupno vrednostjo zaklenjene 8,5 milijarde dolarjev, pri čemer se je njegov TVL povečal za 2,624% od samo $312 milijonov avgusta.

Povezan: