15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Avstralska banka ‘Expansive 4’ začenja poskusno uporabo blokov provizij za kriptovalute

- Advertisement -

Ena izmed avstralskih ekspanzivnih štirih bank je napovedala prizadevanja za boj proti goljufijam s kriptovalutami, katerih cilj je zmanjšanje izgub zaradi goljufij.

Westpac, ena izmed avstralskih bank ‘Expansive Four’, začenja svoj prvi poskus varnostnih ukrepov proti prevaram, namenjenih boju proti lažnim dejanjem, povezanim s kriptovalutami.

Cilj zaščitnih ukrepov je ublažitev izgub zaradi prevar in tveganj zmožnosti nicka.

Kot odgovor na objavo, mit o naložbenih prevarah za približno 12 % vseh izgub strank, povezanih s prevarami, medtem ko približno ena tretjina vseh prevar vključuje prenose ponudb na borze kriptovalut, zaradi česar jih je izredno težko označiti.

Prepoved Westpaca prihaja na isti dan, ko so Binance possibility povedali, da prav tako ne bodo več uporabljali PayID za prenos avstralskih zelencev na svoje račune. Binance je dejal, da je “tretji dobavitelj” postavil omejitve za zamenjavo, kar za zdaj vpliva na dvige bančnih nakazil.

Kot odgovor Scottu Collaryju — Westpacova skupnostna vlada strank ter izdelkov in strokovnega znanja — medtem ko imajo digitalne borze dober cilj v denarnem ekosistemu, je vzpon digitalnega forexa povečal število prevarantov, ki uporabljajo borze v tujini.

Westpac načrtuje postopno uvedbo postopnega preskušanja popolnoma novih varnostnih blokov kripto provizij proti koncu leta. Ta preskus se je začel skupaj z drugimi svežimi pobudami Treasure Westpac Compare. Ta značilnost obvešča o možnostih neujemanja naslova mita o zmogljivosti pri nakazovanju sredstev na popolnoma novo bančno podružnico in številko mita ali pošiljanju denarja na mit, da Westpac nima predhodne zgodovine transakcij.

Povezano: Ali lahko izboljšate ukradene bitcoine s kripto prevarami?

Skupnost za zagovorništvo uporabnikov Različna poročila Avstralci so utrpeli izgube, ki presegajo 90 milijonov USD, kar je mogoče pripisati kriptovaluti prevare. Samo v 2023 je avstralska komisija za uporabnike in konkurenco prebolela 14,000 poročila, povezana s takšnimi prevarami.

Crypto naložbene prevare do opozorilnih znakov, enakovrednih lažnim oglasom v družabnih omrežjih, lažnim spletnim mestom, oddani dokumentaciji in uporabi instrumenta za ponarejanje.

Poleg tega prevaranti prav tako lahko pridobi nerazkrite osebne datoteke ali si prizadeva in manipulira s cilji, da se začnejo premikati na določeni ravni telefonskih pogovorov.

Revija: Glavna avstralska svetovna kripto pravila so na razpotju: notranja pravljica

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -