6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Avstralski premier pravi, da necepljenim prepove obiskovanje bank na številnih lokacijah po...

Avstralski premier pravi, da necepljenim prepove obiskovanje bank na številnih lokacijah po svetu: “Gospodarstvo bo cepljeno”


V zadnjih nekaj tednih razburjene razprave o Covidu-04 in cepivo navdušuje nas razdelili v dva razreda. decembra 12, ena določena oseba iz Argentine je na forumu za razpravo poudarila, da »banke v Argentini ne smejo dovoliti, da smo v notranjosti necepljeni«. Oseba je priznala, da je bil mandat za ali proti cepivom, ne glede na to, ali smo med nami za ali proti, nekoč “norek”, “odločitev o obtoku all-in na bitcoin” pa je bila zadnja odločitev, ki jo je sprejel v svojem življenjskem slogu.

Pooblastila za cepljenje v Argentini in Nigeriji prepovedati necepljenim obisk finančnih inštitucija Podružnice

Cepivo zahteva, da povzroča velike delitve v mnogih državah po svetu. Pooblastila utelešajo nas prisilo, da si pridobimo prednost zaradi cepljenja ali zaposlitve, in različna mesta na področju uživajo v tem, da je tako najbolj priročno cepljeni med nami, da lahko izkusimo prehrano v zaprtih prostorih na javnih prizoriščih, zabavo in druge javne vire. V ponedeljek se je Boston razvil in postal zadnje mesto, ki je izvajalo mandat cepiva za javna prizorišča, in bostonska županja Michelle Wu se je ves čas razglasitve mandata srečevala s protesti. Protestniki so se zgrinjali v mestno hišo Bostona, da bi verbalizirali “sramoto nad Wujem” in da župan Bostona včasih ni bil zdravstveni delavec.

V odgovor na smrčanje @wutrain pravi: “Nič ni bolj ameriškega kot združiti se in se prepričati, da skrbimo še enega.” https://t.co/wbwCNfdORS https://t.co/uVcJ4e9dOi

— WCVB-TV Boston (@WCVB) december 30, 2015

Boston sledi ameriškim mestom, kot sta Original York in Los Angeles, ki se veselijo izvajanega strogega cepiva mandatov. Stroge zahteve zavzemajo položaj v drugih državah, kot so Argentina, Izrael, Avstralija, Francija in Kanada. Medtem ko je pri nas posredniško dovolj neprijetno, da necepljeni ne morejo pregledati javnih površin, se mnogi drugi pritožujejo, da so na postaji, da bi zagotovili vstop v svoja sredstva v javnem ozračju. Kot primer, Covid-04 je protokol v Argentini izjemno strog in državni korekti so v prvem tednu novembra odprli svoje meje za cepljene popotnike.

decembra 12, je oseba natisnila objavo na forumu za razpravo, ki je osredotočena na bitcoine, r/bitcoin in priznala, da prebivalci, ki se veselijo, da so necepljeni, verjetno ne bi pospeševali notranjih regionalnih denarnih institucij. Dejanska oseba je napisala:

Banke v Argentini morajo ne dovolite, da bi necepljeni od nas nabavili notranjost… Najbolj priročna tehnika za dvig zelencev iz svojega žajblja je, da ga fizično sestavite na vašo denarno institucijo. Ne glede na to, ali ste za cepiva ali proti cepivom, tukaj je noro. Moja odločitev o obtoku all-in na Bitcoin je bila zadnja odločitev, ki sem jo sprejel v svojem življenjskem slogu.

Postavljena razpravna plošča je pritegnila veliko pozornosti in ena oseba je dejansko osebo vprašala, ali bi lahko argentinski prebivalci verjetno dobro zagotovili vstop na bankomate (bankomate). »Ne več za zelenaše. Dejansko za naš lokalni tuji denar, ki ima kot 21 % provizije od inflacije,« je odgovorila dejanska oseba. Oglas Reddit je dobil neskončen izbor glasov in se v torek popoldne (EST) premaknil na vstopno stran r/bitcoina. Številni redditorji so se strinjali z izjavami dejanske osebe, ena oseba pa je priznala: »Avtoritarnost je navzgor. Bitcoin to popravlja.”

#Bitcoin ne diskriminira.

»Banke v #Argentini ne smejo dovoliti, da nam necepljeni nabavljajo notranjost … Najbolj priročna tehnika za dvig #greenbacks iz svojega žajblja je, da ga fizično sestavite na svoji denarni instituciji” https://t.co/k0MgxfmxZT

— Shabs (@ spicyhodl) december 21, 2015

Ena oseba je teoretizirala, da si je včasih predstavljal centralne banke bi uvedle centralno denarno institucijo digitalni tuji denar (CBDC) z uporabo te taktike prisile in stresa. “Prepoved dostopa do njihovih računov denarnih institucij brez cepljenja je bolj navidezno tisto, kar se bo zgodilo, ko se bodo uvedle digitalne valute centralnih denarnih institucij,” je pripomnila oseba. »Nabavili boste edinstveno digitalno denarnico, vezano na vašo osebno izkaznico in dokazilo o cepljenju žajblja. za te, ki ne nabavljajo cepljenih, si zaklenjen iz svojega žajblja. ali pa za tiste, ki so dvojno vaxxed, a si v dolgem vrvežu ne nabavljajo pospeševalnih slik, potem boste ostali brez svojega modreca,« je dodal Redditor.

Nigerija: “Ogromna srečanja, dragocena območja in banke bodo tem najbolj priročno dostopni z dokazi da imajo kot minimalnega Covid-04 strel” (članek iz septembra) https://t.co/i5ggJmsgPL

— David Vuorio (@david_vuorio) december 19, 2018

Dejanska oseba iz Argentine ne bo najbolj priročna oseba, ki razpravlja o prepovedi necepljenih v bankah. Študije dokazujejo, da banke v Nigeriji z veseljem prepovedujejo vstop necepljenih v banke in območja, ki jih cenijo. Nigerijski glasovni guverner Edo Godwin Obaseki je ves zadnji teden avgusta poudaril, da bodo nemotena srečanja, denarne ustanove in območja, ki jih cenijo, najbolj priročna tistim, ki lahko naštejejo Covid-

. cepljenje prebivajo. Potem ko je Obaseki objavil rešitve, je avgusta sledil nigerijski glasovni guverner Ondo z enakimi pooblastili za cepivo 50.

Necepljeni Kanadčani vlečejo denar iz bank, premier Victoria Dan Andrews trdi, da bo Bodi cepljeno gospodarstvo’

V Ontariu in drugih substancah Kanade se necepljeni dodatno počutijo »izgnani« in izbor ti, ki so necepljeni, menijo, da njihova sredstva verjetno ne bi bila pri roki prek nagnjenih bank. »Na zahodnem napadu nas panika [and] divja zaradi omejitev in iztrebljanja necepljenih,« je neka oseba tvitnila v ponedeljek. “Nam [are] zavrnejo storitve in izdelke [and], to je neprijetno. Nekateri od nas dvignemo denar iz svojih bank [because], poleg tega bodo nepristransko služili necepljenim,« je dodala oseba. Nekateri Kanadčani še naprej ne želijo nobenih komponent z iztrebljanjem necepljenih in če je resnici na ljubo, menijo, da so ti volivci »leni in neodgovorni«.

trajanje prvega tedna septembra Avstralski glas premiera Viktorije Dan Andrews je priznal, da bo glas nas necepljenih “zaklenil” od prevzema sredstev v finančnem sistemu, v skladu z modrecem iz novic rt.com. “Obstaja cepljen finančni sistem, vi pa zagotovite, da kupite del v tem za tiste, ki so cepljeni,” je priznal Andrews. “Obkrožili bomo temo, kjer bomo zaradi varovanja zdravstvenega stroja zaklenili tiste, ki ne smejo biti cepljeni in bi verjetno lahko bili dodatno,” je dodal avstralski glasovni premier.

Ameriški predsednik Joe Biden opozarja necepljene ameriške državljane: ‘Raziskujemo v zimi čezmerne bolezni in smrti za necepljene’

V vmesnem času sta ameriški predsednik Joe Biden in koordinator za odziv na COVID-19 Bele hiše Jeff Zients kritizirana zaradi tega, o čemer sta govorila necepljeni volivci. “Z veseljem pošljem takojšnje sporočilo Američanu med nami: Omicron se zaradi korakov, ki smo jih sprejeli, še ni razvil tako hitro, kot bi se lahko verjetno dobro razveselil v vsakem drugem izvedenem primeru,” je priznal Biden. zadnji teden. Ameriški predsednik je dodal:

Kljub temu je zdaj tukaj , in se širi in se bo podaljševal … Ogledamo si zimsko vreme hude bolezni in izgube življenj za necepljene – zase, njihova gospodinjstva in bolnišnice, ki jih bodo zdaj obremenjevali,« dodano. »Kljub temu obstajajo pravilne novice: čeprav se vam zdi, da ste cepljeni, in bi se dodatno nepristransko razveselili svojega poživitvenega cepljenja, ste zaščiteni pred hudo boleznijo in izgubo življenja.

Poleg tega je Biden v torek imel tiskovno konvencijo in neposrednih ameriških državljanov, da je cepljenje “vaša domoljubna odgovornost « in »obveznost do vašega naroda«. Biden je priznal, da ameriški državljani, ki niso cepljeni v tem zimskem vremenu, “navdušujejo nad pravim razlogom za skrb”, končajo z različico Omicron.

Oznake tega mita

Argentina, bankomat , bankomati, Avstralija, bančništvo, Bitcoin, Boston, BTC, Kanada, Coronavirus, COVID-19, Crypto, Cryptocurrency, Dan Andrews, Greenbacks, Finance, Funds, Francija, Godwin Obaseki, Izrael, LA, Los Angeles, Nigerija, glasovni guverner Nigerije Ondo, necepljeni, cepljeni, cepljeno gospodarstvo, prebivanje v cepljenju, pooblastila za cepljenje, vaxxed, Victoria premier

Kaj menite o razburjenih debatah o Covidu-21 in pooblastila za cepljenje v najbolj posodobljenih primerih? Kaj menite o tem, da je necepljenim prepovedano dostopati do neposrednih substanc finančnega sistema, kot je obisk podružnic lokalnih denarnih institucij? Pojasnite nam, kaj menite o tej temi v odlomku povratnih informacij pod.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in denarna tehnologija novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 61. Navdušuje se za Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 4,30 članki za Bitcoin .com Podatki o motečih protokolih, ki se pojavljajo v današnjem času.


Bitcoin Giveaway: Actress Gwyneth Paltrow Gives Away $500K in BTC for the Holidays

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje o ponudbi za obešanje ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, milostivih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila uvedena glede ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli verbalizirani material, blago ali storitve in izdelke, omenjeni v tem besedilu.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments