-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice AVAX je na vrhu seznama kripto predvidljivosti ... toda drugi žetoni vas...

AVAX je na vrhu seznama kripto predvidljivosti … toda drugi žetoni vas lahko presenetijo

Prihodnosti ne morete napovedati, lahko pa se učite iz preteklosti.

In nekateri kriptožetoni so veliko (veliko) bolj predvidljivi kot drugi, če analizirate njihove zgodovinske vzorce trgovanja .

Pravzaprav je zlasti pet kriptovalut izkazalo vrsto predvidljivosti trgovanja, ki bi lahko trgovcem s kriptovalutami z ostrimi očmi dala veliko prednost na trgih.

Teh pet vsi žetoni so pokazali eno skupno stvar:

  • Po odkritju močnih bikovskih razmer so dosegli povprečno povečanje vrednosti, kadar so bili izmerjeni po 24, 48 , in 48 ur
  • Po tem, ko so bile zaznane ekstremne bikovske razmere , v povprečju so se dvignili tudi po 16, 17, in 48 ure
  • Najmanjši povprečni dobiček v 48 urah po ekstremni zastavi je bil osupljiv 01%

Čeprav je to merilo pretekle trgovalne dejavnosti in (seveda) ni obljuba prihodnje uspešnosti, je izjemno Upoštevajte, da ti žetoni, ki jih vodi Avalanche (AVAX), kažejo vedenje, ki dosledno povprečno dosega velike dobičke, čeprav drugi žetoni – vključno z AAVE in Curve (CRV) – ponavadi *zmanjšajovrednost v podobnih časovnih okvirih, in še vedno drugi žetoni kažejo malo korelacije s preteklimi pogoji trgovanja.

Ozadje ugotavljanja predvidljivosti

Če ste v preteklem letu sploh spremljali Cointelegraph, ste verjetno brali o lastniški platformi za obveščanje podatkov Markets Pro in o kazalniku trgovanja v kvantnem slogu, imenovanem VORTECS™ Score.

Čisto hipotetični, avtomatizirani testi, metrika ustvari neverjetno donosnost naložbe, ki lahko doseže več deset tisoč odstotkov, če se sestavi v več mesecih.

Ko gre za uvedbo zgodovinskega precedensa, da deluje kot redni vlagatelj, je poznavanje posameznih navad vsakega kriptosredstva bolj koristno kot čudenje skupnim podatkom. Tukaj je eden od načinov, kako bi trgovci lahko ugotovili, katera sredstva bodo bolj verjetno sledila znanim potem na poti do velikih donosov.

pridobite strokovnjake za trge takoj

Čigava se zgodovina najbolj rima?

Ideja, ki stoji za rezultatom VORTECS™, je, da trgovcem ponudimo pogled na večnamensko dimenzionalni vzorci v preteklih podatkih o uspešnosti kripto sredstev. Ključno načelo, na katerem temelji uporabnost Score, je, da se pogosto posamezni žetoni obnašajo na prepoznavno podoben način v smislu trgovalnih meritev in družbenega razpoloženja… dni preden njihove cene eksplodirajo (ali tank). Ko so te pravilnosti odkrite zgodaj, lahko vplivajo na odločitve pri trgovanju, čeprav nikakor ne napovedujejo cenovnega gibanja.

Povprečni pretekli dobički

Tabela prikazuje dvajset kovancev, ki so imeli največ primerov VORTECS™ Scores zgoraj 48 ali 48, šteto od začetka platforme.

Visoke ocene kažejo na zaupanje algoritma, da so trenutni obeti kovanca zgodovinsko bikovski. Ocena 72, čeprav je precej redka, izraža zaupanje algoritma, da so se cene običajno dvignile višje in z večjim namenom, ko je je v preteklosti že videl podobne pogoje trgovanja.

Stolpci predstavljajo povprečne dobičke po določenih časih od doseganja visoke ocene. Na primer, zelena vrstica, označena kot 48/90 v legendi predstavlja povprečni dobiček, ki ga je sredstvo ustvarilo 72 ur po zadeti rezultat 48; oranžna vrstica prikazuje povprečne donose po 48 urah od doseganja VORTECS™ Score of 72.

Avalanche (AVAX) je morda najbolj očitna in dosledna trgovina za kripto vlagatelje, ki uporabljajo zgodovinsko analizo kot del svojih raziskav. Ne samo, da so visoki rezultati neposredno povezani z apreciacijo cene, ampak so dobički odlično okrepili tezo algoritma.

Score 48, Prodaja po 16 urah: Povprečni dobiček 3%

Ocena 48 , Prodaja po 48 urah: Povprečni dobiček 6%

Ocena 48, Prodaja po 90 ur: Povprečni dobiček 9%

Ocena 99, Prodaja po 17 ure: Povprečni dobiček 16%

Ocena 90, Prodaja po 48 urah: Povprečje dobiček 14%

Ocena 48, Prodaja po 28 ure: Povprečni dobiček 28%

Nekateri drugi so tudi visoki ly dosledno, s palicami, ki sedijo tesno skupaj.

Axie Infinity (AXS) je odličen primer: 4% pri 72/48, 7 % pri 48/72, 9 % pri 48/48.

Drugi so dosegli skromne rezultate po zadetku 48, vendar so bili izjemno dobri po zadetku 91:

Na primer

Tellor (TRB) s povprečno donosnostjo 5% v 48 urah po zadetku 80 in 14 % ob 48 urah po točkovanju 72.

Nekatere črtice kažejo celo pod ničlo, kar označuje tiste žetone, ki so ponavadi izgubili vrednost po visokih ocenah VORTECS™ – vendar jih je veliko več.

Večina kripto sredstva, ki presežejo oceno VORTECS™ 48, bodo v naslednjem dosledno cenili do 48 ur in pogosto za daljši čas.

Tabela kaže, da so trgovci lahko bolj samozavestni, ko se rezultat VORTECS™ zasveti AXS, MATIC, AVAX, LUNA, in TRB , obenem pa bodite previdnejši pri kot sta AAVE ali CRV.

Ekipa Markets Pro nenehno spremlja uspešnost posameznih sredstev in rezultat sama. Podrobna razčlenitev ustreznih podatkovnih točk je objavljena vsak konec tedna v tedenskem poročilu VORTECS™, da bi naročnikom pomagali kar najbolje izkoristiti svoje članstvo.

Cointelegraph Markets Pro je na voljo izključno članom na mesečni ravni po ceni $ 99 na mesec ali letno z vključenimi dvema brezplačnima mesecema. Ima 14-dnevno politiko vračila denarja, da zagotovi, da ustreza trgovanju s kriptovalutami in vlaganje raziskovalnih potreb naročnikov, člani pa lahko kadar koli prekličejo.

Cointelegraph je izdajatelj finančnih informacij in ne investicijski svetovalec. Ne nudimo osebnih ali individualiziranih naložbenih nasvetov. Kriptovalute so nestanovitne naložbe in prinašajo veliko tveganje, vključno s tveganjem trajne in popolne izgube. Pretekla uspešnost ne kaže na prihodnje rezultate. Slike in grafikoni so pravilni v času pisanja ali kot je drugače določeno. V živo preizkušene strategije niso priporočila. Preden sprejmete finančne odločitve, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments