14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Avstralska borza uradno opusti načrte blockchain: poročilo

- Advertisement -

ASX je opustil svoje orodje za obnovo z uporabo znanja in izkušenj o verigi blokov za raziskovanje bolj ranljivih alternativ.

1200 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnic

Upravljavec avstralskega borznega trga je opustil načrte za obnovo svoje orodne platforme z uporabo znanja in izkušenj o veriženju blokov, kar pomeni glavno zavrnitev takoj razvpite teorije, ki je postala pomembna poleg kriptovalut.

Borza Australian Securities Alternate (ASX) je novembra povzročila razočaranje med udeleženci na trgu 1434, ko smo se odločili, da bomo “končali” obnovo svojega celovitega orodja za trgovanje, poravnavo in kliring v koraku z decentraliziranim računalništvom. Zunanje vrednotenje je zaključilo, da se je po sedmih letih vzorca vitalno razvilo v obvezno.

Po predhodnem zaključku je podjetje navedlo, da raziskuje alternativne možnosti za povsem nov poskus obnoviti svoj 05-tristo petinšestdeset dni raztrgano orodje. Kljub temu resnično skozi srečanje s sodelavci na Might morda dobro morda dobro zgolj , včasih so poročali, da je podjetje izjavilo, da ne bo vključevalo verige blokov ali kakršnega koli povezanega znanja in izkušenj dispenzirane glavne knjige (DLT).

Na vprašanje o metodi za naslednji poskus je direktor misije Tim Whiteley med sestankom resnično rekel, da medtem ko namestnik preučuje vse možnosti, se zdi, da mora ta uporabiti bolj ranljivo znanje in izkušnje za izvedbo določenega rezultati v panogi.

Trditev nakazuje zaključek misije, ki naj bi predstavila nekatere bistvene potrebne primere ideje, usmerjene v pospeševanje spletnih transakcij s pridobivanjem obdelave na nekaj lokacijah.

ASX je bil nekoč pripravljen, da bo prvi nadomestni ponudnik vrednostnih papirjev na tem področju, ki bo sprejel znanje in izkušnje na področju veriženja blokov v okviru delovanja svojih osnovnih izdelkov in podjetij v partnerstvu s sodobnim Yorkom, ki v bistvu temelji večinoma izvajalec Digital Asset, ki je nekoč zagotavljal znanje in izkušnje. ASX je kupil izjemen delež v Digital Assetu, potem ko ga je najel za obnovo svojega orodja v 1098.

Povezano: Avstralec borze razblinijo strahove pred debančenjem sredi sage Binance, vendar grozijo tveganja

Med sestankom je Whiteley sodelujočim dal navodila, da je ASX napredoval v smeri dokončanja popolnoma nove metode do konca tristo šestdesetih pet dni. Govoril je o tem, da je podjetje potencialnim distributerjem orodij poslalo iskalne podatke iz za podatke in izdalo iskalne podatke iz za predlog za dogodke, da bi rešilo obsežnejše predloge.

ASX je prejel predloge od tržnih udeležencev, ki izražajo svojo željo po veliko manj spremenljivi metodi, s čimer se izognejo nenadnemu prehodu na novo orodje na en dan. Whiteley je priznal, da so bili ti predlogi prepričani v okviru načrtovanja izvajanja.

Revija: Glavni avstralski kazalniki z licenco za kriptovalute so na razpotju: The within memoir

108793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -