2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Avocado Guild in TPG Telecom partnerstvo omogoča igralcem ustvarjanje podatkov v celici...

Avocado Guild in TPG Telecom partnerstvo omogoča igralcem ustvarjanje podatkov v celici z žetoni

TPG Telecom bo uporabnikom omogočil pretvorbo in unovčenje žetonov AVO DAO pri Avocado Guild za predstavitev brezplačnih spletnih izdelkov in storitev.

1047
Skupni ogledi

18

Skupaj deleži

Avocado Guild and TPG Telecom partnership lets players earn mobile data with tokensAvocado Guild and TPG Telecom partnership lets players earn mobile data with tokens

TPG Telecom in Avocado Guild, trgovina z igrami z igrami z bloki, osredotočena na model igraj za ustvarjanje (P2E), se združita toliko, da omogočata možnosti za prodajo svojih žetonov AVO DAO za kredite za podatke v celici. AVO DAO je domača digitalna valuta združenja Avocado Guild. To se uporablja tudi za spodbujanje igralcev za njihov čas in energijo pri igranju video iger blockchain.

Ker komentira novo partnerstvo, izvršni direktor in soustanovitelj Avocado Guild Brendan Wong je govoril o tem, da partnerstvo prispeva k splošni domiselnosti in previdnosti za Avokado Guild, da “dopolnjuje življenje naših učenjakov tako, da jim omogoča trgovanje z žetoni za vstop v spletno zbiranje.”

Sodelovanje s združenjem Avocado Guild, po mnenju izvršnega direktorja Richarda Tana iz TPG Telecoma, omogoča TPG Telecomu, da pozna dolgotrajen potencial za sodelovanje v digitalnem gospodarstvu blockchain. TPG Telecom in Avocado Guild bosta predstavila tudi pilotni projekt, ki uporablja Avocado DAO in vključuje PSP Soteria Ventures (PSV) in QCP Capital, v skladu z napovedjo.

Povezan: Binance spremljevalec z indonezijsko telco za prijazno svežo kripto trgovino

Novo sodelovanje prihaja po tem, ko je Guild Avocado zbral $ milijona sredstev v seriji A, da bi počakali na rast svojih igralnih izdelkov in storitev. Podjetje bo vložilo denar za podaljšanje svojega tehnološkega znanja in prehod na Avocado DAO, decentralizirano samozadostno skupino.

Avokado Guild je povezava z igrami blokovnih iger, ki poudarja trgovinski model igraj za ustvarjanje (P2E). Pri tej zasnovi imajo igralci koristi od igranja video iger precej kot od dotrajanih mikrotransakcij, ki si jih ogledajo v večini video iger za celice in računalnike. Igralci iger so nagrajeni z digitalnimi viri, ki porajajo odločen svet. Ti viri morajo biti krhki, da bi ustvarili rekreacijske objekte ali se s katerimi se trguje na sekundarnih trgih za denar.