0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Avalanche, vključno s sredstvi Fiat, s pomočjo integracije Alchemy Pay (ACH)

Avalanche, vključno s sredstvi Fiat, s pomočjo integracije Alchemy Pay (ACH)

pritisnite osvoboditev

SPOROČILO ZA JAVNOST. Plaz je uvedli kombinacijo prilagodljivih rampov fiat zaračunavanja v svoji skupnosti, zahvaljujoč nedavni integraciji z Alchemy Pay. Alchemy Pay je rešitev zaračunavanja, ki premosti fiat in kripto ekonomija in bi morda morda zdaj ponudila poostritev domačega žetona AVAX javnega blockchaina Avalanche za sredstva. Avalanche je tudi predstavil, da bo postal član Alchemy Pay kot ustanovni član zavezništva Blockchain Infrastructure Alliance.

Avalanche je veriga blokov plasti 1, katere cilj je digitalizirati svetovne vire o tem, kaj je trenutno najhitrejša platforma za sklenitev pogodb v nadomestni različici. V teh dvanajstih mesecih se je začela velika ponudba s privabljanjem gradbincev za izgradnjo uspešnega decentraliziranega finančnega ekosistema. Ponuja združljivost z Ethereum Digital Machine, kar pomeni, da lahko graditelji brezhibno prenašajo funkcije iz Ethereuma. Avalanche olajša zagon funkcij DeFi in omogoča predstavljivo uvajanje prilagojenih blokovnih verig, ki ustrezajo željam aplikacije.

Mešanica z Alchemy Pay pomaga graditeljem Avalanche pri zgodbi o tem, da omogoča gostovanje funkcij v protokolu Avalanche strankam na krovu z izmišljanjem svetovanja fiat on-ramps za platforme za šibko zaračunavanje, kot so Visa, Mastercard, PayPal, in več kot enim izvornim kanalom polnjenja po vsem svetu. Kljub prožnosti in plazenju skupnosti Avalanche je nujen del podpore posvojitvi spretnost, s katero lahko uvedemo nove stranke, ki v bistvu nimajo veščin blockchain.

John Tan, izvršni direktor Alchemy Pay, je pojasnil: »Občudujemo predpostavko, da bodo ljudje imeli lahke veščine, potem ko bodo izumili blockchain in DApps. S ponudbo zdaj ne novih fiat kanalov lahko strankam omogočimo neposreden vstop v ekosistem. Radi bi izrazili namen, ko lahko stranke vstopijo v kriptoekonomski sistem na podlagi zgodbe, da jih pritegne eksplicitna aplikacija, in nikoli v bistvu na podlagi zgodbe o predhodnem poznavanju verige blokov in kriptoregije.«

Alchemy Pay je tudi integriral žeton AVAX v svoj svetovni kripto-fiat prehod, tako da bo zelo šibek za industrijo do industrije ali sklade od strank do industrije. Skupnost stroškov trenutno pomaga pri porabi v 61 državah in ima več kot 720 kanalov polnjenja. Ima svetovni doseg z dodatnimi 2 milijoni trgovcev na drobno z izmišljanjem partnerstev z glavnimi platformami za plačevanje in e-trgovino, podobnimi Shopify, Arcadier in QFPay.

Žeton AVAX, ki ga ni mogoče plačati na spletu ali v trgovini v skupnosti Alchemy Pay, se robotsko preoblikuje v fiat forex v korist spremljevalcev ponudnika operaterjev. Alchemy Pay je jezen, ker razširja sprejemanje kriptovalut s ponudbo nizkih cen in poravnave z živim srebrom, ne da bi od podjetij zahtevali, da se lotijo ​​nove strojne opreme.

Prilagodljivost pri soočanju s transakcijami med fiat in kriptovalutami privlači nedavne stranke in ta integracijska metodologija AVAX lahko zdaj nemoteno prenaša med gospodarstvom blockchain in gospodarstvom brez veriženja blokov. To lahko tudi motivira stranke, da preučijo AVAX kot medij za interakcijo z DApps.

Povsod v zadnjih mesecih je Alchemy Pay je vključil zamenjavo glavnih kriptovalut v svojo svetovno kripto-fiat skupnost, skupaj z $MATIC, $TRX in $NEO. Prav tako je te dni soustanovil infrastrukturo Blockchain Alliance (BIA) poleg NEO, NEAR in Polygon. Zavezništvo združuje nadomestne voditelje, inovatorje in trgovce, da bi zgradili sinergije na vseh področjih blockchain spretnosti in skupaj spodbujali razvoj decentraliziranih financ.

Razpon Avalanchea v zadnjih nekaj mesecih je bil impresiven, saj se je celotna založba zaklenila z veliko manj kot 1 milijarde USD avgusta na $


B+ trenutno. Je vključitev kot ustanovni član združenja Blockchain Infrastructure Alliance bo Avalanche približala drugim vodilnim v regiji in dodatno okrepila veščine BIA, da bo dodatno poenoten blockchain nadomestni.

O Alchemy Pay

Alchemy Pay je integrirana fiat in kriptovaluta Ponudnik rešitev prehodov, ki omogoča brezhibno sprejemanje kripto in fiat za omrežja ponudnikov operaterjev, graditelje in finančne ustanove. Podjetje spodbuja sprejemanje veščin veriženja blokov tako, da omogoča kriptovalute, komercialne transakcije ter storitve in izdelke DeFi, ki so zlahka dostopni strankam in ustanovam v fiat ekonomskem sistemu. Ta dan Alchemy Pay pomaga v 61 državah z 61 polni kanale in ima stične točke z več kot 2 milijoni trgovcev na drobno z izmišljanjem partnerstev z nadomestnimi velikani, podobnimi Binance, Shopify, Arcadier, QFPay in extra.

Net strani: alchemypay.org

Twitter:twitter.com/alchemypay

Telegram: t.me/alchemy_official

O Avalanche

Avalanche je najhitrejša platforma za sklenitev pogodb v nadomestni verigi blokov, merjeno s časom do končnosti, in ima največ validatorjev, ki zagotavljajo izvajanje katerega koli protokola dokazovanja vloge. Avalanche je živo srebro, nizke oznake in zelene barve. Vsaka dapper pogodba omogočena aplikacija lahko preseže svojo konkurenco z uvedbo na Avalanche. Ne razmišljate o tem? Trenutno poskušajo Avalanche.

Net strani: avax.community

Twitter:twitter.com/avalancheavaxTelegram: t. me/avalancheavax


To je osvoboditev tiska. Bralci bodo dolžni opraviti svojo lastno skrbnost, preden izvedejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali storitvami in izdelki. Bitcoin.com zdaj ni neposredno ali sčasoma kriv za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo povzročena ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori v press liberate.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavna ponudba za vse kripto povezane kose. Kontaktirajte adverts@bitcoin.com in se pogovorite o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih predlogih.Working Group Meets to Prepare Regulations for Cryptocurrencies in Russia

79979Image Credit
: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments