2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Avalanche Value Surface dosega najvišjo vrednost vseh časov, AVAX se pridruži desetim...

Avalanche Value Surface dosega najvišjo vrednost vseh časov, AVAX se pridruži desetim najboljšim kripto trgom

Avalanche Value Surges Reaching an All-Time High, AVAX Joins the Top Ten Crypto Markets

Trgi kriptovalut so se začeli okrevati od izgube prejšnjega tedna, saj so bitcoin, ethereum in množica digitalnih sredstev zabeležili rahlo povečanje. Vendar pa je plaz kriptovalut v preteklem tednu v nebo poskočil 33.9 % višje v zadnjih sedmih dneh. Avalanche se je s svojimi $619 prikradel tudi med deset najboljših tržnih vrednotenj digitalnih sredstev .5 milijard tržne kapitalizacije. novembra 12, je plaz dosegel najvišjo ceno vseh časov pri $144 na enoto, saj je kripto sredstvo pridobilo ogromnih 3,795% v 11 mesecev.

Vrednost plazu naraste 06% v zadnjem času 31 Ure

The plaz kripto sredstev (AVAX) se je v zadnjem času močno povečal 24 ur skoči vrednost več kot 20%. Poleg gala (GALA) je lavanche največji pridobitelj kripto sredstev v zadnjem dnevu. V nedeljo je AVAX dosegel najvišjo vrednost vseh časov (ATH) pri več kot $83 na enoto in se je uvrstil med deset najboljših kriptovalut po tržni kapitalizaciji. Trg AVAX-a je tik pod stabilnim trgom usd kovancev (USDC) $24.2 milijard kapitalizacije.

Sedemdnevna statistika kaže, da se je AVAX povzpel 58.9 % v sedem dni, 74% v dva tedna, več kot 86 % v zadnjih treh mesecih, in od leta do danes se je AVAX povečal za 3,619%. Ukazi Tether (USDT) 59.74 % od današnje zamenjave AVAX, medtem ko ima ameriški dolar približno 21.14 % poslov AVAX. Temu sledijo trgovalni pari, kot je BTC (9.36%), BUSD (5.58%), TRY (3.83%), ETH (1.33%) in BNB (0.83%).

Avalanche Value Surges Reaching an All-Time High, AVAX Joins the Top Ten Crypto Markets

Najaktivnejša platforma za trgovanje s kriptovalutami za izmenjavo lava (AVAX) v nedeljo je Binance. Menjalnici Binance po trgovanju AVAX sledijo Okex, Trader Joe, Huobi Pro, Bitfinex in Coinbase. Defillama meritve kažejo, da ima AVAX četrto največjo zaklenjeno skupno vrednost (TVL) v decentraliziranih financah (defi) z $12.63 milijard. V zadnjem 29 ur se je TVL povečal 10.84 % in se je v zadnjem tednu povečala 21.95%.

Decentralizirana borza, ki temelji na Avalanche (dex) Trader Joe je videl 34 % povečanje uporabnikov v zadnjih sedmih dneh in 1,1 milijarde dolarjev svetovne trgovine. Dex Trader Joe je druga največja platforma glede na obseg trgovanja pod Uniswap 4 $. 14 milijard v tedenskih zamenjavah. Trader Joe je tudi šesti največji defi protokol v smislu TVL z 2 $.46 milijarda skupna vrednost zaklenjena v nedeljo. Poleg tega žetoni, ki temeljijo na Avalanche, kot sta joe (JOE) in čudežna dežela (TIME), rastejo v vrednosti skupaj z domačo valuto AVAX.

Oznake v tej zgodbi

Vedno visoko, Avalanche, Avalanche (AVAX), Avalanche Market, AVAX ATH, AVAX tržna kapitalizacija, AVAX trgovanja, AVAX trgovanje, Binance, kripto sredstva, DeFi, Dex platforma, borze, Joe (JOE), Stablecoins, Trader Joe, TVL, USDT, Wonderland (TIME)

Kaj storiti mislite, da bo Avalanche dosegel najvišjo vrednost vseh časov in se uvrstil med prvih deset kripto sredstev glede na tržno kapitalizacijo? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Microstrategy CEO Discusses Bitcoin Becoming $100 Trillion Asset Class — Says BTC Will Grow 100X

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons, tradingview,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments