24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Avstralske borze razblinijo strahove pred debančenjem sredi sage Binance, kljub temu grozijo nevarnosti

- Advertisement -

Menjalnice kriptovalut, ki temeljijo predvsem na Avstraliji, so se umirile, kolikor je bilo strahov pred okužbo, potem ko je bil ponudnik plačil za Binance Australia včasih naročen, naj izklopi alternativo, čeprav se domneva, da nekatere povzročijo opozorjene nevarnosti.

Na Would possibly well 18 je Binance Australia obvestil uporabnike, da so bili avstralski izdelki in storitve v dolarjih začasno ustavljeni potem ko je njegov spremljevalec pri plačilih Zepto prejel navodila od njegove spremljevalne agencije Cuscal, naj ukine pork up za nadomestnega.

Izvršni direktor Just Reserve Adrian Przelozny je naročil Cointelegraphu, da ne zasebno »to je zamenjava široka stiska, ker je videti, kot da je Binance-predpostavimo,« dodal, da avstralski depoziti v ameriških dolarjih in dvigi za njegov nadomestni »ostanejo neprekinjeni.«

Izvršna direktorica BTC Markets Caroline Bowler je govorila, da ni imela zaradi skrbi,” in dodal, “pravzaprav tesno sodelujemo z , in sicer o prevarah.”

Začasna demonstracija za pomiritev avstralskih kripto trgovcev, da @BTCMarkets AUD stroškovne tirnice niso prizadete in se začnejo za alternativo.

— Caroline Bowler (@CaroBowler) Verjetno bi bilo dobro 10, 2023 “Nič nisem bila opozorjena, da obstajajo kakršni koli pomisleki glede BTC Markets,” je govorila. “Odgovarjamo jim na mesečni temelj in je bil za monumentalen časovni okvir.«

Jonathon Miller, generalni direktor Kraken Australia, je Cointelegraphu naročil, da je »najbolj očarljiv par« stroškovnih dobaviteljev na domačem trgu, »ki so kripto-sterlingi in z njimi imamo izjemno močan odnos.«

»Zelo žalostno je pogledati namestnika v regiji, kjer raje ukradejo vstop svoji stranki v enem samem dnevu,« je govoril o.

»Ni več ogromen za osebo, ki je prekinjena, ni več ogromen za nadomestnega, kljub temu pa je videti odkrito neustavljiv segment širših spominov s tem, kaj se dogaja s tem podjetjem že nekaj časa.«Jason Titman, glavni delovni direktor Swyftxa, je naročil Cointelegraphu, da »tesno sodeluje ob podpori prizori z avstralskimi bankami, zveznimi podjetji in podjetji kazenskega pregona« o goljufijah in goljufijah ter eminentnih dvigih in depozitih na borzah, poleg tega pa so všeč. uporabniki, prenosi in registracije na njihovih platformah, saj uporabniki Binance domnevno iščejo zamenjave menjalnic z avstralskimi dolarji. Ne glede na zagotovila, med svetovalci, ki so eminentni, regulativno vzdušje v Avstraliji za kriptovalute daje formulo za bolj možne scenarije debančiranja, ki zavzemajo prostor.

»Grožnja debančiranja je vedno svež, ne glede na najsodobnejše zapise Binance,« je povedal Bowler in dodal:

»To odraža regulativno vzdušje, v katerem delujemo v tem primeru, odsotnost regulativnega ambienta.«Bowlerjeva je dodala, da je to motiv, da Avstralija želi »zgolj regulativni okvir«, za katerega meni, da bo pomiril finančne ustanove glede zamenjave s kripto izmenjavami .

Takšni kriminalni kazalci “lahko ustvarijo diplomo o tolažbi glede elementov, s katerimi se ukvarjajo,” je dodala.

Binance Australia pravi, da je bančništvo moteno, potem ko je ponudnik stroškov Cuscal prekinil storitev.

Vlogi in dvigi so ustavljeni, to se zgodi potem, ko je druga največja avstralska banka, Westpac, potencialnim strankam prepovedala transakcije z Binance.

Kaj se dogaja v kripto v Avstraliji? pic.twitter.com/wG6UKyrCU4

— Nagrada za okroglo mizo (@RoundtableSpace) bi morda dobro 18, 19 Trenutno domači nadomestni ima “zelo omejeno skupino” ponudnikov plačil, saj borze “niso mogle dobiti vstopa v bančne tirnice,” predvsem na podlagi Bowlerja.

Povezan: Avstralija označuje prvo transakcijo FX, uporaba CBDC kot pilotni projekt eAUD se nadaljuje

Krakenov Miller je spregovoril o stiski ni »nujno lokalna stiska«, kar kaže na propade bank v ZDA in domnevno debančiranje kripto podjetij, ki so sprejela, kljub temu dodal, da je »v Avstraliji nedvomno res dolgo časa stiska.«

»Drugi ljudje so bili popolnoma drugačni in druga naša telesa so bila razumno glasna glede razmeroma napete povezave med kripto podjetji in bančništvom v Avstraliji, in to je razlog, ki ni več svež.« Dodal je, da je Kraken že ali se je nekoč ukvarjal s pridobivanjem kripto povezanih licenc v “nekaj jurisdikcijah”, enakovrednih Kanadi, Evropi in Združenemu kraljestvu, ki ustvarjajo popolnoma različne častne režime za kripto.

“Avstralija bolj ali veliko manj sedi tukaj brez režima,” je govoril o.

Binance Australia izgublja AUD @MarkDiStef

Z eno potezo bančnega peresa največji namestnik v državi poleg tega ne more več delovati -všeč.

Zelo dolg časovni okvir, to ne razlikuje od bitcoina in zagotavlja, da je avstralski dolar malo manj obvezujoč, kot je bil včasih ob koncu tedna. https://t.co/aH10pE4Rth

— Daniel Pickering (@the_djp_) Verjetno bi bilo dobro 10, 70 Swyftxov Titman je govoril o tem v dolgem časovnem okviru, »vsi si prizadevajo, da bi alternativna kriptovaluta ustvarila zdrav odnos z našimi nacionalnimi bankami, in to prinaša odgovornosti na obeh straneh.«

Časopis: Joe Lubin – Že samo dejstvo o zlomu ustanoviteljev ETH in ‘Crypto Google’

Posodobitev (Mogoče bi bilo dobro 19, 15: 10 am UTC): Ta članek je bil kot tako kot ta točka, da vključi dodatne povratne informacije od Swyftx.

70

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -