2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Avstralski senator: Moramo priznati, da kripto ni modna muha, Defi predstavlja ogromne...

Avstralski senator: Moramo priznati, da kripto ni modna muha, Defi predstavlja ogromne priložnosti

Australian Senator: We Need to Acknowledge Crypto Is Not a Fad, Defi Presents Huge Opportunities

Avstralska senatorka Jane Hume pravi, da Moramo priznati, da kriptovaluta ni modna muha, in dodal, da so pri decentraliziranih financah (defi) velike priložnosti. “Teptati bi morali previdno, a ne prestrašeno,” je dejala in poudarila, da “Avstralije ne sme pustiti strah pred neznanim.”

Avstralska senatorka pravi, da kripto ne bo izginil, v Defi vidi “neverjetne” priložnosti

Avstralska senatorka Jane Hume je govorila o kriptovaluti in decentralizirane finance (defi) v ponedeljek med njenim govorom na srečanju Australian Financial Review Super & Wealth Summit v Sydneyju.

Hume je avstralska ministrica za pokojnine, finančne storitve in digitalno gospodarstvo. Je tudi državna ministrica za ekonomsko varnost žensk.

S sklicevanjem na nedavno poročilo odbora avstralskega senata, ki trdi 17 % Avstralcev vlaga v kriptovalute, je Hume poudaril: »To je razred sredstev, ki je zajel srca in misli, a poleg tega – karkoli bi lahko osebno pomislite — to je tehnologija, ki ne bo kmalu izginila.«

Senator je poudaril:

Kot industrija in kot vlada moramo priznati, da to ni modna muha. Hoditi bi morali previdno, a ne prestrašeno.

To ni bilo prvič, da je Hume rekel, da kriptovaluta ni modna muha. Maja je podobno izjavila: »Nekaj ​​bi rada pojasnila: kriptovaluta ni modna muha. To je razred sredstev, ki bo postajal vse pomembnejši.”

Med svojim govorom v ponedeljek je Hume spregovorila tudi o največji banki v državi , Commonwealth Bank of Australia (Commbank ali CBA), vstop v kripto. Banka je v začetku tega meseca objavila, da je sodelovala z borzo kriptovalut Gemini, “da bi svojim strankam omogočila, da imajo in uporabljajo bitcoin in druge kriptovalute prek svoje bančne aplikacije s 6,5 milijona uporabnikov,” je opisal senator. “S tem bo CBA postala prva avstralska banka – in ena izmed le peščice bank po vsem svetu -, ki strankam ponuja tovrstni dostop.”

Poleg tega je izvršni direktor Commonwealth Bank Matt Comyn je prejšnji teden dejal, da medtem ko “vidimo tveganja v sodelovanju” v kriptovalutih, “vidimo večja tveganja v nesodelovanju.”

Hume razpravlja tudi o decentraliziranih financah (defi). “Decentralizirano financiranje, podprto s tehnologijo blockchain, bo predstavljalo neverjetne priložnosti,” je dejala in poudarila, da “Avstralije ne sme pustiti strah pred neznanim.” Senator je menil:

Decentralizirane finance ali defi so nastajajoče in hitro razvijajoče se področje finančne tehnologije, ki predstavlja ogromne priložnosti.

Kaj menite o komentarjih senatorke Jane Hume? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria

Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria

US and UK Agree to 'Heighten the Focus on Illicit Use of Cryptocurrency' Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria

Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria

Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria Central Bank's Targeting of P2P Crypto Transactions Forces Startup to Quit Nigeria

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments