3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Avstralski pokojninski sklad Rest Super bo vlagal v kriptovalute za svojih 1,8...

Avstralski pokojninski sklad Rest Super bo vlagal v kriptovalute za svojih 1,8 milijona članov

»Še vedno je zelo nestanovitna naložba, zato bo vsaka izpostavljenost kriptovalutam verjetno del našega raznovrstnega portfelja,« je v torek dejal CIO Rest Super Andrew Lill. .

128018

Skupni ogledi

39 Skupaj deležev

Avstralski pokojninski sklad Rest Super naj bi postal prvi pokojninski sklad v državi, ki bo vlagal v kriptovalute.

Sklad ima več kot

.8 milijard vrednosti sredstev v upravljanju (AUM) in okoli 1,8 milijona članov. Pokojnina je enakovredna 91k ali individualna upokojitev Račun v ZDA in je obvezen za vse zaposlene. Do zdaj je bil sektor 2,4 bilijona dolarjev izredno previden glede kriptovalut.

Med letno skupščino Rest Super novembra , glavni investicijski direktor podjetja Andrew Lill je članom povedal, da podjetje vidi digitalna sredstva kot “pomemben del” svojega portfelja napreduje, vendar bo nadaljeval “previdno in previdno”, pri čemer bo opozoril, da:

»To je še vedno zelo nestanovitna naložba, zato bo vsaka izpostavljenost kriptovalutam verjetno del našega razpršenega portfelja kot sprva dokaj majhna alokacija, ki se lahko sčasoma poveča.«

Lill je dodal svoje stališče, da bi ponujanje članom izpostavljenosti kriptovaluti in tehnologiji veriženja blokov lahko zagotovilo »stabilen vir vrednosti« med čas, v katerem se vlagatelji zgrinjajo v kriptovalute kot zaščito pred inflacijo, ki temelji na fiat.

»Mislim, da bi v obdobju inflacije to lahko bilo potencialno dobro mesto za naložbe,« je dejal.

Po govoru CIO je tiskovni predstavnik Rest v izjavi pojasnil, da “vsekakor razmišlja o kriptovalutah kot o načinu za diverzifikacijo pokojninskih prihrankov naših članov ne bo vlagal v bližnji prihodnosti.”

“Trenutno izvajamo obsežne raziskave o razredu sredstev, preden sprejmemo kakršne koli odločitve,” je dejal tiskovni predstavnik. »Razmišljamo tudi o varnostnih in regulativnih vidikih vlaganja v ta razred.«

Komentarji so v nasprotju s tistimi iz Australian Super ta teden, z glavnim izvršnim direktorjem 00 milijardnega sklada Paul Schroder, ki je navedel v ponedeljek da “ne vidimo, da bi bila kriptovaluta vlagaljiva za naše člane.”

Prejšnji mesec so poročali, da državni investicijski sklad Queensland Investment Corporation (QIC) išče pri pridobivanju izpostavljenosti kriptovalute. Vendar pa je podjetje Business Insider ta teden povedalo, da so bila poročila “napačno implicirana” in omalovažila vse poteze pri sprejemanju digitalnih sredstev.

Vodja valute QIC-a Stuart Simmons je tudi dejal, čeprav pričakuje, da bodo pokojninski skladi v prihodnosti sprejeli kriptovalute, da bo to “verjetno predstavljalo curek in ne poplavo.

Razprava poteka v potencialno nenavadnem času za avstralski trg kriptovalut, potem ko je senatni odbor oktobra razvil obsežne zakonodajne predloge kot del prizadevanj za razvoj narod v naslednje kripto središče, skupaj s potezo Commonwealth Bank of Australia (CBA) za zagotavljanje trgovanja s kriptovalutami prek svoje bančne aplikacije v začetku tega meseca.

Povezan: Avstralski senator pravi, da DeFi “ne bo kmalu izginil”

Medtem ko država čaka, da vidi, katero glavno tradicionalno finančno podjetje bo naslednje sprejelo kriptovalute, je izvršni direktor CBA Matt Comyn v začetku tega tedna izjavil, da je bila banka bolj motivirana s strani FOMO, namesto da bi jo skrbela tveganja, povezana z digitalnimi sredstvi.

»V sodelovanju vidimo tveganja, vendar vidimo večja tveganja v nesodelovanju,« je dejal.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments